Rijlessen Volgen? | Rijschool Hero

Autorijlessen

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Snel een rijbewijs met rijlessen van Hero!

Volg rijlessen bij Hero als je snel aan een rijbewijs wil komen! We hebben een hoog slagingspercentage, dus je haalt eigenlijk gegarandeerd je rijbewijs. Iedere leerling krijgt bij ons een persoonlijke rij-instructeur toegewezen. Zo leer je namelijk het snelste en heb je veel minder lessen nodig dan wanneer je telkens weer moet wennen aan een nieuwe rij-instructeur. Bij Rijschool Hero kun je dan ook beginnen met een gratis proefles. Op deze manier kun je al kennis maken met de rij-instructeur en de auto waar je jouw rijlessen in zal doorbrengen. Bevalt deze proefles? Ga dan meteen in gesprek met jouw persoonlijke rij-instructeur om een pakket te kiezen. Als professional kan hij je hier namelijk goed in adviseren!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Autorijles

(Startpakket)

De voordelen van onze rijschool

Kies jij voor autorijlessen bij Rijschool Hero? Dan zijn er diverse voordelen waar jij van profiteert! Zo hebben we bijvoorbeeld een privé oefenterrein waar jij in jouw eerste les eventueel kan wennen aan de auto. Maar er zijn meer voordelen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Snel geslaagd bij Rijschool Hero

Bij Hero krijg jij de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om het autorijden onder de knie te krijgen. Iedereen leert namelijk op een andere manier en ieder persoon heeft dus ook andere aandacht nodig. Onze rij-instructeurs zijn professionals en weten precies hoe ze jou het beste kunnen helpen! Zo kunnen we zelfs een dashcam gebruiken om de rijlessen te evalueren. Op deze manier kun je samen met jouw instructeur goed kijken naar wat je al heel goed doet en wat nog meer aandacht nodig heeft. Tijdens de rijlessen ben je allebei namelijk ook druk bezig met opletten op alles wat er om de auto heen gebeurt. Daarom is een dashcam handig om zo alle details van jouw vaardigheden te kunnen zien. Uiteraard doen we dit alleen als jij hiermee akkoord gaat! Vraag dus meteen een gratis proefles aan. Wij zorgen ervoor dat je in de voor jouw snelst mogelijke tijd je rijbewijs haalt. Bij ons kun je ook motorrijlessen en aanhanger rijlessen volgen!

Rijlessen

Wat onze hero’s zeggen...

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Gratis proefles