facebookPixel Inschrijven Autorijlessen | Rijschool Hero

€100

Studenten-
korting

Begin direct met een gratis proefles bij Rijschool Hero! Zo leer je alvast jouw instructeur en de manier van lesgeven kennen. Dan weet je zeker dat wij de rijschool in Den Haag, Delft en omgeving zijn waar jij jouw rijbewijs wilt halen!

Klaar om de auto in te stappen?

Schrijf je direct in!

Rijschool met échte resultaten

Wil jij autorijlessen gaan volgen bij Rijschool Hero? Dan profiteer je van veel voordelen, al voordat je begint met de rijlessen! We hebben namelijk verschillende unieke pakketten samengesteld waarmee de rijlessen voordeliger zijn en diverse extra’s bij komen kijken. Denk hierbij aan een tussentijdse toets of een online theorie examen pakket. Daarnaast kunnen wij de rijlessen evalueren met een dashcam! Je kunt jezelf zo terugzien om te kijken waar je de mist in ging. Maar ook de rijinstructeur kan zo beter en gedetailleerder zien wat je al goed doet en waar de verbeterpunten liggen. Net als met rijlessen voor elk ander voertuig krijg je hier ook een vaste rij instructeur toegewezen. Het is namelijk bewezen dat dit het meest voordelig is voor de leerling. Je kan al beginnen met rijlessen van 16,5! Ben jij dus oud genoeg? Schrijf je dan direct in bij Rijschool Hero!

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Gratis proefles