Rijschool Nootdorp

Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je rijlessen volgen in Nootdorp en omgeving? Dan ben je bij Rijschool Hero aan het juiste adres! Wij begeleiden jou vanaf jouw gratis proefles tot het moment dat je zelfverzekerd de auto in stapt met je rijbewijs. Wil jij ook binnen no-time je rijbewijs halen? Wacht niet langer en claim vandaag nog je gratis proefles bij Rijschool Hero.

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen bij Rijschool Hero in Nootdorp

Direct beginnen met rijlessen bij een rijschool in Nootdorp? Bij Hero kan dat! Plan meteen een gratis proefles. Zo maken we een begin aan het traject en kun jij kennis maken met waar Rijschool Hero voor staat. Je komt te weten wie jouw instructeur is hoe de autorijlessen in elkaar zitten. Daarnaast leer je alvast een beetje met de auto omgaan. Zo weet je bijvoorbeeld waar het aangrijpingspunt van de koppeling zit. Dit is per auto namelijk verschillend. Daarnaast komt de instructeur ook meer over jou te weten. Hij weet na deze rijles hoe hij met jou om moet gaan, maar ook of je talent hebt voor het autorijden of misschien al wel ervaring. Een proefles bij onze rijschool in Nootdorp is dus erg handig. Wacht er dus ook niet te lang mee om hem in te plannen! Hoe eerder je hiermee begint, hoe sneller je jouw rijbewijs in Nootdorp in je zak hebt! Door steden als LeidschendamPijnacker of Ypenburg zal je ons ook vaak zien rijden. Ook onze rijschool Den Haag en Rijschool Delft helpt u verder! 

Rijlespakketten

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Autorijbewijs bij onze rijschool Nootdorp halen?

Heb je nu een proefles ingepland voor je rijlessen of misschien voor je motorrijlessen? Super! Maar hoe gaat het nu verder in zijn werking bij Hero? Een heel belangrijk detail voor de rijlessen is dat wij een vaste rijinstructeur toewijzen aan iedere leerling. het is namelijk bewezen dat dit het leerproces van de leerlingen bevordert. Als je namelijk telkens weer een nieuwe rijinstructeur krijgt moeten jullie ten eerste weer aan elkaar wennen, maar daarnaast weet hij ook helemaal niks over jou. Dan kun je de focus niet goed leggen op de verbeterpunten en zal je misschien te veel tijd verspillen aan vaardigheden die je al bezit. Daarom zal dit bij onze rijschool in Nootdorp niet gebeuren! Echter kan de instructeur natuurlijk niet uitgebreid zien wat jij nog niet goed doet. Zijn focus ligt daarnaast uiteraard ook op de weg om zo nodig in te grijpen. Daarnaast navigeert hij jou door de stad en zal je bijvoorbeeld ook door Delft rijden. Om niet te veel te hoeven multitasken hebben we hiervoor een dashcam. Daarmee kunnen we de rijlessen in Nootdorp uitstekend evalueren. Zo zal je iedere les weer beter worden. Natuurlijk is dit niet verplicht!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Waarom je moet kiezen voor Rijschool Hero! 

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Nootdorp!

Wil jij dus het liefst vandaag nog beginnen met rijlessen om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen bij onze rijschool in Nootdorp? Start dan zo snel mogelijk met een proefles! Hoe eerder je begint, hoe sneller je het examen kan doen en hoe sneller je jouw rijbewijs hebt. Met de rijlessen bij Rijschool Hero profiteer je van diverse voordelen. Enkel hiervan zijn al genoemd, zoals een vaste instructeur en een dashcam. Nu is er nog één belangrijk voordeel die niet vergeten mag worden. Namelijk dat we ook rijlessen in de avonden en in het weekend geven. Dit is ideaal voor mensen die het overdag doordeweeks druk hebben met bijvoorbeeld werk of een studie. Zo heb je altijd wel ergens tijd om te lessen. Wacht dan ook niet te lang en plan de proefles vandaag nog! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met autorijschool!

Rijlessen Nootdorp

Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Bij Rijschool Hero in Nootdorp zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Gratis proefles