Rijschool De Lier | Rijlessen voor Iedereen

Rijschool De Lier

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Zoekende naar een rijschool De Lier om autorijlessen te volgen? Kom dan direct kijken bij rijschool Hero door een proefles aan te vragen! De kosten hiervan zijn helemaal gratis! Tijdens deze lessen maak je kennis met onze rijinstructeur. Zo leer je hoe hij een rijles geeft en hoe deze überhaupt in elkaar zit. Nu zit dit vaak wel goed, aangezien onze rijinstructeurs gecertificeerd zijn en zich volledig aan jou aanpassen. Daarnaast leert de rijinstructeur jou ook kennen. In deze proefles wordt namelijk duidelijk of jij al een beetje ervaring en talent hebt. Is dit het geval? Dan heb je uiteraard minder rijlessen nodig om jouw rijbewijs in De Lier te halen. Vraag dus direct een proefles aan! Heb je vragen over onze rijschool De Lier of over onze rijlessen? Neem dan contact met ons op. Lees anders nog even verder.

Motorrijlessen in De Lier kunnen wij ook verzorgen! Verder zijn wij voor autorijlessen ook actief in actief in Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool De Lier

Autorijbewijs bij rijschool De Lier halen?

Starten met een proefles is dus handig voor de kennismaking. De rest van het traject autorijlessen in De Lier zal je namelijk dezelfde rijinstructeur houden. Dit is dan ook één van onze voordelen. Het is namelijk bewezen dat het beter is voor een leerling om een vaste rijinstructeur van een rijschool De Lier te hebben. Als je telkens weer kennis moet maken met een nieuwe instructeur dan worden de lessen een beetje chaotisch. Met een vaste instructeur zal je elke les weer beter uitkomen. Hij weet namelijk waar jouw verbeterpunten liggen en wat jij al goed kan. Je zal dan ook meer focussen op de verbeterpunten. Maar de rijinstructeur ziet natuurlijk niet alles. Hij is jou aan het navigeren en zelf ook aan het opletten op het verkeer, zeker in het begin. Hiervoor hebben wij een dashcam waarmee we alle rijlessen kunnen evalueren! Zo kun jij jezelf terugzien en kan de instructeur extra dingen meenemen naar de volgende autorijles. Zo zal je nog sneller en makkelijk jouw rijbewijs bij onze rijschool in De Lier halen. Het is uiteraard niet verplicht om de dashcam te gebruiken!

Autorijles in De Lier voor iedereen op maat!

Voor iedere leerling heeft onze rijschool De Lier een pakket op maat! Zo zijn er drie verschillende pakketten. In alle pakketten zit een praktijkexamen, online theorieles en een all risk verzekering voor tijdens de autorijlessen in De Lier. Het tweede en derde pakket bevatten daar ook nog eens een tussentijdse toets bij! Waar ze dan echt allemaal in verschillen is de hoeveelheid lessen. Pakket één bevat daar 16 van, pakket twee heeft 22 rijlessen en met pakket drie heb je zelfs 32 lessen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van onze rijschool in De Lier!

Wil jij snel beginnen met het halen van jouw autorijbewijs? Kom dan rijlessen volgen bij rijschool Hero in De Lier! Onze autorijschool voldoet volledig aan de behoefte van de leerling. Begin dan ook met een proefles. Hierin maken jij en de instructeur kennis met elkaar. Na de autorijles weet de instructeur hoeveel rijlessen je nodig zal hebben om jouw rijbewijs in De Lier te halen. Hij zal je hierover dan ook adviseren. Wanneer je komt lessen bij Hero profiteer jij ook van diverse voordelen. De meeste voordelen zijn hierboven al genoemd, maar een hele belangrijke mist nog. Wij geven namelijk ook rijles in de avond en in het weekend. Zo is er hoedanook tijd voor om een rijles te volgen. Wacht dus niet langer en meld je direct aan! Heb je nog vragen over onze rijschool De Lier of over de autorijlessen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij het halen van jouw autorijbewijs.

Rijlessen De Lier

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.