Rijschool Den Hoorn | Rijlessen bij Hero

Rijschool Den Hoorn

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben je zoekende naar een goede rijschool in Den Hoorn en omgeving om bijvoorbeeld autorijlessen te gaan volgen? Neem dan gelijk een kijkje bij Rijschool Hero en volg zo snel mogelijk een proefles, nu helemaal gratis! Bij de proefles maak je kennis met één van onze gecertificeerde rijinstructeurs. Dan kun jij gelijk kijken of de manier van lesgeven van de instructeur je bevalt en kan onze rijinstructeur zien wat jouw niveau van autorijden is. Onze rijinstructeurs kunnen de stijl van lesgeven eventueel nog wel aanpassen aan jou en manier waarop jij het fijn vindt. Na de proefles kan onze professionele rij-instructeur inschatten of je enigszins talent hebt voor het autorijden. Heb je dat? Dan heb je waarschijnlijk minder rijlessen nodig en zullen de kosten lager uitvallen. Onze rijschool in Den Hoorn biedt haar rijlessen aan als een totaalpakket. Wel zijn er verschillende pakketten, aangezien niet iedereen evenveel lessen nodig heeft. Gratis proefles doen? Of heb je andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan kunnen we gelijk de mogelijkheden bespreken.

Ook zijn wij actief als rijschool in Delft, Delfgauw, Schipluiden of Pijnacker. Daarnaast is het zelfs mogelijk om bij Hero motorrijlessen in Den Hoorn te volgen!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Den Hoorn

Bij onze rijschool Den Hoorn jouw autorijbewijs halen

Beginnen met een proefles is dus sowieso handig om kennis te maken met de instructeur en voor ons om te kijken of je al ervaring hebt. Het gehele vervolg van het traject om je rijbewijs te halen houd jij namelijk dezelfde rij-instructeur. Dat is ook gelijk één van de voordelen die Rijschool Hero jou te bieden heeft. Dat dit echt een voordeel is, is ook echt bewezen. Als je steeds weer een andere rij-instructeur krijgt moet je steeds weer wennen aan de persoon zelf, maar ook aan de manier van rijles geven in Den Hoorn. Aangezien de rijinstructeur het verkeer rondom ook goed in het vizier moet hebben, kan het natuurlijk zijn dat deze iets heel even niet gezien heeft. Onze autorijschool heeft daar een mooie oplossing voor! Bij ons kun je rijlessen volgen met een dashcam. Zo wordt de hele route gefilmd en is het mogelijk om de les nog eens terug te zien en te analyseren. Dit zal je zeker helpen om sneller je autorijbewijs te kunnen halen. Heb je dit toch liever niet? Geen probleem, dan zetten we de dashcam uit tijdens de autorijlessen.

Autorijles bij onze rijschool Den Hoorn voor iedereen!

Bij onze rijschool kan iedereen, maar dan ook echt iedereen autorijles in komen volgen. Of je nou voor de eerste keer achter het stuur kruipt, of dat je al 30 jaar jouw rijbewijs hebt maar toch even een aantal rijlessen wil volgen als opfriscursus. Het kan allemaal! Bij onze autorijschool hebben we drie verschillende rijles pakketten. Bij elk pakket is, naast de rijlessen in Den Hoorn, een online theorieles, het praktijkexamen en een allrisk verzekering inbegrepen. Bij het tweede en derde pakket is de tussentijdse toets ook nog inbegrepen. Het grote verschil zit natuurlijk in het aantal rijlessen. Dit zijn 16, 22 of 32 rijlessen. Dat is maar net afhankelijk wat jouw kennis en kunde.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Den Hoorn!

Ben jij klaar om zo snel mogelijk jouw autorijbewijs bij een rijschool uit de omgeving te gaan halen? Kom dan gewoon naar Rijschool Hero! Onze gediplomeerde instructeurs zitten klaar om bij jou langs te komen voor je eerste proefles! Dan jullie direct kennismaken met elkaar en met de manier van rijden. Ook ziet onze instructeur meteen of jij getalenteerd bent of dat je al enige ervaring hebt. Op basis hiervan zal hij jou adviseren over de hoeveelheid lessen die voor jou van toepassing zijn. Het is dan ook aan te raden dit advies ook op te volgen, aangezien onze instructeurs veel ervaring hebben en gecertificeerd zijn. Ze weten dus wel waar ze het over hebben! Start dan ook direct met jouw proefles bij Rijschool Hero!

Rijlessen Den Hoorn

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.