facebookPixel Rijschool Schipluiden | Rijlessen Bij Hero

Rijschool Schipluiden

Ben jij op zoek naar een rijschool in Schipluiden? Zoek niet verder! Bij Rijschool Hero ontvang je een gratis proefles. Vanaf dat moment begeleiden wij jou totdat je een ervaren bestuurder bent, zodat jij zelfverzekerd de weg op kan. Aarzel niet, meld je nu aan en start direct!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen in Schipluiden

Ben jij oud genoeg en wil jij direct starten met autorijlessen bij een rijschool in Schipluiden? Dan zit jij bij Hero goed! Wij helpen je efficiënt en snel jouw rijbewijs halen. Begin dus met een proefles helemaal gratis. Zo leer je kennismaken met onze rijinstructeur en de manier van rijles geven. Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd en passen zich volledig aan aan hun leerlingen. Je zult dus geen moeite hebben met de instructeurs van onze autorijschool. Ook voor hen is het handig om een proefles met jou in te plannen. Zo kunnen ze namelijk zien of jij al talent en ervaring hebt. Heb jij dit, dan zijn er voor jou uiteraard minder autorijlessen nodig. Wil jij nu zo snel mogelijk beginnen? Vraag dan meteen een proefles aan! Wij zullen er met onze autorijlessen voor zorgen dat jij jouw rijbewijs snel haalt! Wil je meer weten over onze rijschool in Schipluiden? Lees hieronder dan verder of neem contact met ons op! Ook zal je ons veel zien rijden in DelftDen Hoorn en De Lier.

Beste rijschool

Rijlespakketten

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Autorijbewijs bij onze rijschool Schipluiden halen?

Starten met een proefles voor zowel motor– als autorijlessen is dus een goed fundament voor de rest van de lessen. Zo heb je een duidelijke indicatie van hoeveel rijlessen in Schipluiden je nodig zal hebben en hoe jouw rijinstructeur is. Deze is namelijk vast en verandert dus niet meer. Het is bewezen dat dit positief is voor het leerproces. Wat eigenlijk ook wel logisch is. Als je namelijk elke keer weer moet wennen aan een nieuwe instructeur ben je veel tijd kwijt. Jullie moeten dan telkens weer aan elkaar wennen en de nieuwe instructeur zou dan ook niet precies weten hoe jij al rijdt en waar jouw verbeterpunten liggen. Een vaste rijinstructeur maakt jouw hele traject mee en zal zich dus samen met jou focussen op de punten die nog verbeterd moeten worden. De vaardigheden die jij al redelijk beheerst zal je minder op oefenen. Het is voor de instructeur van onze rijschool in Schipluiden alleen lastig om tot in detail te zien welke punten je nu precies kan verbeteren. Daar gebruiken wij ook wel een dashcam voor! Zo kun je precies zien waar jij af en toe nog de mist ingaat. Dit is natuurlijk niet verplicht!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Voordelen van Rijschool Hero in Schipluiden 

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Schipluiden!

Ben jij dus oud genoeg om direct te beginnen met autorijlessen bij een rijschool in Schipluiden? Kom dan bij Hero voor een proefles. Wij zullen je met onze vaste rijinstructeurs begeleiden naar jouw examen. Jij zal dan ook in één keer je rijbewijs halen. Onze instructeur zal jou na de proefles adviseren over hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Met dit advies hoef je natuurlijk niks te doen, maar we raden je aan dit wel op te volgen. Onze instructeurs zijn namelijk niet voor niets gecertificeerd en hebben ervaring. Verder profiteer je van veel voordelen bij Rijschool Hero. Het grootste deel daarvan is hierboven al uitgewerkt. Maar er mist er nog één. Namelijk dat wij ook nog eens rijlessen geven in de avonduren en in de weekenden! Zo heeft iedereen wel een momentje in de week waarin je autorijlessen kan volgen bij Rijschool Hero. Start dus zo snel mogelijk met een proefles! Hoe sneller je begint, hoe sneller je jouw rijbewijs hebt. Heb je nog vragen over de rijlessen van onze autorijschool? Neem dan direct contact met ons op!

Rijlessen Schipluiden

Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Bij Rijschool Hero zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE). Bij Rijschool kun je ook kiezen om te rijden in een automaat. 

Onze standaard rijlessen duren gemiddeld 60 minuten.

Je kunt je inschrijven bij Rijschool Hero door het online inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. Betalingen via iDeal, in termijnen of bankoverschrijvingen zijn allemaal kosteloos. 

Je wordt thuis (of op een door jou gewenste locatie) opgehaald in Den Haag, of je volgt je lessen op ons eigen privéterrein. Zodra je er klaar voor bent, zullen we oefenen op de openbare weg. Op een gegeven moment ga je, samen met onze ervaren instructeurs, de snelweg op! Aangezien we rekening moeten houden met de tijd, zullen we in de omgeving van Den Haag rijden. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden diverse pakketten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen en speciale aanbiedingen!

Gratis proefles