Motorrijschool Den Hoorn | Motorrijlessen bij Hero

Motorrijschool Den Hoorn

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Altijd al gedroomd van het behalen van jouw motorrijbewijs? Dan ben je bij onze motorrijschool Den Hoorn aan het goede adres. Onze manier van lesgeven richt zich op duurzaamheid. Hiermee wordt bedoeld dat wij jou niet alleen leren rijden, maar ook echt kennis meegeven die je na het behalen van jouw motorrijbewijs kan inzetten. Bij onze motorrijschool leren we je vooruitkijken en anticiperen op situaties in het verkeer. De motorrijlessen in Den Hoorn stemmen we af op jouw kennis en behoefte. Door deze persoonlijke aanpak hebben al veel mensen hun motorrijbewijs gehaald. Bij ons krijg jij de beste begeleiding en zorgen we er samen voor dat je veilig en snel slaagt! Wil je meer informatie over onze motorrijschool in Den Hoorn en wat wij jou kunnen bieden? Geen probleem, neem contact met ons op en we geven je graag meer informatie. Lees anders nog even verder!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Den Hoorn

Onze aanpak met motorrijlessen Den Hoorn

Onze motorrijschool Den Hoorn richt zich op een individuele aanpak, niemand is hetzelfde. De motorrijlessen worden zo ingericht zodat jij weet wat je moet doen in bepaalde situaties. Vaak rijden wij de routes die tijdens een motorexamen worden gereden. Zo ken jij de route die mogelijk gereden moet worden tijdens het examen en is de kans op slagen groter. Op deze manier kom jij minder snel voor verrassingen te staan en heb je meer vertrouwen tijdens het examen. Veel van onze leerlingen hebben dit als zeer positief ervaren en hebben daardoor hun motorrijbewijs in één keer gehaald. Hebben we beiden het idee dat jij het examen wel gaat halen? Pas dan gaan we deze inplannen. Meestal is dit dus een groot voordeel van het nemen van motorrijlessen bij motorrijschool Hero. De motorrijlessen worden in het begin gegeven op ons eigen afgesloten terrein. Zo kun je zonder te veel afleiding je motor onder de knie krijgen!

Motorrijlessen in Den Hoorn

Je kunt bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar motorrijles in Den Hoorn. Wil je eerst kijken hoe wij motorrijles geven of met onze manier van lesgeven bekend raken? Vraag dan direct een proefles aan. Tijdens deze les komen wij te weten hoe jij het motorrijden ervaart en hoe jij omgaat met onze aanwijzingen. Tevens kunnen wij dan een inschatting maken van jouw kennis en hoeveel motorrijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Waarom Rijschool Hero in Den Hoorn?

Samen met jouw vaste instructeur wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. Doordat wij de focus leggen op een zo persoonlijk mogelijke aanpak, is onze motorrijschool ook erg geschikt voor mensen die extra aandacht of begeleiding nodig hebben. Na een les kunnen we evalueren aan de hand van de gemaakte dashcam beelden.

Wil je meer informatie over de motorrijlessen bij Hero of over onze tarieven? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Hero is jouw motorrijschool in de gehele omgeving!

Wij zijn daarnaast ook actief in Delft, DelfgauwSchipluiden en Pijnacker. Wil je op een verantwoorde manier motorrijlessen volgen? Neem dan contact op met één van onze instructeurs en plan gelijk een afspraak in! Ook voor autorijlessen in Den Hoorn kun je bij ons terecht!

Motorrijlessen Den Hoorn

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.