Rijschool Poeldijk | Hero Rijlessen

Rijschool Poeldijk

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Rijlessen bij een rijschool Poeldijk, in principe zal iedereen deze ooit wel een keer gaan volgen. Waarom dan ook niet meteen als je oud genoeg bent?! Je hebt de vrijheid om snel te gaan en staan waar je wil en je hoeft het later niet nog een keer tijd aan te besteden wanneer je minder tijd hebt. Kom dan ook direct voor een proefles bij rijschool Hero in Poeldijk! Wij begeleiden jou efficiënt naar het examen. En een proefles is hiervan het fundament. Je zal de instructeur, auto en manier van lesgeven namelijk leren kennen. Dat is namelijk toch bij iedere rijschool net even anders. Wij passen ons altijd volledig aan aan onze leerlingen. Plan hem dus nu direct! Wil je meer informatie over onze rijschool Poeldijk? Lees dan nog even verder.

Naast autorijlessen verzorgen wij ook motorrijlessen in Poeldijk. Daarnaast zijn we als rijschool actief in Den Haag, Naaldwijk, De Lier, Kwintsheul en Wateringen!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Poeldijk

Jouw autorijbewijs haal je bij onze rijschool Poeldijk!

Een proefles is het begin. Zoals eerder gezegd is dat dus de basis voor de rest van het traject. Je leert namelijk meer over de rijinstructeur, maar hij ook over jou. Zo kan hij zien of je talent of ervaring hebt en hoeveel lessen je aan de hand daarvan dus nodig hebt. Dit raden we aan wel op te volgen aangezien de instructeurs van onze rijschool in Poeldijk hier veel ervaring mee hebben en gecertificeerd zijn! Één van onze voordelen is dan ook dat je de rest van jouw traject dezelfde instructeur zal houden. Dit is bewezen de beste optie! Diegene weet namelijk waar jouw verbeterpunten liggen en zal daar met jou meer de nadruk op leggen tijdens de rijlessen in Poeldijk. Zo zullen de vaardigheden die je al redelijk bezit minder de nadruk hebben en zal je alles kunnen op jouw examen. Echter is het voor de instructeur moeilijk om alles te kunnen zien, aangezien hij zelf ook op moet letten op het verkeer en jou moet navigeren. Daarom gebruiken we vaak een dashcam! Hiermee kunnen we de lessen evalueren en beter worden. Als je dat niet wil is dat uiteraard niet verplicht bij onze rijschool Poeldijk!

Autorijles bij onze rijschool Poeldijk voor iedereen op maat!

Omdat ieder toch net in een ander tempo leert heeft onze rijschool Poeldijk drie verschillende rijles pakketten gemaakt. Zo heeft ieder er één die bij hem of haar past. Ze verschillen alle drie in hoeveelheid rijlessen in Poeldijk van pakket 1 naar 3 oplopend. De pakketten bevatten wel allemaal een praktijkexamen, theoriecursus pakket om online te leren en een all risk verzekering voor als er per ongeluk iets gebeurd tijdens de lessen! Verder hebben alleen pakket twee en drie een tussentijdse toets.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Poeldijk!

Wil jij dus in ieder geval ergens een keer je rijbewijs halen? Begin dan nu direct nu je nog wat meer tijd hebt met een gratis proefles bij onze rijschool Poeldijk. Hiermee leg je de basis voor de rest van het traject. Daarnaast komen onze voordelen hier ook meteen bij om de hoek kijken! Hiervan profiteert iedereen die bij ons rijlessen neemt. Enkele van deze voordelen zien hierboven al uitgewerkt. Weet je het nog? De dashcam, de vaste instructeur en de rijles pakketten. Nu is er echter nog één voordeel die mist. Dit is namelijk voor de mensen die minder tijd hebben doordeweeks. Rijschool Hero geeft ook rijles in Poeldijk in de avonden en weekenden. Zo kun jij jouw rijbewijs nog sneller halen, omdat je altijd wel een plekje hebt om de rijlessen te volgen. Kom dus nu snel bij Hero voor je eerste rijles! Heb je nog vragen over onze rijschool Poeldijk? Neem dan direct contact op met Hero!

Rijlessen Poeldijk

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.