Tarieven Motorrijles | Rijschool Hero

Tarieven motorrijles

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Vervolgpakketten

8 lessen

€320,-

18 lessen

€720,-€700,-

Overige tarieven

– pakketten te betalen in 2 termijnen
– Onze rijlessen bestaan altijd uit blokken van 100 minuten omdat er uit onderzoek is gebleken dat rijlessen van 100 minuten de optimale concentratie tijd is.

– De kosten voor de proefles bedragen € 40, dit bedrag krijg je terug als korting als je een pakket aanschaft.

GRATIS AVB herexamen

Rijschool HERO streeft ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat wij jou hebben geadviseerd, dan krijg jij je AVB herexamen geheel gratis!

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.