Rijschool Leidschenveen | Rijlessen bij Hero

Rijschool Leidschenveen

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Bij onze rijschool Leidschenveen ben je aan het juiste adres. Autorijlessen, motor-, aanhangwagen of scooter rijlessen? Bij ons kan dat allemaal. Je krijgt bij rijschool Hero persoonlijke begeleiding van een vaste rij-instructeur, die er voor gaat zorgen dat jij snel maar veilig jouw rijbewijs gaat halen. Wij hebben een hoog slagingspercentage en scherpe prijzen, zo houd jij misschien nog wel wat geld over. Onze rij-instructeur weet precies alle rijroutes in Leidschenveen die tijdens het examen ook gereden kunnen worden. Zo kun jij je voorbereiden en heb je minder spanning tijdens het examen. Het examentraject gaan we pas in als zowel de instructeur als jijzelf er niet aan twijfelen dat jij kunt slagen voor het rijexamen. Lijkt dit je wat? Pak dan nu de telefoon en bel onze rijschool Leidschenveen gelijk!

Wil jij motorrijlessen in Leidschenveen volgen, dan kun je ook bij Hero terecht! Verder is onze rijschool voor autorijlessen actief in onder andere Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Voorburg en Ypenburg.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Leidschenveen

Autorijbewijs halen bij onze rijschool Leidschenveen

Spookt het bij jou al een tijdje door je hoofd om toch maar eens autorijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Leidschenveen? Ben jij klaar om je autorijbewijs te gaan halen? Wacht niet langer en geef ons jouw gegevens. Neem contact op zodat we jouw eerste rijles helemaal gratis kunnen inplannen! Na afloop van deze proefles is het voor onze vakbekwame instructeur mogelijk om aan te geven hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig gaat hebben. Rijschool Hero biedt rijlessen aan in pakketten. Op deze manier worden de prijzen per autorijles lager.

Een autorijles duurt bij onze rijschool Leidschenveen gemiddeld 100 minuten. Hierdoor is er genoeg tijd om alles goed te behandelen. We kunnen jou zo de juiste kennis meegeven die je kunt gebruiken na het behalen van jouw autorijbewijs. Veilig en toch ook vlot jouw autorijbewijs halen in Leidschenveen en omgeving? Boek een proefles bij Hero, dan gaan we zo snel mogelijk kijken wanneer we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Onze rijschool Leidschenveen biedt autorijlessen voor iedereen!

Bij rijschool Hero sluiten we niemand uit, echt iedereen kan bij ons autorijlessen volgen. Heb je alleen maar een opfriscursus nodig omdat je al een tijdje geen auto hebt gereden of heb je nog helemaal geen ervaring en wil je graag gaan beginnen met autorijlessen? Wij kunnen je altijd helpen, echt helemaal geen probleem! Heb jij het te druk, maar wil je toch graag autorijlessen volgen bij rijschool Hero in Leidschenveen? Kom maar hoor! Onze autorijschool geeft ook gewoon les in de weekenden en de avonduren. Ben je dus op zoek naar een goede rijschool Leidschenveen of omgeving? Bel Hero!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Wat kun je van de autorijlessen van Hero verwachten?

Een autorijles kan in het begin heel erg spannend kan zijn. Zeker wanneer het om je eerste proefles gaat! De rij-instructeurs van onze rijschool Leidschenveen zijn zo goed opgeleid en hebben zoveel ervaring, dat er eigenlijk helemaal geen reden is om zenuwachtig te zijn. Ze gaan er voor zorgen dat de autorijlessen op een leuke manier en ontspannen worden gegeven. Wij komen je met de auto ophalen en dan kan de privé les van 100 minuten gaan beginnen. De rijinstructeur gaat jouw tijdens de autorijlessen vaardigheden aanleren die je nodig hebt om zelfstandig door het verkeer te kunnen navigeren. Ook zullen jullie alvast wat autorijlessen door Leidschenveen rijden waarvan de instructeur weet dat deze routes ook tijdens het rijexamen worden gereden. Zo raak je gewend aan die routes en raak je wat zelfverzekerder voor het examen. Ben je klaar om jouw autorijbewijs binnen te fietsen? Neem zo snel als mogelijk contact op met onze Rijschool Leidschenveen!

Rijlessen Leidschenveen

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.