facebookPixel Inschrijven Scooter | Rijschool Hero

€100

Studenten-
korting

Zie jij jouw vrienden allemaal naar school rijden met een scooter en wil jij dat ook? Schrijf je hieronder dan direct in voor een gratis proefles! Je leert zo alvast omgaan met de scooter en je leert de rij instructeur met de manier van lesgeven alvast kennen.

Klaar om de scooter op te stappen?

Schrijf je direct in!

Binnen no-time op de scooter!

Scooterrijden is natuurlijk een super gevoel van vrijheid. De drempel om naar een vriend aan de andere kant van de stad te rijden is ineens super laag. Met de fiets heb je nog wel eens tegenwind en duurt het allemaal lang. Hier heeft niet iedereen altijd even veel zin in. Het halen van je scooterrijbewijs is dan ook helemaal geen slecht idee. En het mag al vanaf je zestiende! Bij Rijschool Hero krijg je meteen veel voordeel als jij begint met scooterrijlessen. We hebben namelijk diverse pakketten samengesteld waarmee de rijlessen jou makkelijk worden gemaakt. In deze pakketten zit in ieder geval een CBR examen. Kies je voor het eerste pakket, dan krijg je er ook nog een dagcursus voor het theorie examen bij!

Hero | Scooter

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Gratis proefles