Rijschool Delft Hero ✔️Goedkoopste rijlessen van Delft

Rijschool Delft

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

De beste rijschool in Delft is Rijschool Hero! Wij begeleiden jou op de beste manier naar het examen. Ben je benieuwd hoe een rijles er bij ons uitziet? Vraag dan een gratis proefles aan! In deze les maak je kennis met onze rijinstructeur en met hoe onze auto’s werken. Iedere auto heeft namelijk toch net even een koppeling met een aangrijpingspunt die iets verder weg ligt of juist iets dichterbij, of de auto heeft een wat stuggere rem dan je dacht. Het is dus altijd even fijn om hier kennis mee te maken. Maar ook is het fijn om kennis te maken met de rijinstructeur. Zo weet je hoe diegene als persoon is en of hij of zij jou ligt. Daarnaast maak je kennis met de manier waarop onze rijschool in Delft rijles geeft. De één geeft natuurlijk weer anders les dan de ander.

Het overgrote deel van de leerlingen heeft vaak nog geen rijles gehad in een auto, of überhaupt rijles gehad. Ook om die reden is het fijn om even te zien hoe het allemaal in zijn werking gaat bij Rijschool Hero. Voor de rijinstructeur is zo een proefles ook erg handig. Diegene kan namelijk zien of jij al talent of ervaring hebt. Aan de hand daarvan kan dan een inschatting gemaakt worden hoeveel autorijlessen jij nodig zal hebben. Wil jij dus direct beginnen met deze proefles bij onze rijschool in Delft? Neem dan snel contact met ons op. Lees anders nog even verder voor meer informatie over onze autorijschool!

Naast Delft is Rijschool Hero in te zetten voor rijlessen in Voorburg, DelfgauwDen HoornSchipluiden of Pijnacker. Ook kun je bij ons terecht als motorrijschool in Delft! Wil je dus graag je motorrijbewijs halen? Neem dan ook contact met ons op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Autorijbewijs halen bij onze rijschool Delft?

Rijschool Delft

Zoals hierboven vermeld is het handig om eerst een proefles te nemen bij onze rijschool in Delft. Je krijgt dan direct een rijinstructeur die je voor de rest van het traject zal houden. Dit is dan ook meteen een van de voordelen bij Rijschool Hero. Voor een leerling is het namelijk alleen maar fijn om een vaste rijinstructeur te hebben. Ten eerste leer je diegene namelijk een beetje kennen en creëer je een soort band en vertrouwen. Maar nog belangrijker is dat de rijinstructeur van onze rijschool in Delft altijd precies weet waar jouw verbeterpunten liggen en wat je al heel goed kan. Zo is duidelijk waar je iedere autorijles weer aan moet werken en moet oefenen, maar dus ook wat al goed gaat en waar minder aandacht aan besteed hoeft te worden. Een vaste rijinstructeur zorgt er dus voor dat jij efficiënter en sneller je rijbewijs in Delft zal halen.

Rijschool Hero zorgt er met een vaste rijinstructeur dus voor dat jij zal leren van iedere rijles in Delft. De instructeur weet namelijk telkens waar jij aan moet werken. Maar jouw instructeur moet natuurlijk zelf ook aanwijzingen aan jou geven en opletten op de weg. Vooral dit laatste is in het begin belangrijk. Als er dan iets fout gaat kan de instructeur bij remmen of zo nodig gas geven. Hierdoor kan de instructeur jou dus niet optimaal analyseren en tot in detail zien wat je nog fout doet. Daar hebben we een dashcam voor! Deze kun je bij onze autorijschool in Delft gebruiken om na de rijles tot in detail te kunnen analyseren wat je nog beter kan doen. Hoe kan je beter evalueren dan jezelf terugzien!? Uiteraard is dit niet verplicht. Wil je liever niet gefilmd worden, dan is dit ook geen probleem!

Autorijles Delft voor iedereen op maat!

Bij Rijschool Hero uit Delft willen we onze leerlingen met de rijlessen volledig op hun gemak stellen. Iedere leerling heeft namelijk weer andere behoeften. Er is dus niet een specifiek aantal lessen die ieder persoon moet volgen of nodig heeft. Daarom kun je bij ons een lespakket nemen. Niet alleen zijn de kosten dan inzichtelijk, maar je krijgt daarnaast ook nog korting! Onze rijschool uit Delft heeft dan ook drie verschillende soorten pakketten. In alle pakketten krijg je in ieder geval een praktijkexamen bij het CBR, een online theoriepakket ter waarde van 69 euro en je bent allrisk verzekerd voor het rijden in onze nieuwe lesauto’s. Wat verschilt per pakket is de hoeveelheid lessen en een tussentijdse toets. Het tweede en derde pakket beschikken over een tussentijdse toets waar het eerste pakket dit niet bevat. Daarnaast heb je in het eerste pakket 16 autorijlessen, in het tweede pakket 22 en in het derde en grootste pakket 32 rijlessen. Zo kun je dus kijken welke jij nodig denkt te hebben. Ook zal de rijinstructeur van onze autorijschool jou dus adviseren tijdens de proefles aan de hand van het talent en de ervaring die je al hebt. Je kan er daarnaast voor kiezen om bij Hero per rijles te betalen. Iedere losse autorijles kost 42,50 euro. De rijlessen duren allemaal 100 minuten. Hier heeft onze rijschool in Delft voor gekozen omdat is gebleken dat de leerlingen in deze tijd optimale concentratie hebben.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van autorijschool Hero Delft

Met autorijlessen in Delft kun je bij onze rijschool profiteren van veel voordelen. Eerder hebben we er al een paar genoemd. Bijvoorbeeld dat je een vaste rijinstructeur hebt, dat we diverse pakketten hebben voor ieders behoefte, een dashcam waarmee jouw rijlessen opgenomen kunnen worden en een gratis proefles! Maar dat was niet alles. We hebben namelijk een hoog slagingspercentage mede door de hierboven genoemde voordelen. We komen ook graag onze leerlingen tegemoet. Een voordeel van onze rijschool waar veel leerlingen dan ook vaak heel blij mee zijn is dat we in de avonden en weekenden lesgeven! Veel van onze leerlingen werken namelijk fulltime of hebben school of een studie die ze daarnaast volgen. Kom dus bij Rijschool Hero, dé autorijschool van Delft. Jij kunt dan profiteren van deze voordelen!

Rijschool
Autorijbewijs
Rijschool
Hero | Scooter

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Rijschool Hero Delft!

Zoek jij dus een rijschool? Hero begeleid jou naar het examen. Met of zonder tussentijdse toets, wij zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs haalt! Onze autorijlessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs die jou begeleiden op een efficiënte en rustige manier. Bij onze rijschool in Delft leer je op je eigen tempo! Begin dus direct met een proefles om kennis te maken. Hoe sneller je begint, hoe eerder jij jouw autorijbewijs in je zak hebt! Heb je vragen over onze autorijschool of over de rijlessen? Neem dan contact met ons op! Rijschool Hero in Delft zorgt ervoor dat jij snel zal slagen!

Rijlessen Delft

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.