Rijschool Schipluiden | Rijlessen bij Hero

Rijschool Schipluiden

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij oud genoeg en wil jij direct starten met autorijlessen bij een rijschool in Schipluiden? Dan zit jij bij Hero goed! Wij helpen je efficiënt en snel jouw rijbewijs halen. Begin dus met een proefles helemaal gratis. Zo leer je kennismaken met onze rijinstructeur en de manier van rijles geven. Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd en passen zich volledig aan aan hun leerlingen. Je zult dus geen moeite hebben met de instructeurs van onze autorijschool. Ook voor hen is het handig om een proefles met jou in te plannen. Zo kunnen ze namelijk zien of jij al talent en ervaring hebt. Heb jij dit, dan zijn er voor jou uiteraard minder autorijlessen nodig. Wil jij nu zo snel mogelijk beginnen? Vraag dan meteen een proefles aan! Wij zullen er met onze autorijlessen voor zorgen dat jij jouw rijbewijs snel haalt! Wil je meer weten over onze rijschool in Schipluiden? Lees hieronder dan verder of neem contact met ons op!

Woon je toch meer in de buurt van Delft, Delfgauw, Den Hoorn of Pijnacker? Lees dan één van deze pagina’s! Ook geven wij motorrijlessen in Schipluiden!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Schipluiden

Autorijbewijs bij onze rijschool Schipluiden halen?

Om te starten met een proefles is dus een goed fundament voor de rest van de rijlessen. Zo heb je een duidelijke indicatie van hoeveel rijlessen in Schipluiden je nodig zal hebben en hoe jouw rijinstructeur is. Deze is namelijk vast en verandert dus niet meer. Het is bewezen dat dit positief is voor het leerproces. Wat eigenlijk ook wel logisch is. Als je namelijk elke keer weer moet wennen aan een nieuwe instructeur ben je veel tijd kwijt. Jullie moeten dan telkens weer aan elkaar wennen en de nieuwe instructeur zou dan ook niet precies weten hoe jij al rijdt en waar jouw verbeterpunten liggen. Een vaste rijinstructeur maakt jouw hele traject mee en zal zich dus samen met jou focussen op de punten die nog verbeterd moeten worden. De vaardigheden die jij al redelijk beheerst zal je minder op oefenen. Het is voor de instructeur van onze rijschool in Schipluiden alleen lastig om tot in detail te zien welke punten je nu precies kan verbeteren. Daar gebruiken wij ook wel een dashcam voor! Zo kun je precies zien waar jij af en toe nog de mist ingaat. Dit is natuurlijk niet verplicht!

Autorijles bij onze rijschool Schipluiden voor iedereen op maat!

Iedere leerling leert anders en heeft andere behoeftes. Daarom heeft onze rijschool in Schipluiden drie verschillende rijles pakketten samengesteld. Deze bevatten allen een CBR praktijkexamen, all risk autoverzekering voor tijdens de rijlessen en een online theoriepakket. Alleen pakket twee en drie hebben een tussentijdse toets. Daarnaast verschilt ieder pakket in de hoeveelheid rijlessen. Met het eerste pakket heb je er 16, met het tweede pakket heb je 22 rijlessen en met het derde pakket heb je 32 autorijlessen.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Schipluiden!

Ben jij dus oud genoeg om direct te beginnen met autorijlessen bij een rijschool in Schipluiden? Kom dan bij Hero voor een proefles. Wij zullen je met onze vaste rijinstructeurs begeleiden naar jouw examen. Jij zal dan ook in één keer je rijbewijs halen. Onze instructeur zal jou na de proefles adviseren over hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Met dit advies hoef je natuurlijk niks te doen, maar we raden je aan dit wel op te volgen. Onze instructeurs zijn namelijk niet voor niets gecertificeerd en hebben ervaring. Verder profiteer je van veel voordelen bij rijschool Hero. Het grootste deel daarvan is hierboven al uitgewerkt. Maar er mist er nog één. Namelijk dat wij ook nog eens rijlessen geven in de avonduren en in de weekenden! Zo heeft iedereen wel een momentje in de week waarin je autorijlessen kan volgen bij Hero. Start dus zo snel mogelijk met een proefles! Hoe sneller je begint, hoe sneller je jouw rijbewijs hebt. Heb je nog vragen over de rijlessen van onze autorijschool? Neem dan direct contact met ons op!

Rijlessen Schipluiden

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.