Rijschool Kwintsheul | Hero

Rijschool Kwintsheul

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij momenteel informatie aan het zoeken naar een rijschool Kwintsheul? Niet verder zoeken, je hebt ons gevonden! Rijschool Hero is dé rijschool van Kwintsheul en omgeving. Je kunt bij ons rijlessen komen volgen als jij je autorijbewijs, motorrijbewijs, scooterrijbewijs of aanhanger rijbewijs wilt halen. Hero biedt rijlessen met oog op echte persoonlijke begeleiding. Je gaat rijlessen volgen met een vaste rijinstructeur, die na het volgen van de proefles in kan schatten hoeveel rijlessen in Kwintsheul jij ongeveer nodig zal hebben. Samen gaan jullie alles geven, zodat jij zo snel als mogelijk slaagt voor je rijbewijs en zo min mogelijk lessen hoeft te volgen. Wil je weten wat onze rijschool Kwintsheul kan betekenen voor het halen van je rijbewijs? Lees dan even verder of bel ons direct!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Kwintsheul

Gratis proefles bij onze rijschool Kwintsheul

Snel je autorijbewijs in Kwintsheul halen bij onze rijschool in Kwintsheul? Start dan met een gratis proefles! Wanneer je een proefles neemt, kun je even kennismaken met de instructeur en krijg je inzicht in de manier van lesgeven. Zo kun je bepalen of jij je hier goed bij voelt en kan de instructeur kijken hoeveel kennis en rijervaring jij eventueel al hebt. Ga je verder met lessen? Dan zal de instructeur jou vertellen hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig gaat hebben. Deze autorijlessen door Kwintsheul bieden wij aan in pakketvorm en duren gemiddeld 100 minuten per les. Onze instructeur weet de routes die regelmatig voorkomen tijdens het examen. Die kun je dan mooi alvast oefenen, dat geeft wel meer vertrouwen voordat je het examen ingaat. We vragen het examen alleen aan, wanneer de rijinstructeur van onze rijschool Kwintsheul én jij ervan overtuigd zijn dat jij kan slagen voor het examen. Hebben jij of de instructeur dat gevoel nog niet helemaal? Dan gaan we nog een aantal lessen plannen. De rijlessen door Kwintsheul kunnen worden gefilmd met onze dashcam. Zo kunnen we na de rijlessen bekijken wat er al heel goed ging, maar we kunnen ook kijken naar dingen die nog wat beter moeten. Dit in combinatie met een vaste rijinstructeur gaan er voor zorgen dat jij zo snel als mogelijk gaat slagen voor je autorijbewijs. Autorijlessen in Kwintsheul volgen? Bel Hero, en we plannen de eerste proefles in.

Autorijles bij onze rijschool Kwintsheul voor iedereen!

Rijschool Hero in Kwintsheul staat bekend om het hoge slagingspercentage. Dit komt onder andere door de vaste rij instructeur die jou van begin tot eind begeleidt op een persoonlijke manier. Zo kunnen jullie per autorijles kijken wat de vooruitgang is en wat er nog wat aandacht nodig heeft. Ook kijken we beelden van eerder gereden lessen en ontvang jij hier feedback over. We kunnen jou dan precies inzicht geven in wat er allemaal al heel goed gaat en wat nog niet helemaal. Dan kunnen we de volgende rijles hierop focussen. Zie de andere voordelen van autorijschool Hero hieronder:

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Rijbewijs halen met autorijles van onze rijschool in Kwintsheul!

Kom je niet uit de omgeving van Kwintsheul, maar wil je wel autorijlessen volgen bij rijschool Hero? Neem dan ook gewoon contact op, we zitten op verschillende locaties in de regio. Start direct met een gratis proefles! Zo kun je kennis maken met de rijlessen en met de instructeur. Dan weet je hoe wij te werk gaan en hoe de rest van het traject eruit komt te zien. Heb je vragen over de rijles pakketten en prijzen? Stuur ons een mail of bel ons op. We helpen je graag! Bij onze rijschool Kwintsheul haal jij je rijbewijs snel!

Naast Kwintsheul zijn wij actief in Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk, De Lier en Wateringen. Verder kun je ook voor motorrijlessen in Kwintsheul bij Hero terecht!

Rijlessen Kwintsheul

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.