facebookPixel Ads Motorrijlessen - Rijschool Hero

Motorrijlessen

Ben jij op zoek naar de ideale rijschool voor motorrijlessen? Dan is Hero de motorrijschool waar jij naar op zoek bent! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen en laten onze leerlingen vaak dan ook snel slagen.

Claim direct je summer deal!

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Motorrijlessen op een privé oefenterrein!

Bij onze motorrijschool kun je terecht voor een motorrijbewijs proefles van 90 minuten. Tijdens deze les kun je kennismaken met onze instructeurs, lesmethodes en de motor waar je op rijdt. Voor deze les en het halen van je AVB hebben wij dan ook een privé oefenterrein! Op deze manier kun jij de motor ongestoord onder de knie krijgen. Je hoeft je namelijk alleen maar te focussen op de instructeur en de motor. Begin dus snel met onze gratis proefles zodat wij jou kunnen bewijzen dat wij de ideale motorrijschool voor jou zijn en je jouw rijbewijs snel haalt!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Start direct met een motorrijbewijs proefles!

Kom bij Rijschool Hero om snel jouw motorrijbewijs te halen! Bij ons krijg je volledig persoonlijke begeleiding. Eerst stomen we jou volledig klaar voor het AVB examen op ons privé oefenterrein. Vervolgens ligt de focus alleen nog bij het AVD. Hiervoor gaan wij dan ook meer de weg op. Het is maar een kwestie van tijd voordat jij jouw rijbewijs in je zak hebt! Met de bovengenoemde voordelen maken we het jou bij onze motorrijschool alleen maar makkelijker, en daarbij hebben we ook nog eens diverse lespakketten. In al deze pakketten is in ieder geval een CBR praktijkexamen inbegrepen die voornamelijk verschillen in hoeveelheid lessen. Bekijk deze pakketten dus om te kijken welke bij jou past en vraag direct een gratis proefles aan. Wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs binnen de kortste keren haalt! Wil je kennismaken met onze motorrijschool voordat je besluit om bij ons te lessen? Maak dan een afspraak voor een motorrijbewijs proefles. Onze instructeurs laten je graag zien hoe het is om bij ons te rijden. Bekijk ook onze autorijlessen en aanhanger rijlessen!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

De voordelen van onze motorrijschool

Kom jij bij Rijschool Hero? Dan profiteer je van diverse voordelen. Hierboven hebben we het privé oefenterrein en de gratis motorrijbewijs proefles al genoemd, die de motorrijlessen een stuk persoonlijker en gemakkelijker maken. Maar er zijn nog veel meer voordelen waar jij van profiteert:

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Gratis proefles