facebookPixel Inschrijven Aanhanger | Rijschool Hero

€100

Studenten-
korting

Merk jij dat een aanhanger rijbewijs toch wel handig is, omdat je hem vaak nodig hebt? Schrijf je hieronder dan direct in voor een gratis proefles! Zo leer je alvast een beetje omgaan met een aanhanger en leer je de instructeur alvast kennen!

Klaar om de aanhanger aan te koppelen?

Schrijf je direct in!

Haal je BE rijbewijs in één dag!

De drempel om te beginnen met aanhanger rijlessen is niet zo hoog bij Rijschool Hero! Je kan de rijlessen namelijk al in één dag halen. Zelfs als je kiest voor het langste traject, dan duurt deze maar drie dagen. We hebben namelijk drie pakketten samengesteld van één, twee en drie dagen. Het eerste pakket is dan ook het meest intensief. Hier ben je namelijk een hele dag mee bezig. Dit pakket bevat namelijk vijf lessen van 50 minuten. Maar dan ben je ook meteen klaar om je examen te doen! Vind jij het niks om meteen voor een pakket te gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om per les te betalen. Je hoeft voor je BE rijbewijs geen theorie examen te halen!

Hero | Aanhanger

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Gratis proefles