facebookPixel Rijschool Ypenburg | Rijlessen Hero

Rijschool Ypenburg

Bij onze rijschool in Ypenburg les je onder begeleiding van een gecertificeerde rijinstructeur. Rijschool Hero biedt rijlessen waar en wanneer je maar wilt. We geven 7 dagen per week les van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds. Meld je nu aan en rij morgen al door de straten van Ypenburg!

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen volgen bij Rijschool Hero in Ypenburg

Ben jij je aan het oriënteren voor het halen van van je rijbewijs bij een rijschool Ypenburg of omgeving? Stop maar met zoeken, bel Rijschool Hero! Onze rijschool in Ypenburg is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende rijlessen. Wij bieden niet alleen autorijlessen aan, maar bijvoorbeeld ook aanhanger-, motor-, en scooter rijlessen aan. Bij ons krijg je één op één rijlessen, zo kunnen we goed focussen en de voortgang monitoren. Hierdoor kunnen wij jou de kwaliteit bieden die je verdient en hoef je niet meer lessen te nemen dan nodig. Zo bespaar je zelfs nog wat geld! Wij gaan jou op een professionele en toch snelle manier helpen aan jouw rijbewijs. Benieuwd hoe onze rijschool Ypenburg dit doet? Vraag nu gelijk jouw eerste gratis proefles aan!

Ook begeleiden we je met motorrijlessen in Ypenburg op een professionele manier en haal je snel jouw motorrijbewijs!

Beste rijschool
Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Je rijbewijs haal je bij Rijschool Hero Ypenburg!

Spookt het idee door jouw hoofd om autorijlessen in Ypenburg te gaan nemen? Of ben je er nog niet 100% overtuigd? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles bij autorijschool Hero uit Ypenburg. Een proefles is altijd handig voor zowel jou als de instructeur en de eerste stap naar jouw rijbewijs. Zo kunnen jullie elkaar leren kennen en kan onze rij-instructeur een inschatting maken over het vervolgtraject. Deze instructeur zal jou het gehele traject begeleiden. Dat is voor jou ook wel zo fijn, zeker in het begin want dan is het rijden al spannend genoeg. Je zal in de hele omgeving rijden, zodat je hier met het examen ook bekend mee bent. VoorburgRijswijkNootdorp en Delft zal je dus onder anderen veel bezoeken!

Met een vaste rij-instructeur wordt de weg naar het behalen van jouw autorijbewijs ook korter, want zo is er elke rijles weer duidelijk wat er nog verbeterd moet worden. Onze rijschool Ypenburg biedt verschillende pakketten voor het behalen van jouw autorijbewijs. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zullen wij een inschatting maken van welk pakket het beste bij jou past. Wat we bij rijschool Hero in Ypenburg ook doen is dashcam beelden maken. Deze kunnen we terugkijken om te zien waar er nog verbeterpunten liggen voor het behalen van jouw autorijbewijs. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan zetten we de dashcam uit tijdens jouw autorijlessen.

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Voordelen van Rijschool Ypenburg

 

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Alle voordelen van rijschool Hero in Ypenburg

Met onze autorijlessen profiteer jij van verschillende voordelen bij rijschool Hero in Ypenburg voor het behalen van het autorijbewijs. We hebben er al een paar benoemd, maar we zullen ze nog even op een rijtje zetten voor je. Je kunt autorijlessen volgen aan de hand van een pakket. Dit kosten per autorijles zijn in het pakket is goedkoper dan de losse lessen. Tevens krijg je bij onze rijschool Ypenburg een vaste rij instructeur toegewezen. Zo kan jouw voortgang goed worden gemonitord en weten we elke autorijles weer waar we aan moeten werken. Een ander voordeel is dat wij proeflessen aanbieden volledig gratis! Zo kun jij kijken of onze manier van rijlessen geven wel bij je past en of er een klik is met de vaste instructeur. Ben je druk met werk of school? Geen probleem! Bij ons kun je ook autorijlessen volgen in de avonduren of zelfs in het weekend. Door de hierboven genoemde voordelen realiseren we bij Hero een hoog slagingspercentage. Wil jij ook profiteren van al deze voordelen bij het behalen van jouw autorijbewijs? Bel dan nu naar onze rijschool Ypenburg!

Rijlessen Ypenburg

Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Bij Rijschool Hero zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE). Bij Rijschool kun je ook kiezen om te rijden in een automaat. 

Onze standaard rijlessen duren gemiddeld 60 minuten.

Je kunt je inschrijven bij Rijschool Hero door het online inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. Betalingen via iDeal, in termijnen of bankoverschrijvingen zijn allemaal kosteloos. 

Je wordt thuis (of op een door jou gewenste locatie) opgehaald in Den Haag, of je volgt je lessen op ons eigen privéterrein. Zodra je er klaar voor bent, zullen we oefenen op de openbare weg. Op een gegeven moment ga je, samen met onze ervaren instructeurs, de snelweg op! Aangezien we rekening moeten houden met de tijd, zullen we in de omgeving van Den Haag rijden. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden diverse pakketten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen en speciale aanbiedingen!

Gratis proefles