Rijschool Delfgauw | Hero

Rijschool Delfgauw

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij je aan het oriënteren om je rijbewijs te gaan halen bij een rijschool Delfgauw? Dan kun je nu stoppen met oriënteren, je hebt dé rijschool van Delfgauw gevonden! Rijschool Hero is de juiste keuze wanneer jij vakkundig maar wel snel een rijbewijs wil halen. Je kunt nu gelijk bij ons een gratis proef rijles boeken. Dan heb je die alvast gepland en kunnen we gelijk kennismaken met elkaar. Ook krijg je dan gelijk inzicht in de manier van lesgeven en kun je beoordelen of dat bij je past. De rij-instructeur kan tijdens de proefles een inventarisatie voor zichzelf maken van jouw eventuele rijervaring en kennis van het verkeer. Zo kan er een advies worden gegeven van het aantal te volgen rijlessen in Delfgauw. Voor jou ook wel fijn om dit vooraf inzichtelijk te hebben. Je eerste gratis rijles inplannen bij onze rijschool Delfgauw? Of misschien heb je nog andere vragen? Bel ons vrijblijvend op, dan kijken we samen even naar de opties.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Delfgauw

Vaste rijinstructeur bij onze rijschool Delfgauw

Wanneer je jouw autorijbewijs wil gaan halen bij onze rijschool in Delfgauw is het is zeker aan te raden om te beginnen met een gratis proefles. Zo maak je niet gelijk heel veel kosten en kun je wennen aan de rijinstructeur en aan het rijden in een auto. Wel zo fijn, want je zult samen wat uurtjes met elkaar spenderen. Het hebben van een vaste rij-instructeur heeft een positief effect op het sneller behalen van je rijbewijs. Zo kan er per les precies worden bijgehouden wat jij al goed kan en welke punten nog aandacht nodig hebben. Een rijles in Delfgauw is privé en duurt gemiddeld 100 minuten. Zo hebben we genoeg tijd om jou tijdens de rijlessen alle kennis bij te brengen en je aandacht erbij te houden. Hoe we het proces van het behalen van je rijbewijs ook kunnen versnellen is door middel van het gebruik van een dashcam. Zo kunnen we de beelden per les terugkijken en verbeterpunten ontdekken. De rij instructeur van onze rijschool Delfgauw laat jouw tijdens de rijles ook routes rijden waarvan hij weet dat ze tijdens het rijexamen voor kunnen komen. Zo kun jij met een gerust hart beginnen aan jouw rijexamen.

Autorijles bij onze rijschool in Delfgauw voor iedereen!

Onze rijschool Delfgauw biedt complete rijles pakketten aan. Deze pakketten bevatten natuurlijk de rijlessen, maar ook online theorieles, een all risk verzekering voor jou en de auto en natuurlijk het rijexamen. Je kunt ook kiezen voor een rijles pakket waarbij het tussentijds examen is inbegrepen. Het rijexamen gaan we pas aanvragen wanneer zowel jij als de instructeur het er over eens zijn dat jij een grote kans van slagen hebt. Is één van jullie twee hier niet zo zeker van? Dan lessen we nog even door.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van onze rijschool Delfgauw!

Je rijbewijs halen zodat je vrij kunt autorijden en kunt gaan en staan waar je wil. Denk je nu ja, dat wil ik! Bel dan gelijk naar rijschool Hero in Delfgauw en plan een proefles in! We kunnen gelijk kijken wanneer de eerstvolgende mogelijkheid hiervoor is. In principe zal dat altijd op korte termijn kunnen. Zo kun je kennismaken met de rijinstructeur en de manier van rijles geven. Ook de rijinstructeur ziet waar hij mee te maken heeft. Misschien heb jij al heel veel talent of ervaring. Dan zal de instructeur jou minder autorijlessen adviseren. Zo heb je binnen enkele weken jouw autorijbewijs binnen en ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Vraag dus nu een gratis proefles aan bij onze rijschool in Delfgauw!

Onze autorijlessen kun je ook nemen in Delft, Den Hoorn, Schipluiden of Pijnacker. Daarnaast geven wij motorrijlessen in Delfgauw!

Rijlessen Delfgauw

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.