facebookPixel Automaat Rijlessen | Rijschool Hero 💪

Automaat rijlessen

Ben je opzoek naar een kwalitatieve rijschool voor het volgen van automaat rijlessen? Rijschool Hero biedt een persoonlijke aanpak waarmee je op de beste manier leert om snel je rijbewijs te halen! Daarbij denken we ook goed met je mee en zijn we zeer flexibel. Jij kan namelijk ook in de avond en in het weekend rijlessen volgen. Met behulp van onze ervaren en gecertificeerde instructeurs heb jij binnen no-time je automaat rijbewijs op zak. Vraag direct een gratis proefles aan ter waarde van €50,- en begin morgen al met rijden!

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Voordelen van automaat rijlessen

Automaat rijlessen worden tegenwoordig steeds vaker gekozen. Dat is ook niet gek, want steeds meer auto’s zijn voorzien van een automatische schakelbak. Zeker met de opkomst van de elektrische auto’s de laatste tijd.

Het grote voordeel van het volgen van automaat rijlessen is dat je het hele onderdeel van leren schakelen overslaat. Hierdoor begin je sneller aan de andere onderdelen, kun je sneller beginnen aan je rijexamen en heb je dus ook sneller je automaat rijbewijs in je zak!

Wat daarnaast ook een groot voordeel is van rijden in een automaat geschakelde auto, is dat kan zorgen voor minder spanning. Zeker als je iemand bent die het afrijden extra spannend vindt, helpt een automaat hier goed bij. Stel dat je auto afslaat bij het rijexamen bijvoorbeeld. Veel mensen schieten dan vaak in de stress, waardoor ze alleen maar meer fouten gaan maken. Met een automaat kan je auto niet afslaan en heb je dit probleem ook niet meer!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Grootste verschillen reguliere en automaat rijlessen

Automaat rijlessen

Het grootste verschil met tussen reguliere en automaat rijlessen is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren. Je hebt veel meer tijd om je te focussen op de weg. Het enige wat je daarbij moet doen is remmen en zo nodig gas geven. Vaak houden automaat geschakelde auto’s de snelheid redelijk vast. Hierdoor hoef je het gaspedaal ook niet constant ingedrukt te houden. In plaats van dat je de hele tijd bezig bent met je koppeling, kun je nu je focus meer op de weg leggen.

Verder is goed om te beseffen dat wanneer je je automaat rijbewijs haalt, je met dat rijbewijs niet de mogelijkheid hebt om met een schakelbak te rijden. Dit zal in Nederland niet zo een probleem zijn, met de groeiende populariteit van automaten. Wel kan het zo zijn dat je met het huren van een auto in het buitenland bijvoorbeeld hier problemen mee kunt krijgen. Houd hier dus goed rekening mee.

2.700+

geslaagde leerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Automaat rijlessen Den Haag en omgeving

Voor rijlessen in een automaat zijn we bij Rijschool Hero in heel de omgeving van Den Haag beschikbaar. We rijden bijvoorbeeld ook veel in Voorburg en Rijswijk. Daarnaast beschikken we zelfs over een extra locatie in Delft! Waar je ook je lessen volgt bij onze rijschool, je beschikt altijd over een vaste rij instructeur en auto tijdens je rijlessen. 

De automaat rijlessen zijn ook erg flexibel in te zetten. Zo zijn onze instructeurs elke dag van de week van 09:00 tot 21:00 beschikbaar om jou lessen te geven in heel de regio. Bekijk onze pakketten en kies samen met onze rij-instructeurs een pakket dat perfect bij jou past.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Vraag direct een proefles aan bij Rijschool Hero

Bij Rijschool Hero bieden we een geweldige kans om van te profiteren. We bieden jou namelijk de kans om snel te starten een proefles van 60 minuten ter waarde van €50,- voor je automaat rijles. Tijdens deze rijles wordt er door onze experts goed gekeken naar je rijvaardigheid. Aan de hand daarvan ontvang je een advies van jouw persoonlijke rij-instructeur. Dit advies bestaat uit het aantal lessen en dus het pakket dat je nodig zal hebben om gegarandeerd te slagen. Deze keuze maak je uiteindelijk natuurlijk wel helemaal zelf. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en begin morgen al met jou automaat rijlessen!

Rijschool voor automaat

Wat onze hero’s zeggen…

In 1 x mijn praktijkexamen gehaald en goede begeleiding!

Tobias Welbergen

9,5

Fijne rijschool met goede begeleiding. Aanbeveling van de grote van het pakket wordt op een fijne en transparante manier gegeven.

InspiratedMonday

10

Fijne rijschool, vriendelijke instructeurs met duidelijke feedback en flexibel qua planning. Zeker een aanrader

Pim Scheenbouwer

9,0

Gratis proefles