Rijschool Pijnacker

Volg motorrijlessen in Pijnacker met Rijschool Hero en haal binnen de kortste keren jouw rijbewijs binnen! Onze instructeurs maken voor iedereen een op maat gemaakt lesprogramma op waardoor wij al meer dan 4.000 tevreden leerlingen hebben gehad. Wacht niet langer en boek jouw gratis proefles vandaag nog!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen bij Rijschool Hero in Pijnacker

Op zoek naar een rijschool in Pijnacker? Een rijbewijs wilt iedereen wel. Met een auto ben je namelijk vrij om te gaan waar je wil. Ga daarom zo snel mogelijk aan de slag met rijlessen bij Rijschool Hero! Bij ons begin je met een proefles. Aan de kosten hiervan zal het niet liggen. Deze les is namelijk gratis. De proefles is wel erg handig om kennis te kunnen maken met diverse factoren. Denk aan dingen als de auto, manier van lesgeven en de rijinstructeur. Niet alleen voor jou is dat handig, maar ook voor de instructeur zelf. Hij kan namelijk zien of je veel of weinig lessen nodig hebt aan de hand van je rijgedrag met de eerste rijles. Vervolgens zal hij je hierover dan ook adviseren. Start dus direct met deze rijles bij onze rijschool in Pijnacker. Het begin van je rijbewijs is er dan al! In YpenburgNootdorp en Voorburg kun je bij Hero ook terecht voor het halen van je autorijbewijs. Wij ook actief met onze rijschool Den Haag en rijschool Delft.

Rijlespakketten

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Jouw autorijbewijs haal je bij onze rijschool Pijnacker!

Met de proefles hebben de basis dus gezet. Één van onze voordelen is namelijk dat jij de rest van het traject rijlessen dezelfde instructeur behoudt. Het is namelijk bewezen dat je hiermee de beste resultaten behaalt in het leerproces. Zo kun je iedere les namelijk beter worden en je vaardigheden uitbreiden. Je zal namelijk minder focussen op degene die je al bezit. Jouw vaste instructeur van onze autorijschool weet precies waar jij nog aan moet werken. Hier zal de nadruk dan telkens ook op liggen. Echter kan de rijinstructeur niet al zijn focus hierop leggen met iedere rijles. Hij is naast jou ook op aan het letten op de weg. Zo moet hij je telkens vertellen waar je naartoe moet, maar ook ingrijpen als hij bijna fout blijkt te gaan. Rijschool Hero in Pijnacker gebruikt daarom dashcams. Hiermee kunnen we elke rijles gemakkelijk zien wat er nog niet zo goed ging. Hier kunnen we in de volgende autorijlessen dan weer meer op focussen. Uiteraard ben je niet verplicht om gefilmd te worden!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

De voordelen van Rijschool Hero in Pijnacker

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Pijnacker!

Wil jij dus ook de vrijheid van het rijden in een auto? Kom dan direct bij onze rijschool voor jouw rijlessen of motorrijlessen en haal snel je rijbewijs! Boek een proefles en maak kennis met de instructeur en manier van lesgeven. Je profiteert dan ook direct van alle voordelen die bij de rijlessen van Hero komen kijken! Denk aan een vaste rijinstructeur, autorijles pakketten en een dashcam. Nu mist er alleen nog één. We geven namelijk ook les rondom de doordeweekse kantooruren. Zo kan iedereen lessen volgen zonder in de agenda te hoeven schuiven. Boek dan ook vandaag nog jouw allereerste les. Het halen van je autorijbewijs is dan nog maar een kwestie van tijd! Heb je nog vragen over rijschool Hero in Pijnacker? Neem dan snel contact met ons op. Wij Helpen je graag verder!

Rijlessen Pijnacker
Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Bij Rijschool Hero in Pijnacker zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Gratis proefles