facebookPixel Inschrijven Motorrijlessen | Rijschool Hero

€100

Studenten-
korting

Schrijf je hieronder direct in voor een gratis proefles op ons privé oefenterrein! Je wordt hier niet gestoord en hebt zo alle tijd om de motor onder de knie te krijgen. Wij geven motorrijles in Den Haag, Delft en de rest van de omgeving in alle categorieën. Dit houdt in A1, A2, A met code 80 en volledig A!

Klaar om de motor op te stappen?

Schrijf je direct in!

Profiteer van onze voordelen!

Begin je met motorrijlessen bij Rijschool Hero, dan profiteer je van diverse voordelen! Zo krijg je een een instructeur toegewezen die jou de rest van het traject zal begeleiden. Dit is bewezen namelijk het beste voor de leerling! Daarnaast zijn er diverse pakketten op maat gemaakt zodat in ieder geval één pakket perfect bij jou past. De één heeft namelijk meer lessen nodig dan de ander. Ben jij nu wat kleiner dan het gemiddelde persoon? Maak je geen zorgen! Voor jou hebben we namelijk een verlaagde motor. Zo kun je zonder moeite of opstapje op- en afstappen op de motor. En dat allemaal op ons privé oefenterrein!

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Gratis proefles