Rijschool Ypenburg | Rijlessen Hero

Rijschool Ypenburg

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij je aan het oriënteren voor het halen van van je rijbewijs bij een rijschool Ypenburg of omgeving? Stop maar met zoeken, bel Rijschool Hero! Onze rijschool in Ypenburg is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende rijlessen. Wij bieden niet alleen autorijlessen aan, maar bijvoorbeeld ook aanhanger-, motor-, en scooter rijlessen aan. Bij ons krijg je één op één rijlessen, zo kunnen we goed focussen en de voortgang monitoren. Hierdoor kunnen wij jou de kwaliteit bieden die je verdient en hoef je niet meer lessen te nemen dan nodig. Zo bespaar je zelfs nog wat geld! Wij gaan jou op een professionele en toch snelle manier helpen aan jouw rijbewijs. Benieuwd hoe onze rijschool Ypenburg dit doet? Vraag nu gelijk jouw eerste gratis proefles aan!

Ook kunnen we je met motorrijlessen in Ypenburg op een professionele manier helpen! Voor de autorijlessen en het halen van je autorijbewijs kun je bij Hero ook terecht in Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp en Voorburg.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Ypenburg

Autorijbewijs bij onze rijschool Ypenburg halen?

Spookt het idee door jouw hoofd om autorijlessen in Ypenburg te gaan nemen? Of ben je er nog niet 100% overtuigd? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles bij autorijschool Hero uit Ypenburg. Een proefles is altijd handig voor zowel jou als de instructeur en de eerste stap naar jouw rijbewijs. Zo kunnen jullie elkaar leren kennen en kan onze rij-instructeur een inschatting maken over het vervolgtraject. Deze instructeur zal jou het gehele traject begeleiden. Dat is voor jou ook wel zo fijn, zeker in het begin want dan is het rijden al spannend genoeg.
Met een vaste rij-instructeur wordt de weg naar het behalen van jouw autorijbewijs ook korter, want zo is er elke rijles weer duidelijk wat er nog verbeterd moet worden. Onze rijschool Ypenburg biedt verschillende pakketten voor het behalen van jouw autorijbewijs. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zullen wij een inschatting maken van welk pakket het beste bij jou past. Wat we bij rijschool Hero in Ypenburg ook doen is dashcam beelden maken. Deze kunnen we terugkijken om te zien waar er nog verbeterpunten liggen voor het behalen van jouw autorijbewijs. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan zetten we de dashcam uit tijdens jouw autorijlessen.

Jouw rijbewijs halen met autorijlessen bij rijschool Hero in Ypenburg!

Vraag gelijk een gratis proefles aan om erachter te komen welk rijles pakket je nodig zal hebben! Onze rijschool Ypenburg heeft drie op maat gemaakte pakketten zodat ieder er één heeft die bij hem of haar past. Wij helpen je aan het autorijbewijs, veilig en snel. De autorijlessen worden gegeven door een gecertificeerde rij-instructeur. Laten we kennismaken om te zien wat we voor jou kunnen doen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Alle voordelen van rijschool Hero in Ypenburg

Met onze autorijlessen profiteer jij van verschillende voordelen bij rijschool Hero in Ypenburg voor het behalen van het autorijbewijs. We hebben er al een paar benoemd, maar we zullen ze nog even op een rijtje zetten voor je. Je kunt autorijlessen volgen aan de hand van een pakket. Dit kosten per autorijles zijn in het pakket is goedkoper dan de losse lessen. Tevens krijg je bij onze rijschool Ypenburg een vaste rij instructeur toegewezen. Zo kan jouw voortgang goed worden gemonitord en weten we elke autorijles weer waar we aan moeten werken. Een ander voordeel is dat wij proeflessen aanbieden volledig gratis! Zo kun jij kijken of onze manier van rijlessen geven wel bij je past en of er een klik is met de vaste instructeur. Ben je druk met werk of school? Geen probleem! Bij ons kun je ook autorijlessen volgen in de avonduren of zelfs in het weekend. Door de hierboven genoemde voordelen realiseren we bij Hero een hoog slagingspercentage. Wil jij ook profiteren van al deze voordelen bij het behalen van jouw autorijbewijs? Bel dan nu naar onze rijschool Ypenburg!

Rijlessen Ypenburg

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.