facebookPixel Rijschool Naaldwijk | Beste Rijlessen Hero

Rijschool Naaldwijk

Wil jij snel en voordelig jouw rijbewijs halen? Bij onze rijschool in Naaldwijk kan je morgen al starten met een gratis proefles. Samen met onze gecertificeerde rijcoaches zorgen wij ervoor dat jij zelfverzekerd achter het stuur zit. Jij bepaalt waar en wanneer je opgehaald wordt. Wij zijn 7 dagen per week van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds beschikbaar.

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen volgen bij Rijschool Hero in Naaldwijk

Speel je met het idee om te gaan beginnen met rijlessen bij een rijschool in Naaldwijk? Bij Rijschool Hero geven we de beste rijlessen van de omgeving en zorgen we ervoor dat jij binnen no-time jouw rijbewijs op zak hebt. Hero is niet alleen gespecialiseerd in het geven van autorijlessen, je kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld motorrijlessen, rijden met een aanhanger of scooter rijlessen. Je krijgt bij ons privélessen van een vaste rij instructeur. Dit betekend dat jij bij elke rijles dezelfde instructeur tot hebt. Zo kan jouw voortgang goed worden gemonitord en kunnen we samen snel stappen maken op de weg naar het rijexamen. Op deze manier neem jij niet meer lessen dan je nodig hebt en houd je nog wat geld over. Klinkt dit interessant? Bel dan gelijk met rijschool Hero en boek een gratis proefles! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan verder over onze rijschool in Naaldwijk en laat ons jou overtuigen. 

Beste rijschool

Rijlespakket

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Autorijbewijs bij onze rijschool Naaldwijk halen

Kom je uit de omgeving van Naaldwijk en wil je jouw autorijbewijs gaan halen? Goed idee! Nog een beter idee is het om dan rijlessen te gaan volgen bij auto rijschool Hero in Naaldwijk. Zoals hierboven al aangegeven heb je bij ons een rij instructeur die aan jou wordt gekoppeld. Zo gaat het behalen van je autorijbewijs in Naaldwijk een stuk sneller. Wanneer je een vaste rij-instructeur hebt is het makkelijker om jouw voortgang te meten tijdens elke autorijles. Zo kunnen jij en de instructeur focussen op de verbeterpunten. Je kunt nu gelijk een gratis proefles boeken bij onze autorijschool! Superhandig, want dan kun je alvast kennismaken met de instructeur en kijken of het klikt. Dat is natuurlijk wel zo fijn tijdens het nemen van de autorijlessen. Ook kan de rij-instructeur tijdens de proef rijles inschatten wat het niveau van jouw kennis en kunde is. Zo weet jij na jouw eerste rijles hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig zult hebben. Hero biedt haar rijlessen ook aan in pakketvorm. Dit is voor jou uiteindelijk voordeliger dan wanneer je een heleboel losse rijlessen neemt. Na de proefles zal de rijinstructeur je een aanbeveling doen van het aantal rijlessen die jij ongeveer nodig zult hebben.

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Voordelen van Rijschool Hero in Naaldwijk

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Rijbewijs halen met autorijlessen van Hero in Naaldwijk!

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met autorijlessen in de regio? Volg dan rijlessen bij Rijschool Hero Den Haag! Onze instructeurs zijn gediplomeerd en zullen zorgen voor een leuke en ontspannen rijles door Naaldwijk. Zij passen zich namelijk altijd volledig aan aan de leerling. Jij hoeft je dus nooit aan te passen aan de manier van lesgeven van de instructeur. Met een proefles zal je hier kennis mee maken. Ook de instructeur maakt kennis met jou. Hierin wordt namelijk duidelijk of jij al ervaring hebt of misschien wel getalenteerd bent. Vraag dan ook direct een gratis proefles! Dan kunnen we snel beginnen. Heb jij nog vragen over onze rijlessen of over onze rijschool in Naaldwijk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Rijlessen Naaldwijk

Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Meest gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Bij Rijschool Hero in Naaldwijk zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Gratis proefles