Aanhanger Rijlessen | Rijschool Hero

Aanhanger rijlessen

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Aanhanger rijlessen op een privé oefenterrein!

Heb jij al een tijdje jouw rijbewijs, maar merk je nu dat je vaak een aanhanger nodig hebt en hier rijlessen voor wil nemen? Rijschool Hero zal jou begeleiden! Soms denken mensen dan ook dat het rijden met een BE aanhanger erg moeilijk is. Dit valt echter reuze mee als je het zelf hebt mogen ervaren bij Rijschool Hero! Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres om snel jouw BE aanhanger rijbewijs te halen. Je leert bij ons rijden met een zware aanhanger. Zo haal je jouw BE aanhanger rijbewijs in één keer. Wij zorgen ervoor dat je snel slaagt voor je aanhanger rijbewijs. De rijlessen duren dan ook maar één, twee of drie dagen. Meld snel je aan!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Aanhanger

(Startpakket)

De voordelen van onze aanhanger rijschool

Zoek jij dé aanhanger rijschool van de omgeving? Bij Hero slaag je snel en profiteer je van diverse voordelen! Met deze voordelen worden de BE rijlessen dan ook een stuk aangenamer en heb jij je aanhanger rijbewijs zo in je zak. Hieronder staan enkele voordelen waar jij van zal profiteren:

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Aanhanger rijbewijs binnen enkele dagen!

Begin jij met de BE rijlessen bij Rijschool Hero? Dan haal jij jouw rijbewijs al in enkele dagen! Wij hebben namelijk drie verschillende pakketten waar jij uit kan kiezen. Uiteraard is het ene pakket intensiever dan de ander. Zo bevat het eerste pakket maar één dag aan rijlessen. Dit zijn er maar liefst zes! Het tweede pakket bestaat uit twee dagen van 10 rijlessen. En het derde pakket bestaat dan natuurlijk uit 3 dagen. Hierin zijn 14 rijlessen verdeeld. De rijlessen duren per stuk dan ook 50 minuten. Stel dat je dus het eerste pakket neemt, dan heb je in één dag vijf uur rijles waarna je meteen al examen mag doen! Je kan ook kiezen voor losse rijlessen van 50 minuten voor €50 of 100 minuten voor €100. Wil je toch liever beginnen met een proefles? Deze duurt ook 50 minuten en kost €50. Schrijf je dus direct in! Je kan jouw rijlessen al in maar één dag doorlopen! Bekijk ook onze autorijlessen en motorrijlessen!

Aanhanger rijlessen

Wat onze hero’s zeggen...

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.