facebookPixel Rijschool Leidschenveen | Rijlessen Bij Hero

Rijschool Leidschenveen

Op zoek naar een rijschool in Leidschenveen? Bij Rijschool Hero haal je snel en voordelig je rijbewijs. Wij begeleiden jou vanaf het eerste moment tot aan het afrijden. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat jij zelfverzekerd achter het stuur zit. Meld je vandaag aan bij Rijschool Hero en start direct!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen volgen in Leidschenveen 

Bij onze rijschool in Leidschenveen ben je aan het juiste adres. Autorijlessen, motorrijlessen, aanhangwagen of scooter rijlessen volgen? Bij ons kan dat allemaal. Je krijgt bij Rijschool Hero persoonlijke begeleiding van een vaste rij-instructeur, die ervoor zorgt dat jij snel maar veilig jouw rijbewijs haalt. Wij hebben een hoog slagingspercentage en scherpe prijzen, zo houd jij misschien nog wel wat geld over. Onze rij-instructeur weet precies alle rijroutes in de omgeving die tijdens het examen ook gereden kunnen worden. Zo kun jij je voorbereiden en heb je minder spanning tijdens het examen. Het examentraject gaan we pas in als zowel de instructeur als jijzelf er niet aan twijfelen dat jij kunt slagen voor het rijexamen. Lijkt dit je wat? Pak dan nu de telefoon en bel onze rijschool in Leidschenveen gelijk!

Beste rijschool

Rijlespakket

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Rijbewijs halen bij Rijschool Hero

Spookt het bij jou al een tijdje door je hoofd om toch maar eens autorijlessen te gaan volgen bij een autorijschool? Ben jij klaar om je autorijbewijs te gaan halen? Wacht niet langer en geef ons jouw gegevens. Neem contact op zodat we jouw eerste rijles helemaal gratis kunnen inplannen! Na afloop van deze proefles is het voor onze vakbekwame instructeur mogelijk om aan te geven hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig gaat hebben. Rijschool Hero Den Haag biedt rijlessen aan in pakketten. Op deze manier worden de prijzen per autorijles lager.

Een autorijles duurt bij onze rijschool in Leidschenveen gemiddeld 100 minuten. Hierdoor is er genoeg tijd om alles goed te behandelen. We kunnen jou zo de juiste kennis meegeven die je kunt gebruiken na het behalen van jouw autorijbewijs. Veilig en toch ook vlot jouw autorijbewijs halen in Leidschenveen en omgeving? Boek een proefles bij Hero, dan gaan we zo snel mogelijk kijken wanneer we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook zijn wij in de hele omgeving beschikbaar als rijschool in Delft!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Waarom kiezen voor Rijschool Hero Leidschenveen?

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Wat kun je van de autorijlessen van Hero verwachten?

Een autorijles kan in het begin heel erg spannend kan zijn. Zeker wanneer het om je eerste proefles gaat! De rij-instructeurs van onze rijschool nabij Leidschenveen zijn zo goed opgeleid en hebben zo veel ervaring, dat er eigenlijk helemaal geen reden is om zenuwachtig te zijn. Ze gaan er voor zorgen dat de autorijlessen op een leuke manier en ontspannen worden gegeven. Wij komen je met de auto ophalen en dan kan de privé les van 100 minuten gaan beginnen. De rijinstructeur gaat jouw tijdens de autorijlessen vaardigheden aanleren die je nodig hebt om zelfstandig door het verkeer te kunnen navigeren. Ook zullen jullie alvast wat autorijlessen door de stad rijden waarvan de instructeur weet dat deze routes ook tijdens het rijexamen worden gereden. Zo raak je gewend aan die routes en raak je wat zelfverzekerder voor het examen. Ben je klaar om jouw autorijbewijs binnen te fietsen? Neem zo snel als mogelijk contact op met Rijschool Hero!

Rijlessen Leidschenveen

Wat onze Hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag: 09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00 
Donderdag: 09:00 – 21:00 
Vrijdag: 09:00 – 21:00 
Zaterdag: 09:00 – 21:00 
Zondag: 09:00 – 21:00 

Ja! Jouw eerste proefles bij Rijschool Hero is gratis. 

Zeker! Wij hebben ervaren en gecertificeerde instructeurs die begeleiding geven aan mensen met faalangst, ADD, ADHD of autisme. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Bij Rijschool Hero in Leidschenveen zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE) 

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. 

Bij Rijschool is er geen wachtrij! In de meeste gevallen kan je direct starten. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

Gratis proefles