facebookPixel Rijschool Delft Hero ✔️Goedkoopste Rijlessen Van Delft

Rijschool Delft

Rijschool Hero is dé rijschool in Delft waar persoonlijke aandacht centraal staat. Met onze unieke aanpak helpen we je op weg naar het behalen van je rijbewijs. Onze gecertificeerde rijinstructeurs staan klaar om je te begeleiden vanaf je gratis proefles tot het moment dat je alleen de weg op gaat. Of je nu in Delft of in de omgeving woont, bij Rijschool Hero start je reisavontuur met de juiste begeleiding, zodat je snel de weg op kunt!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Voordeligste rijlessen Delft

Met onze rijschool in Delft begeleiden we jou op de meest voordelige en beste manier naar het examen. Ben je benieuwd hoe een rijles er bij ons uitziet? Vraag dan een gratis proefles aan! In deze les maak je kennis met onze rijinstructeur en met hoe onze auto’s werken. Iedere auto heeft namelijk toch net even een koppeling met een aangrijpingspunt die iets verder weg ligt of juist iets dichterbij, of de auto heeft een wat stuggere rem dan je dacht. Het is dus altijd even fijn om hier kennis mee te maken. Maar ook is het fijn om kennis te maken met de rijinstructeur. Zo weet je hoe diegene als persoon is en of hij of zij jou ligt. Daarnaast maak je kennis met de manier waarop onze rijschool in Delft rijles geeft. De één geeft natuurlijk weer anders les dan de ander.

Beste rijschool

Het overgrote deel van de leerlingen heeft vaak nog geen rijles gehad in een auto, of überhaupt rijles gehad. Ook om die reden is het fijn om even te zien hoe het allemaal in zijn werking gaat bij Rijschool Hero. Voor de rijinstructeur is zo een gratis proefles ook erg handig. Diegene kan namelijk zien of jij al talent of ervaring hebt. Aan de hand daarvan kan dan een inschatting gemaakt worden hoeveel autorijlessen jij nodig zal hebben. Wil jij dus direct beginnen met deze proefles bij onze voordelige rijschool in Delft? Neem dan snel contact met ons op. Lees anders nog even verder voor meer informatie over onze autorijschool! 

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Autorijbewijs halen bij onze rijschool Delft?

Zoals hierboven vermeld is het handig om eerst een proefles te nemen bij onze rijschool in Delft. Je krijgt dan direct een rijinstructeur die je voor de rest van het traject zal houden. Dit is dan ook meteen een van de voordelen bij Rijschool Hero. Voor een leerling is het namelijk alleen maar fijn om een vaste rijinstructeur te hebben. Ten eerste leer je diegene namelijk een beetje kennen en creëer je een soort band en vertrouwen. Maar nog belangrijker is dat de rijinstructeur van onze rijschool in Delft altijd precies weet waar jouw verbeterpunten liggen en wat je al heel goed kan. Zo is duidelijk waar je iedere autorijles weer aan moet werken en moet oefenen, maar dus ook wat al goed gaat en waar minder aandacht aan besteed hoeft te worden. Een vaste rijinstructeur zorgt er dus voor dat jij efficiënter en sneller je rijbewijs in Delft zal halen.

Rijschool Hero zorgt er met een vaste rijinstructeur dus voor dat jij zal leren van iedere rijles in Delft. De instructeur weet namelijk telkens waar jij aan moet werken. Maar jouw instructeur moet natuurlijk zelf ook aanwijzingen aan jou geven en opletten op de weg. Vooral dit laatste is in het begin belangrijk. Als er dan iets fout gaat kan de instructeur bij remmen of zo nodig gas geven. Hierdoor kan de instructeur jou dus niet optimaal analyseren en tot in detail zien wat je nog fout doet. Daar hebben we een dashcam voor! Deze kun je bij onze autorijschool in Delft gebruiken om na de rijles tot in detail te kunnen analyseren wat je nog beter kan doen. Hoe kan je beter evalueren dan jezelf terugzien!? Uiteraard is dit niet verplicht. Wil je liever niet gefilmd worden, dan is dit ook geen probleem!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Autorijles Delft voor iedereen op maat!

Bij Rijschool Hero uit Delft willen we onze leerlingen met de rijlessen volledig op hun gemak stellen. Iedere leerling heeft namelijk weer andere behoeften. Er is dus niet een specifiek aantal lessen die ieder persoon moet volgen of nodig heeft. Daarom kun je bij ons een lespakket nemen. Niet alleen zijn de kosten dan inzichtelijk, maar je krijgt daarnaast ook nog korting! Onze rijschool uit Delft heeft dan ook drie verschillende soorten pakketten. In alle pakketten krijg je in ieder geval een praktijkexamen bij het CBR, een online theoriepakket ter waarde van 69 euro en je bent allrisk verzekerd voor het rijden in onze nieuwe lesauto’s. Wat verschilt per pakket is de hoeveelheid lessen en een tussentijdse toets. Het tweede en derde pakket beschikken over een tussentijdse toets waar het eerste pakket dit niet bevat. Daarnaast heb je in het eerste pakket 16 autorijlessen, in het tweede pakket 22 en in het derde en grootste pakket 32 rijlessen. Zo kun je dus kijken welke jij nodig denkt te hebben. Ook zal de rijinstructeur van onze autorijschool jou dus adviseren tijdens de proefles aan de hand van het talent en de ervaring die je al hebt. Je kan er daarnaast voor kiezen om bij Hero per rijles te betalen. Iedere losse autorijles kost 42,50 euro. De rijlessen duren allemaal 100 minuten. Hier heeft onze rijschool in Delft voor gekozen omdat is gebleken dat de leerlingen in deze tijd optimale concentratie hebben.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van autorijschool Hero Delft

Met motor– en autorijlessen in Delft kun je bij onze rijschool profiteren van veel voordelen. Eerder hebben we er al een paar genoemd. Bijvoorbeeld dat je een vaste rijinstructeur hebt, dat we diverse pakketten hebben voor ieders behoefte, een dashcam waarmee jouw rijlessen opgenomen kunnen worden en een gratis proefles! Maar dat was niet alles. We hebben namelijk een hoog slagingspercentage mede door de hierboven genoemde voordelen. We komen ook graag onze leerlingen tegemoet. Een voordeel van onze rijschool waar veel leerlingen dan ook vaak heel blij mee zijn is dat we in de avonden en weekenden lesgeven! Veel van onze leerlingen werken namelijk fulltime of hebben school of een studie die ze daarnaast volgen. Kom dus bij Rijschool Hero, dé autorijschool van Delft. Jij kunt dan profiteren van deze voordelen!

Rijschool
Autorijbewijs gehaald
Rijschool
Hero | Scooter

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Rijschool Hero Delft!

Zoek jij dus een rijschool? Hero begeleid jou naar het examen. Met of zonder tussentijdse toets, wij zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs haalt! Onze autorijlessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs die jou begeleiden op een efficiënte en rustige manier. Bij onze rijschool in Delft leer je op je eigen tempo! Begin dus direct met een proefles om kennis te maken. Hoe sneller je begint, hoe eerder jij jouw autorijbewijs in je zak hebt! Heb je vragen over onze autorijschool of over de rijlessen? Neem dan contact met ons op! Rijschool Hero in Delft zorgt ervoor dat jij snel zal slagen!

Rijlessen Delft

Wat onze hero’s zeggen…

In 1 x mijn praktijkexamen gehaald en goede begeleiding!

Tobias Welbergen

9,5

Fijne rijschool met goede begeleiding. Aanbeveling van de grote van het pakket wordt op een fijne en transparante manier gegeven.

InspiratedMonday

10

Fijne rijschool, vriendelijke instructeurs met duidelijke feedback en flexibel qua planning. Zeker een aanrader

Pim Scheenbouwer

9,0

Veelgestelde vragen over rijles in Delft

Wij zijn iedere dag van de week beschikbaar. Zo kun je in de weekenden en zelfs in de avonden rijles volgen! Ons schema is als volgt:

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00 

Naast autorijlessen bieden wij ook lessen voor het halen van je motorrijbewijs, scooter rijbewijs en aanhanger rijbewijs. Motorrijlessen zijn een stuk uitgebreider. Hier moet je namelijk je AVB (Voertuigbeheersing) en AVD (Verkeersdeelneming) apart halen. 

Met onze scooter rijlessen zou je in één week je examen al kunnen halen! Je aanhanger rijbewijs kun je zelfs al in een dag halen. Heb je vragen over een van deze rijlessen? Neem dan direct contact op met een van onze instructeurs.

Zeker! Wat voor pakket je ook kiest bij onze rijschool, je kunt altijd in twee termijnen betalen. Daarbij hoef je ook geen extra kosten te betalen wanneer je een betaling doet in termijnen, met iDeal of met een bankoverschrijving.

Je zal voornamelijk in de omgeving van Delft en Rijswijk rijden. Het CBR waar je het examen zal afleggen is namelijk in Rijswijk. Het is dus goed om de weg te weten en bekend te zijn met de omgeving. Aan het einde van het praktijkexamen wordt bijvoorbeeld ook vaak gezegd dat je zelf de weg terug moet rijden naar het CBR.

Officieel mag je al beginnen met rijlessen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Wel mag je al beginnen met je theorie examen wanneer je 16 bent. Het praktijk examen mag je pas afleggen wanneer je 17 bent geworden. Heb je nu je rijbewijs, dan geldt de 2toDrive regeling totdat je 18 bent.

Wanneer je op je 17e je rijbewijs haalt, dan geldt de 2toDrive regeling. Deze komt te vervallen wanneer je 18 wordt. Het houdt in dat je alleen mag rijden met een begeleider naast je. Op je begeleiderspas mag je 5 mensen aanstellen die jouw begeleider mogen zijn. Wel gelden voor de begeleiders enkel eisen:

  • Minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een geldig Europees rijbewijs.
  • Minimaal 27 jaar oud zijn (of een 23-jarige rijinstructeur).
  • In de afgelopen 4 jaar geen strafrechtelijke vervolging hebben gehad voor een verkeersovertreding
  • In de afgelopen 4 jaar geen alcohol- of gedragscursus hebben moeten volgen.
  • In de afgelopen 4 jaar geen ongeldigverklaring van de rijvaardigheid of rijgeschiktheid hebben gekregen.

Je rijbewijs is in principe 10 jaar geldig. Daarna moet je weer een nieuw pasje aanvragen. Deze periode kan korter zijn als er medische problemen bij komen kijken. Als je je rijbewijs tussen je 65ste en 70ste jaar vernieuwd, dan is deze geldig totdat je 75 bent. Na je 70ste jaar is een nieuw rijbewijs nog maar 5 jaar geldig.

Vanaf de dag dat je jouw theorie examen gehaald hebt, is deze 1,5 jaar geldig. Reden hiervoor is dat verkeersregels kunnen veranderen.

Dit is afhankelijk van jouw talent en ervaring. In onze gratis proefles zal de instructeur dit goed analyseren. Aan het einde van deze les krijg je een advies over welk rijles pakket het beste bij jou past. We raden aan deze op te volgen. Onze instructeur is namelijk een professional die jaren ervaring heeft!

Een tussentijdse toets is zeker aan te raden. Zo maak je het hele examen mee op de manier zoals het officieel zal verlopen. Het grote voordeel daarnaast is dat je vrijstelling kunt krijgen voor je bijzondere manoeuvres. Deze hoef je dan dus niet meer uit te voeren tijdens het echte examen als je het in de tussentijdse toets goed doet!

Gratis proefles