Rijschool Leidschendam | Hero Rijlessen

Rijschool Leidschendam

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Direct een rijschool in Leidschendam inschakelen, omdat je niet kan wachten op de vrijheid van het hebben van een rijbewijs? Om te kunnen gaan en staan waar je maar wil, wanneer je maar wil? Wacht dan ook niet langer! Hero begeleidt jou efficiënt en daardoor snel naar het examen. Jij zal je rijbewijs dan ook in één keer halen!

Bij Rijschool Hero begin je met een proefles om kennis te kunnen maken met de instructeur en de manier van lesgeven. De kosten voor deze les zijn dan ook helemaal gratis! Maar naast dat het voor jou fijn en handig is, heeft de instructeur hier ook veel aan. Hij kan zo namelijk inschatten hoeveel rijlessen je nodig zal hebben voordat je klaar bent voor het examen. Wij raden onze leerlingen dan ook met klem aan dit advies op te volgen! Dan heb je in principe zekerheid over jouw rijbewijs. Wacht dus niet langer en boek deze les direct bij onze rijschool in Leidschendam!

Ook geven wij motorrijlessen in Leidschendam! Daarnaast zijn wij actief in onder meer Rijswijk, Leidschenveen, Nootdorp, Voorburg en Ypenburg.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Leidschendam

Autorijbewijs halen bij onze rijschool Leidschendam?

Na de proefles maken jij en de instructeur samen dus een plan. Dan kunnen de autorijlessen beginnen! Één van de voordelen van Rijschool Hero in Leidschendam is dan ook meteen dat je een vaste rijinstructeur hebt! Dit is bewezen erg positief voor het leerproces van jou als leerling. Elke keer wanneer je een nieuwe les ingaat, weet de instructeur nog hoe jij het de les ervoor deed en waar de verbeterpunten liggen. Iedere autorijles zal je de focus leggen op deze punten waardoor je dus ook iedere rijles in Leidschendam weer beter wordt. Echter kan de rijinstructeur niet tot in detail zien wat er allemaal nog niet goed gaat. Hij moet zeker aan het begin van het traject nog veel op de weg letten en jou navigeren. Hiervoor heeft onze autorijschool dan ook een dashcam! Daarmee kunnen we de les uitstekend evalueren en goed zien waar de verbeterpunten liggen. Uiteraard is dit niet verplicht en kunnen we het ook zonder doen!

Autorijles in Leidschendam voor iedereen op maat!

Rijschool Hero heeft aan iedereen gedacht met rijlessen in Leidschendam! Om je rijbewijs in één keer te halen heeft onze autorijschool drie pakketten samengesteld waar jouw rijinstructeur je over adviseert. Deze pakketten bevatten allen in ieder geval een praktijkexamen, theorie cursus om online te oefenen en een all risk verzekering! Daarnaast bevatten alleen het tweede en derde pakket een tussentijdse toets. Waar ze echt in verschillen is de hoeveelheid lessen, oplopend van pakket 1 naar rijles pakket 3. Zie enkele voordelen van onze rijschool in Leidschendam hieronder:

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Rijschool Hero Leidschendam!

Wil jij dus zo snel mogelijk vrij zijn om te gaan en staan waar je wil met een autorijbewijs? Boek dan vandaag nog een proefles! Aan de kosten hiervoor kan het niet liggen. Wanneer je bij onze rijschool in Leidschendam begint met de rijlessen zal je dan ook van diverse voordelen profiteren. Dit is direct te merken! Enkele voordelen zijn hierboven al opgesomd. Denk aan de dashcam of de vaste rijinstructeur en de drie verschillende op maat gemaakte pakketten. Dit zal je allemaal helpen om je rijbewijs nog sneller te halen! Daarnaast maakt het de autorijlessen alleen maar fijner en zal je de lessen met plezier volgen. Een laatste voordeel die we niet achterwege moeten laten zijn de tijden waarin je kunt lessen. Dit kan namelijk ook in het weekend en in de avonduren! Zo heb je altijd een gaatje om een rijles te volgen. Heb je nog vragen over ons of hoe de lessen in elkaar zitten? Neem dan snel contact met ons op! We helpen je graag verder.

Rijlessen Leidschendam

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.