Rijschool Poeldijk

Rijschool Hero is de beste keuze voor jouw rijopleidingen. Of je nu wilt leren autorijden, motorrijden of een aanhanger rijbewijs wilt halen. Met de persoonlijke aanpak van onze rijschool in Poeldijk zorgen wij ervoor dat jij op een veilige manier de weg op kan. Meld je nu aan en start direct!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen in Poeldijk

Rijlessen bij een rijschool in Poeldijk zal in principe iedereen ooit wel een keer gaan volgen. Waarom dan ook niet meteen als je oud genoeg bent?! Je hebt de vrijheid om snel te gaan en staan waar je wil en je hoeft het later niet nog een keer tijd aan te besteden wanneer je minder tijd hebt. Kom dan ook direct voor een proefles bij Rijschool Hero! Wij begeleiden jou efficiënt naar het examen. En een proefles is hiervan het fundament. Je zal de instructeur, auto en manier van lesgeven namelijk leren kennen. Dat is namelijk toch bij iedere autorijschool net even anders. Wij passen ons altijd volledig aan aan onze leerlingen. Plan hem dus nu direct! Wil je meer informatie over onze rijschool in Poeldijk? Lees dan nog even verder. Wij actief in Rijschool Den Haag en rijschool Delft ook veel actief actief in WateringenDelft en Ypenburg.

Beste rijschool

Rijlespakketten

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Jouw autorijbewijs haal je bij onze rijschool Poeldijk!

Een proefles is het begin. Zoals eerder gezegd is dat dus de basis voor de rest van het traject. Je leert namelijk meer over de rijinstructeur, maar hij ook over jou. Zo kan hij zien of je talent of ervaring hebt en hoeveel lessen je aan de hand daarvan dus nodig hebt. Dit raden we aan wel op te volgen aangezien de instructeurs van onze rijschool in Poeldijk hier veel ervaring mee hebben en gecertificeerd zijn! Één van onze voordelen is dan ook dat je de rest van jouw traject dezelfde instructeur zal houden. Dit is bewezen de beste optie! Diegene weet namelijk waar jouw verbeterpunten liggen en zal daar met jou meer de nadruk op leggen tijdens de rijlessen in Poeldijk. Zo zullen de vaardigheden die je al redelijk bezit minder de nadruk hebben en zal je alles kunnen op jouw examen. Echter is het voor de instructeur moeilijk om alles te kunnen zien, aangezien hij zelf ook op moet letten op het verkeer en jou moet navigeren. Daarom gebruiken we vaak een dashcam! Hiermee kunnen we de lessen evalueren en beter worden. Als je dat niet wil is dat bij onze autorijschool uiteraard niet verplicht!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Waarom kiezen voor Rijschool Hero?

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Poeldijk!

Wil jij dus in ieder geval ergens een keer je motor– of autorijbewijs halen? Begin dan nu direct nu je nog wat meer tijd hebt met een gratis proefles bij onze rijschool Poeldijk. Hiermee leg je de basis voor de rest van het traject. Daarnaast komen onze voordelen hier ook meteen bij om de hoek kijken! Hiervan profiteert iedereen die bij ons rijlessen neemt. Enkele van deze voordelen zien hierboven al uitgewerkt. Weet je het nog? De dashcam, de vaste instructeur en de rijles pakketten. Nu is er echter nog één voordeel die mist. Dit is namelijk voor de mensen die minder tijd hebben doordeweeks. Rijschool Hero geeft ook rijles in Poeldijk in de avonden en weekenden. Zo kun jij jouw rijbewijs nog sneller halen, omdat je altijd wel een plekje hebt om de rijlessen te volgen. Kom dus nu snel bij Hero voor je eerste rijles! Heb je nog vragen over onze autorijschool? Neem dan direct contact op met Hero!

Rijlessen Poeldijk

Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Bij Rijschool Hero zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE). Bij Rijschool kun je ook kiezen om te rijden in een automaat. 

Onze standaard rijlessen duren gemiddeld 60 minuten.

Je kunt je inschrijven bij Rijschool Hero door het online inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. Betalingen via iDeal, in termijnen of bankoverschrijvingen zijn allemaal kosteloos. 

Je wordt thuis (of op een door jou gewenste locatie) opgehaald in Poeldijk, of je volgt je lessen op ons eigen privéterrein. Zodra je er klaar voor bent, zullen we oefenen op de openbare weg. Op een gegeven moment ga je, samen met onze ervaren instructeurs, de snelweg op! Aangezien we rekening moeten houden met de tijd, zullen we in de omgeving van Poeldijk rijden. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden diverse pakketten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen en speciale aanbiedingen!

Gratis proefles