Rijschool Pijnacker | Rijlessen van Hero

Rijschool Pijnacker

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Een rijbewijs wilt iedereen wel. Met een auto ben je namelijk vrij om te gaan waar je wil. Haal daarom zo snel mogelijk je autorijbewijs met rijlessen van onze rijschool Pijnacker! Bij ons begin je met een proefles. Aan de kosten hiervan zal het niet liggen. Deze les is namelijk gratis. De proefles is wel erg handig om kennis te kunnen maken met diverse factoren. Denk aan dingen als de auto, manier van lesgeven en de rijinstructeur. Niet alleen voor jou is dat handig, maar ook voor de instructeur van onze rijschool Pijnacker zelf. Hij kan namelijk zien of je veel of weinig lessen nodig hebt aan de hand van je rijgedrag met de eerste rijles. Vervolgens zal hij je hierover dan ook adviseren. Start dus direct met deze rijles bij onze rijschool Pijnacker. Het begin van je rijbewijs is er dan al!

In Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden kun je bij Hero ook terecht voor het halen van je autorijbewijs. Liever motorrijlessen in Pijnacker volgen? Bekijk deze pagina dan!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Pijnacker

Jouw autorijbewijs haal je bij onze rijschool Pijnacker!

Met de proefles hebben de basis dus gezet. Één van onze voordelen is namelijk dat jij de rest van het traject rijlessen dezelfde instructeur behoudt. Het is namelijk bewezen dat je hiermee de beste resultaten behaalt in het leerproces. Zo kun je iedere les namelijk beter worden en je vaardigheden uitbreiden. Je zal namelijk minder focussen op degene die je al bezit. Jouw vaste instructeur van onze rijschool Pijnacker weet precies waar jij nog aan moet werken. Hier zal de nadruk dan telkens ook op liggen. Echter kan de rijinstructeur niet al zijn focus hierop leggen met iedere rijles. Hij is naast jou ook op aan het letten op de weg. Zo moet hij je telkens vertellen waar je naartoe moet, maar ook ingrijpen als hij bijna fout blijkt te gaan. Rijschool Hero in Pijnacker gebruikt daarom dashcams. Hiermee kunnen we elke rijles gemakkelijk zien wat er nog niet zo goed ging. Hier kunnen we in de volgende autorijlessen dan weer meer op focussen. Uiteraard ben je niet verplicht om gefilmd te worden!

Autorijles in Pijnacker voor iedereen op maat met onze rijschool Pijnacker!

Ieder leert anders. Zo leert ook iedereen in een ander tempo. Hiervoor heeft onze rijschool Pijnacker drie rijles pakketten gemaakt. Zo heeft ieder persoon een pakket dat bij hem of haar past. Pakket twee en drie hebben als enige een tussentijdse toets waar rijles pakket één dit dus niet bevat. Verder bevat ieder pakket een CBR praktijkexamen, een all risk verzekering voor tijdens de rijlessen en een theoriepakket om online te leren. De pakketten verschillen voornamelijk in hoeveelheid rijlessen in Pijnacker van 1 tot 3 oplopend.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Pijnacker!

Wil jij dus ook de vrijheid van het rijden in een auto? Kom dan direct bij onze rijschool Pijnacker voor je rijlessen en haal snel je rijbewijs! Boek een proefles en maak kennis met de instructeur en manier van lesgeven. Je profiteert dan ook direct van alle voordelen die bij de rijlessen van onze rijschool Pijnacker komen kijken! Denk aan een vaste rijinstructeur, autorijles pakketten en een dashcam. Nu mist er alleen nog één. We geven namelijk ook les rondom de doordeweekse kantooruren. Zo kan iedereen lessen volgen zonder in de agenda te hoeven schuiven. Boek dan ook vandaag nog jouw allereerste les. Het halen van je autorijbewijs is dan nog maar een kwestie van tijd! Heb je nog vragen over rijschool Hero in Pijnacker? Neem dan snel contact met ons op. Wij Helpen je graag verder!

Rijlessen Pijnacker

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.