Rijschool Voorburg | Voordelige Rijlessen Hero

Rijschool Voorburg

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Wil jij beginnen met autorijlessen bij een goede rijschool Voorburg? Rijschool Hero begeleid jou efficiënt en snel naar jouw examen. Jouw rijbewijs heb je dan ook snel in je zak. De vrijheid van autorijden is dan een feit! Ben je benieuwd naar de rijlessen bij Hero? Vraag dan direct een gratis proefles aan bij onze rijschool Voorburg! Op deze manier zal je kennismaken met verschillende belangrijke factoren die te maken hebben met jouw rijles. Denk aan de rijinstructeur, hoe hij rijles geeft en ook hoe de auto werkt. Iedere auto is toch net even anders. De één remt heel snel, waar de ander weer een aangrijpingspunt heeft die meteen pakt als je de koppeling loslaat. Handig dus om te weten hoe dit zit bij een auto van onze rijschool in Voorburg voordat je begint met de rijlessen. Daarnaast is het zoals gezegd goed om even kennis te maken met de rijinstructeur. Je leert hem als persoon kennen. Zo weet je of hij bij je past en maak je kennis met zijn manier van rijles geven.

Iedere instructeur geeft natuurlijk weer op een andere manier autorijles. Denk maar aan je docenten op de middelbare school. Die geven ook allemaal anders les. Het is dus fijn om eerst even te zien hoe iemand dat bij jou doet. Over het algemeen zit dit vaak wel goed. De rijinstructeurs van onze rijschool Voorburg passen zich namelijk allemaal aan aan hun leerlingen. De één leert sneller en haalt sneller zijn rijbewijs in Voorburg dan de ander. Naast deze handigheidjes is het ook voor de instructeur handig om kennis te maken met jou. Hij kan zo namelijk zien hoeveel talent en ervaring jij hebt en aan de hand hiervan beslissen hoeveel lessen jij nodig zal hebben. Denk jij talent te hebben? En denk je dus dat je niet zo veel lessen nodig hebt? Vraag dan direct een proefles aan bij onze rijschool in Voorburg! Dan komen we er meteen achter hoeveel autorijlessen jij nodig hebt. Wil je meer informatie over autorijschool Hero? Lees dan snel verder!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Autorijbewijs halen bij onze Rijschool Voorburg

Rijschool Voorburg

Een proefles van onze rijschool in Voorburg is dus een handige manier om kennis te maken. Zo kom je meer te weten over de instructeur en hij over jou. Bij onze autorijschool hou je deze rijinstructeur namelijk meteen de rest van het traject van de autorijlessen in Voorburg. Het is namelijk gebleken als je meerdere instructeurs hebt tijdens de rijlessen dat het langer duurt voordat onze leerlingen slagen. Het is eigenlijk ook heel logisch, want een vaste rijinstructeur weet elke les weer wat je moet verbeteren. Uit iedere les komen namelijk weer verbeterpunten. Aan de andere kant weet hij ook waar jouw sterke punten liggen. Hier zal hij dus minder aandacht aan besteden. Met een vast rijinstructeur voor jouw rijlessen haal jij dus veel sneller jouw rijbewijs in Voorburg!

Met een vaste rijinstructeur van onze rijschool Voorburg zal je dus telkens aan jouw verbeterpunten werken. Elke rijles wordt uiteraard duidelijk wat er beter moet en wat er al goed gaat. Maar de rijinstructeur moet natuurlijk ook aandachtig naar de weg kijken en jou navigeren door de stad. Hierdoor kan hij natuurlijk niet alles tot in detail zien wat jij al wel goed doet en wat nog niet. Wij hebben hier een handigheidje voor. De dashcam! Dit is uiteraard niet verplicht. Als jij niet gefilmd wil worden is dit niet nodig. Echter is het wel heel handig om de rijlessen in Voorburg te evalueren. Hoe kan je namelijk beter leren dan zien hoe je zelf hebt gehandeld. Gezamenlijk zullen we jou lessen zo optimaal kunnen evalueren. Maar nogmaals, als je dit liever niet hebt dan is dat ook helemaal niet erg!

Autorijles van onze rijschool Voorburg voor iedereen op maat!

Om de beste rijschool van Voorburg te zijn moeten we uiteraard kijken naar de behoefte van onze leerlingen. Ieder persoon is namelijk anders. De één leert sneller, terwijl de ander toch wat meer rijlessen nodig heeft om het autorijden onder de knie te krijgen. Hierom heeft onze rijschool Voorburg drie verschillende autorijles pakketten gemaakt waarmee we jou graag tegemoet komen. Ieder pakket is voorzien van een CBR praktijkexamen, een online theoriepakket die normaal gesproken 69 euro kost en je bent all risk verzekerd voor het rijden in onze gloednieuwe auto’s! Dit is dus al een heel groot voordeel voor het nemen van een pakket. Waar de drie wel van elkaar verschillen is een tussentijdse toets van het CBR. Alleen het tweede en derde autorijles pakket bevat namelijk een tussentijdse toets van het CBR. Dit is super fijn en handig om te weten hoe een CBR praktijkexamen eruit ziet. Je kunt zo dus oefenen optimaal oefenen. Nog een extraatje hiervan is dat je vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan het parkeren en in een straat omkeren. Waar de pakketten voornamelijk van elkaar verschillen is de hoeveelheid rijlessen. Pakket 1 bevat namelijk 16 autorijlessen, het tweede pakket bevat 22 rijlessen en met het derde pakket heb je zelfs 32 rijlessen in Voorburg. De rijinstructeur zal je hierover adviseren na de proefles. Zo weet je welke het beste bij je zal passen. Wil jij liever voor losse rijlessen betalen, dan is dit ook mogelijk bij onze rijschool in Voorburg! Dit zal wel op meer kosten uitkomen. Met de pakketten krijg je namelijk korting. De kosten voor een losse les bedragen 42,50 euro.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van autorijschool Hero in Voorburg

Zoals je misschien al hebt gemerkt kun je bij onze rijschool Voorburg van diverse voordelen profiteren met de rijlessen in Voorburg. Denk bijvoorbeeld aan de gratis proefles om kennis te kunnen maken, een vaste rijinstructeur voor het hele traject, een dashcam om je rijlessen te kunnen evalueren en diverse pakketten op maat om jou volledig te voorzien van een fijn traject. Op deze manier zal je dus geen omkijken hebben naar zaken die nog geregeld moeten worden tijdens de autorijlessen in Voorburg. Daarnaast behalen wij zo ook een hoog slagingspercentage. Iedere leerling kan namelijk optimaal en efficiënt leren bij rijschool Hero in Voorburg. Maar er blijft nog steeds één voordeel over die niet genoemd is. Veel leerlingen hebben het doordeweeks namelijk druk. Ze werken fulltime of moeten nog naar school. Daarom geven wij dus ook rijles in de avonden en in het weekend! Kom jij dus bij onze rijschool Voorburg, dan profiteer jij van al deze voordelen!

Rijschool
Autorijbewijs
Rijschool
Hero | Scooter

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van onze rijschool in Voorburg!

Ben jij dus op zoek naar de juiste rijschool Voorburg voor rijlessen op maat? Dan zit je bij autorijschool Hero goed! Wij helpen je van alle kanten om met jouw tempo mee te gaan. Jij bepaalt het tempo namelijk! Wil je dit eens van dichtbij zien? Vraag dan direct een proefles aan! Onze gecertificeerde rijinstructeurs zullen je adviseren over de hoeveelheid rijlessen die je nodig zal hebben. Met hem en met de auto maak je dan kennis. Deze heb je namelijk voor de rest van het traject totdat jij jouw rijbewijs haalt! Heb je nog vragen over onze rijschool in Voorburg of over onze rijlessen in Voorburg? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag verder! Ook voor vragen over onze motorrijlessen in Voorburg kun je contact opnemen! Verder zijn wij actief in onder andere Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg.

Rijlessen Voorburg

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.