facebookPixel Rijschool Den Hoorn | Rijlessen Bij Hero

Rijschool Den Hoorn

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Den Hoorn? Bij Rijschool Hero ben je verzekerd van kwalitatieve en veilige rijlessen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons centraal. Door onze examengerichte rijlessen zorgen wij ervoor dat je binnen no-time je rijbewijs haalt! Maak vandaag nog een afspraak en start direct.

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen in Den Hoorn bij Rijschool Hero

Ben je zoekende naar een goede rijschool in Den Hoorn en omgeving om bijvoorbeeld autorijlessen te gaan volgen? Neem dan gelijk een kijkje bij Rijschool Hero en volg zo snel mogelijk een proefles, nu helemaal gratis! Bij de proefles maak je kennis met één van onze gecertificeerde rijinstructeurs uit de omgeving van Den Haag en Delft. Dan kun jij gelijk kijken of de manier van lesgeven van de instructeur je bevalt en kan onze rijinstructeur zien wat jouw niveau van autorijden is. Onze rijinstructeurs kunnen de stijl van lesgeven eventueel nog wel aanpassen aan jou en manier waarop jij het fijn vindt. Na de proefles kan onze professionele rij-instructeur inschatten of je enigszins talent hebt voor het autorijden. Heb je dat? Dan heb je waarschijnlijk minder rijlessen nodig en zullen de kosten lager uitvallen. Onze rijschool in Den Hoorn biedt haar rijlessen aan als een totaalpakket. Wel zijn er verschillende pakketten, aangezien niet iedereen evenveel lessen nodig heeft. Gratis proefles doen? Of heb je andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan kunnen we gelijk de mogelijkheden bespreken. 

Beste rijschool

Rijlespakket

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Waarom kiezen voor Rijschool Hero in Den Hoorn?

Het kiezen van een rijschool kan best lastig zijn. Daarom zetten wij enkele voordelen van Rijschool Hero op een rijtje: 

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Autorijles bij onze rijschool Den Hoorn voor iedereen!

Bij onze rijschool kan iedereen, maar dan ook echt iedereen autorijles in komen volgen. Of je nou voor de eerste keer achter het stuur kruipt, of dat je al 30 jaar jouw rijbewijs hebt maar toch even een aantal rijlessen wil volgen als opfriscursus. Het kan allemaal! Bij onze autorijschool hebben we drie verschillende rijles pakketten. Bij elk pakket is, naast de rijlessen in Den Hoorn, een online theorieles, het praktijkexamen en een allrisk verzekering inbegrepen. Bij het tweede en derde pakket is de tussentijdse toets ook nog inbegrepen. Het grote verschil zit natuurlijk in het aantal rijlessen. Dit zijn 16, 22 of 32 rijlessen. Dat is maar net afhankelijk wat jouw kennis en kunde.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Den Hoorn!

Ben jij klaar om zo snel mogelijk jouw autorijbewijs bij een rijschool uit de omgeving te gaan halen? Kom dan gewoon naar Rijschool Hero! Onze gediplomeerde instructeurs zitten klaar om bij jou langs te komen voor je eerste proefles! Of het nu gaat om autorijlessen of motorrijlessen. Jullie kunnen direct kennismaken met elkaar en met de manier van rijden. Ook ziet onze instructeur meteen of jij getalenteerd bent of dat je al enige ervaring hebt. Op basis hiervan zal hij jou adviseren over de hoeveelheid lessen die voor jou van toepassing zijn. Het is dan ook aan te raden dit advies ook op te volgen, aangezien onze instructeurs veel ervaring hebben en gecertificeerd zijn. Ze weten dus wel waar ze het over hebben! Start dan ook direct met jouw proefles bij Rijschool Hero!

Rijlessen Den Hoorn

Wat onze hero’s zeggen…

Een hele goede en vriendelijke instructeur. Zeker een aanrader om hier rijlessen te volgen

Tima Wettstein

10

Super rijschool. Goede instructies, fijne feedback tijdens het rijden en humor.
Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.

Harsha Dijk

9,0

Bedankt voor alle rijlessen het was een droom dat uitgekomen is. Thanks allemaal!!

Agrona Tec.

10

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Bij Rijschool Hero in Den Hoorn zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Gratis proefles