facebookPixel Rijschool Leidschendam | Hero Rijlessen

Rijschool Leidschendam

Voor snelle en betaalbare rijlessen kies je voor Rijschool Hero! De ervaren instructeurs van onze rijschool in Leidschendam staan klaar om je veilig en met plezier op weg te helpen naar je rijbewijs. Of je nu op zoek bent naar autorijlessen, motorrijlessen of aanhangerrijlessen, we hebben het allemaal! Neem vandaag nog contact op voor een gratis proefles!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen volgen in Leidschendam bij Rijschool Hero

Direct een rijschool in Leidschendam inschakelen, omdat je niet kan wachten op de vrijheid van het hebben van een rijbewijs? Om te kunnen gaan en staan waar je maar wil, wanneer je maar wil? Wacht dan ook niet langer! Hero begeleidt jou efficiënt en daardoor snel naar het examen. Jij zal je rijbewijs dan ook in één keer halen!

Bij Rijschool Hero begin je met een proefles om kennis te kunnen maken met de instructeur en de manier van lesgeven. De kosten voor deze les zijn dan ook helemaal gratis! Maar naast dat het voor jou fijn en handig is, heeft de instructeur hier ook veel aan. Hij kan zo namelijk inschatten hoeveel rijlessen je nodig zal hebben voordat je klaar bent voor het examen. Wij raden onze leerlingen dan ook met klem aan dit advies op te volgen! Dan heb je in principe zekerheid over jouw rijbewijs. Wacht dus niet langer en boek deze les direct bij onze rijschool in Leidschendam! 

Beste rijschool

Rijlespakketten

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Rijbewijs halen bij Rijschool Hero

Na de proefles maken jij en de instructeur samen dus een plan. Dan kunnen de autorijlessen beginnen! Één van de voordelen van Rijschool Hero in Leidschendam is dan ook meteen dat je een vaste rijinstructeur hebt! Dit is bewezen erg positief voor het leerproces van jou als leerling. Elke keer wanneer je een nieuwe les ingaat, weet de instructeur nog hoe jij het de les ervoor deed en waar de verbeterpunten liggen. Iedere autorijles zal je de focus leggen op deze punten waardoor je dus ook iedere rijles in Leidschendam weer beter wordt. Echter kan de rijinstructeur niet tot in detail zien wat er allemaal nog niet goed gaat. Al helemaal als het gaat om motorrijlessen. Hij moet zeker aan het begin van het traject nog veel op de weg letten en jou navigeren. Hiervoor heeft onze autorijschool dan ook een dashcam! Daarmee kunnen we de les uitstekend evalueren en goed zien waar de verbeterpunten liggen. Uiteraard is dit niet verplicht en kunnen we het ook zonder doen!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Waarom kiezen voor Rijschool Hero? 

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Rijschool Hero Leidschendam!

Wil jij dus zo snel mogelijk vrij zijn om te gaan en staan waar je wil met een autorijbewijs? Boek dan vandaag nog een proefles! Aan de kosten hiervoor kan het niet liggen. Wanneer je bij onze rijschool in Leidschendam begint met de rijlessen zal je dan ook van diverse voordelen profiteren. Dit is direct te merken! Enkele voordelen zijn hierboven al opgesomd. Denk aan de dashcam of de vaste rijinstructeur en de drie verschillende op maat gemaakte pakketten. Dit zal je allemaal helpen om je rijbewijs nog sneller te halen! Daarnaast maakt het de autorijlessen alleen maar fijner en zal je de lessen met plezier volgen. Een laatste voordeel die we niet achterwege moeten laten zijn de tijden waarin je kunt lessen. Dit kan namelijk ook in het weekend en in de avonduren! Zo heb je altijd een gaatje om een rijles te volgen. Heb je nog vragen over ons of hoe de lessen in elkaar zitten? Neem dan snel contact met ons op! We helpen je graag verder.

Rijlessen Leidschendam
Wat onze hero’s zeggen…

Na een aantal weken met vlag en wimpel geslaagd! Dank jullie wel jongens voor het geduld en de gezelligheid!

Bas Hendriks

9,0

Fijne rijschool, vriendelijke instructeurs met duidelijke feedback en flexibel qua planning. Zeker een aanrader

Pim Scheenbouwer

9,0

Bedankt voor alle rijlessen het was een droom dat uitgekomen is. Thanks allemaal!!

Agrona Tec.

10

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Bij Rijschool Hero in Leidschendam zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Gratis proefles