Rijschool Rijswijk | GRATIS Proefles Hero

Rijschool Rijswijk

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij eindelijk oud genoeg en zat je dus al lang te wachten tot je eindelijk mag beginnen met rijlessen in bij een rijschool in Rijswijk? Bij Hero kun je direct beginnen. We zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs snel haalt. Dit doen wij op een efficiënte manier. En dat begint allemaal bij een proefles. De kosten hiervan zijn helemaal gratis! Met een proefles maak jij kennis met diverse factoren waar je de rest van het traject van onze rijschool in Rijswijk mee te maken zal hebben. Denk aan de auto, jouw rijinstructeur en de manier van rijles geven. Iedere auto is natuurlijk net weer even anders. Sommige auto’s hebben bijvoorbeeld een koppeling met een aangrijpingspunt die ver weg zit en sommige koppelingen grijpen juist direct aan als je deze loslaat. Daarnaast leer je de rijinstructeur kennen. Je weet zo of hij bij jou past en of het voor jou de juiste manier van lesgeven is. Over het algemeen komt dat laatste gedeelte wel goed en twijfelen wij daar niet aan. De rijinstructeurs van onze rijschool in Rijswijk zijn namelijk gecertificeerd en geven altijd rijles op het tempo van de leerlingen. Wij passen ons dus aan aan jou!

De kennismaking is andersom ook erg handig. Onze instructeur kan zien hoe jij bent, wat voor manier van lesgeven jij fijn vindt, of je al ervaring hebt en of je talent hebt. Aan de hand daarvan past hij zich dus aan, maar kan hij ook een inschatting maken over hoeveel lessen jij nodig zal hebben. Heb jij dus al wat ervaring? Of heb je talent en wil je daarmee graag laten zien dat je minder rijlessen in Rijswijk nodig hebt? Vraag dan direct een proefles aan. Dan kan de rijinstructeur dit beslissen! Wil je nog wat meer weten over onze autorijlessen of over Rijschool Hero in Rijswijk? Lees dan nog even verder!

Verder zijn wij actief als rijschool in Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijbewijs halen bij de beste rijschool Rijswijk

Rijschool Rijswijk

Met een proefles maak je dus een goede start bij Rijschool Hero in Rijswijk. Je maakt kennis met de auto waar je in zal rijden, je leert de rijinstructeur kennen en de instructeur maakt kennis met jou. Deze kennismaking doen wij uiteraard niet voor niks. De rest van het traject rijlessen in Rijswijk zal jij dezelfde instructeur behouden. Het is namelijk gebleken dat we zo tot een optimaal resultaat komen. Als je telkens weer kennis moet maken met een nieuwe rijinstructeur dan ben je erg veel tijd kwijt. Jij moet dan elke keer weer wennen aan de nieuwe instructeur en zij moeten zich telkens weer opnieuw aanpassen aan jou. Zo gaat er alleen maar tijd verloren en kunnen we de lessen niet optimaal benutten. Een vaste rijinstructeur zorgt er dus voor dat jij efficiënt jouw rijbewijs haalt bij onze rijschool!

Niet alleen zorgt dit voor het optimaal benutten van de tijd en rijlessen, maar ook weet de instructeur waar jouw verbeterpunten liggen. Zo zal je elke autorijles weer beter worden en zal je minder tijd investeren in de vaardigheden die je al bezit. Echter moet de instructeur jou ook door de stad navigeren en opletten op het verkeer, voor het geval er iets fout gaat. Zeker in het begin wanneer jij nog niet zoveel ervaring hebt. Daarom kan hij niet precies zien wat jij allemaal nog wat minder goed doet. Hiervoor hebben wij een dashcam! Zo wordt dit dus wel mogelijk gemaakt. De rijlessen van onze rijschool Rijswijk kunnen zo perfect geëvalueerd worden. Ook kun jij zo zelf zien wat je precies fout doet. Wil jij liever niet gefilmd worden, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Het is natuurlijk geen verplichting!

Autorijles bij onze rijschool Rijswijk voor iedereen op maat!

De behoefte van iedere leerling staat bij ons centraal. Zoals gezegd passen wij ons daar ook volledig aan aan. De één is een snelle leerling en de ander vindt het fijn om op zijn gemak met wat meer autorijlessen het rijbewijs te halen. Om deze reden hebben wij diverse rijles pakketten samengesteld. De pakketten verschillen voornamelijk van elkaar in hoeveelheid rijlessen. Zo heeft het eerste pakket maar 16 autorijlessen, het tweede pakket heeft er vervolgens 22 en het grootste pakket van Rijschool Hero heeft maar liefst 32 rijlessen in Voorburg. Al deze pakketten bevatten een praktijkexamen van het CBR, een theorie cursus die je online kunt volgen ter waarde van 69 euro en daarnaast ben je ook nog eens all risk verzekerd voor alles wat er met de auto kan gebeuren tijdens de rijlessen! Daarnaast hebben het tweede en derde pakket ook nog eens een tussentijdse toets van het CBR. Zo kun je alvast meemaken hoe een praktijkexamen eraan toegaat. Beter oefenen dan een voorproefje van het echte examen kan haast niet! Maar je doet het niet helemaal voor spek en bonen. Er valt namelijk wel iets te winnen hier. Als jij je bijzondere verrichtingen goed uit kunt voeren en kunt laten zien dat je dit al beheerst, dan krijg je hier al vrijstelling voor! Dat betekent dat je het niet meer hoeft te doen op je praktijkexamen. Het gaat om manoeuvres als parkeren en in een straat omkeren. Dat is dus toch weer wat minder stress op je examen! Wil jij geen pakket en toch liever per losse les betalen bij onze rijschool in Rijswijk? Dan is dit ook mogelijk! Iedere losse les kost €42,50. Dit is alleen minder voordelig. Hoe dan ook zorgen wij ervoor dat jij jouw rijbewijs met onze rijlessen in Rijswijk haalt!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van Rijschool Hero in Rijswijk

Je hebt waarschijnlijk al enkele voordelen van onze autorijlessen tussen de tekst door kunnen lezen. Hierboven hebben we voordelen uitgewerkt zoals onze rijles pakketten, dat je een vaste rijinstructeur hebt voor het hele traject van autorijlessen, dat je kunt starten met een gratis proefles om kennis te maken met alle factoren die komen kijken bij de rijlessen en onze dashcam die het evalueren van de autorijlessen makkelijker en inzichtelijker maakt. Onder andere door deze voordelen en de gecertificeerde rijinstructeurs van onze autorijschool hebben wij een aanzienlijk hoog slagingspercentage. Wij passen ons namelijk volledig aan aan de leerlingen, waardoor zij makkelijk kunnen leren. Autorijden hebben onze leerlingen dan ook in een korte tijd in de vingers. Maar er blijft nog één voordeel over die niet benoemd is. Namelijk dat wij ook rijlessen geven in de weekenden en avonduren! Veel leerlingen zijn doordeweeks namelijk vaak druk en hebben geen tijd. Zo kun je altijd wel een plekje vinden in jouw agenda om autorijlessen te volgen bij Rijschool Hero en toch snel jouw rijbewijs te halen!

Rijschool
Autorijbewijs
Rijschool
Hero | Scooter

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van Hero in Rijswijk!

Heb jij nu zin gekregen om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Rijswijk en wil je liever vandaag beginnen dan morgen? Vraag dan gelijk een proefles aan! Je kunt zo kennismaken met onze instructeur die je de rest van het traject rijlessen zal houden, totdat jij jouw autorijbewijs in Rijswijk hebt behaald! Direct zal je merken dat je profiteert van de voordelen van Hero. Onze gecertificeerde rijinstructeurs zullen jou na deze autorijles adviseren over de hoeveelheid rijlessen die je nodig als hebben om jouw rijbewijs in één keer te halen. Heb je nog vragen over Rijschool Hero of over de autorijlessen? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen en adviseren jou graag. Ook over onze motorrijlessen in Rijswijk!

Rijlessen Rijswijk

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.