facebookPixel Motorrijschool Den Hoorn | Motorrijlessen Bij Hero

Motorrijschool Den Hoorn

Ben jij nog op zoek naar een rijschool in Den Hoorn waar je motorrijlessen kan volgen en op een veilige manier bekwaam kan worden in het besturen van een motor? Dan ben je bij Rijschool Hero aan het juiste adres. Met meer dan dertien jaar ervaring zorgen wij ervoor dat jij je rijbewijs haalt en binnen de kortste keren de weg op kan.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Motorrijles in Den Hoorn en omgeving

Altijd al gedroomd van het behalen van jouw motorrijbewijs? Dan ben je bij onze motorrijschool Den Hoorn aan het goede adres. Onze manier van lesgeven richt zich op duurzaamheid. Hiermee wordt bedoeld dat wij jou niet alleen leren rijden, maar ook echt kennis meegeven die je na het behalen van jouw motorrijbewijs kan inzetten. Bij onze motorrijschool leren we je vooruitkijken en anticiperen op situaties in het verkeer. De motorrijlessen in Den Hoorn stemmen we af op jouw kennis en behoefte. Door deze persoonlijke aanpak hebben al veel mensen in de hele omgeving van Den Haag hun motorrijbewijs gehaald. Bij ons krijg jij de beste begeleiding en zorgen we er samen voor dat je veilig en snel slaagt! Wil je meer informatie over onze motorrijschool in Den Hoorn en wat wij jou kunnen bieden? Geen probleem, neem contact met ons op en we geven je graag meer informatie. Lees anders nog even verder!

Tarieven motorrijlessen

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Onze aanpak met motorrijlessen Den Hoorn

Motorrijschool Den Hoorn

Onze motorrijschool Den Hoorn richt zich op een individuele aanpak, niemand is hetzelfde. De motorrijlessen worden zo ingericht zodat jij weet wat je moet doen in bepaalde situaties. Vaak rijden wij de routes die tijdens een motorexamen worden gereden. Zo ken jij de route die mogelijk gereden moet worden tijdens het examen en is de kans op slagen groter. Op deze manier kom jij minder snel voor verrassingen te staan en heb je meer vertrouwen tijdens het examen. Veel van onze leerlingen hebben dit als zeer positief ervaren en hebben daardoor hun motorrijbewijs in één keer gehaald. Hebben we beiden het idee dat jij het examen wel gaat halen? Pas dan gaan we deze inplannen. Meestal is dit dus een groot voordeel van het nemen van motorrijlessen bij motorrijschool Hero. De motorrijlessen worden in het begin gegeven op ons eigen afgesloten terrein. Zo kun je zonder te veel afleiding je motor onder de knie krijgen!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Motorrijlessen in Den Hoorn en omgeving

Je kunt bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar motorrijles in Den Hoorn. Wil je eerst kijken hoe wij motorrijles geven of met onze manier van lesgeven bekend raken? Vraag dan direct een proefles aan. Tijdens deze les komen wij te weten hoe jij het motorrijden ervaart en hoe jij omgaat met onze aanwijzingen. Tevens kunnen wij dan een inschatting maken van jouw kennis en hoeveel motorrijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Waarom Rijschool Hero in Den Hoorn?

Samen met jouw vaste instructeur wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. Doordat wij de focus leggen op een zo persoonlijk mogelijke aanpak, is onze motorrijschool ook erg geschikt voor mensen die extra aandacht of begeleiding nodig hebben. Na een les kunnen we evalueren aan de hand van de gemaakte dashcam beelden.

Wil je meer informatie over de motorrijlessen bij Hero of over onze tarieven? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Hero is jouw motorrijschool in de gehele omgeving!

Wij zijn daarnaast ook actief in DelftDelfgauw en Rijswijk. Wil je op een verantwoorde manier motorrijlessen volgen? Neem dan contact op met één van onze instructeurs en plan gelijk een afspraak in! Ook voor autorijlessen in Den Hoorn kun je bij ons terecht!

Motorrijlessen Den Hoorn

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Bij Rijschool Hero zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE). Bij Rijschool kun je ook kiezen om te rijden in een automaat. 

Je kunt je inschrijven bij Rijschool Hero door het online inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. Betalingen via iDeal, in termijnen of bankoverschrijvingen zijn allemaal kosteloos. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden diverse pakketten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen en speciale aanbiedingen!

Gratis proefles