facebookPixel Rijschool Kwintsheul | Hero

Rijschool Kwintsheul

Wij zijn Hero, jouw betrouwbare rijschool in Kwintsheul voor auto-, motor- en aanhanger opleidingen! Met onze persoonlijke rijlessen zorgen wij ervoor dat elke leerling aandacht krijgt die hij of zij verdient. Schrijf je nu in voor een gratis proefles en ervaar zelf de kwaliteit van onze rijlessen!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen volgen in Kwitsheul

Ben jij momenteel informatie aan het zoeken naar een rijschool in Kwintsheul? Zoeken dan niet verder, want je hebt ons gevonden! Rijschool Hero is dé autorijschool van de omgeving en omgeving. Je kunt bij ons rijlessen komen volgen als jij je autorijbewijs, motorrijbewijs, scooterrijbewijs of aanhanger rijbewijs wilt halen. Hero biedt rijlessen met oog op echte persoonlijke begeleiding. Je gaat rijlessen volgen met een vaste rijinstructeur, die na het volgen van de proefles in kan schatten hoeveel rijlessen in Kwintsheul jij ongeveer nodig zal hebben. Samen gaan jullie alles geven, zodat jij zo snel als mogelijk slaagt voor je rijbewijs en zo min mogelijk lessen hoeft te volgen. Wil je weten wat onze rijschool in Kwintsheul kan betekenen voor het halen van je rijbewijs? Lees dan even verder of bel ons direct! 

Beste rijschool

Rijlespakket

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Gratis proefles bij onze rijschool Kwintsheul

Snel je autorijbewijs halen bij onze autorijschool? Start dan met een gratis proefles! Wanneer je een proefles neemt, kun je even kennismaken met de instructeur en krijg je inzicht in de manier van lesgeven. Zo kun je bepalen of jij je hier goed bij voelt en kan de instructeur kijken hoeveel kennis en rijervaring jij eventueel al hebt. Ga je verder met lessen? Dan zal de instructeur jou vertellen hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig gaat hebben. Deze rijlessen door Kwintsheul bieden wij aan in pakketvorm en duren gemiddeld 100 minuten per les. Onze instructeur weet de routes die regelmatig voorkomen tijdens het examen. Die kun je dan mooi alvast oefenen, dat geeft wel meer vertrouwen voordat je het examen ingaat. We vragen het examen alleen aan, wanneer de rijinstructeur van onze rijschool in Kwintsheul én jij ervan overtuigd zijn dat jij kan slagen voor het examen. Hebben jij of de instructeur dat gevoel nog niet helemaal? Dan gaan we nog een aantal lessen plannen. De autorijlessen kunnen worden gefilmd met onze dashcam. Zo kunnen we na de rijlessen bekijken wat er al heel goed ging, maar we kunnen ook kijken naar dingen die nog wat beter moeten. Dit in combinatie met een vaste rijinstructeur gaan er voor zorgen dat jij zo snel als mogelijk slaagt voor je autorijbewijs. Snel autorijlessen volgen? Bel Hero, en we plannen de eerste proefles in.

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Waarom kiezen voor Rijschool Hero Kwintsheul?

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Rijbewijs halen met autorijles van onze rijschool Kwintsheul!

Kom je niet uit de omgeving van Kwintsheul, maar wil je wel autorijlessen volgen bij Rijschool Hero? Neem dan ook gewoon contact op, we zitten op verschillende locaties in de regio. Start direct met een gratis proefles! Zo kun je kennis maken met de rijlessen en met de instructeur. Dan weet je hoe wij te werk gaan en hoe de rest van het traject eruit komt te zien. Heb je vragen over de rijles pakketten en prijzen? Stuur ons een mail of bel ons op. We helpen je graag! Bij Hero haal jij je rijbewijs snel!

Rijlessen Kwintsheul
Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Bij Rijschool Hero in Den Hoorn zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Gratis proefles