facebookPixel Rijschool Wateringen | Rijlessen Bij Hero

Rijschool Wateringen

Op zoek naar een voordelige en betrouwbare rijschool in Wateringen? Zoek niet verder! Bij Rijschool Hero leer je autorijden onder begeleiding van een gecertificeerde rijcoach. Je kunt bij ons ook lessen in het weekend of in de avonden. Plan vandaag nog een gratis proefles bij de beste rijschool van Wateringen en omgeving.

Vanaf

€49,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Rijlessen volgen in Wateringen

Direct starten bij een rijschool in Wateringen, omdat je niet meer kunt wachten tot jij de vrijheid hebt van een autorijbewijs? Ben jij daarnaast oud genoeg om te beginnen met rijlessen in Wateringen? Start dan met een gratis proefles bij Hero! Jij kan zo kennismaken met hoe een rijles in elkaar zit voordat je echt begint. Ook kom je te weten hoe de rijinstructeur van Rijschool Hero rijles geeft. Hier zal je echter niet veel problemen mee hebben. In plaats van dat jij je aan moet passen doet onze rijinstructeur dat namelijk aan al zijn leerlingen. Daarnaast is het ook voor de rijinstructeur handig om samen met jou te beginnen met een proefles. Hij kan zo zien of jij het autorijden al een beetje in de vingers hebt. Is dit het geval? Dan heb je uiteraard minder autorijlessen nodig! Wacht dan ook niet langer en vraag direct een proefles aan! Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs bij onze rijschool in Wateringen lees je hieronder verder! In NaaldwijkYpenburgRijswijk en Delft zal je ons ook veel zien rijden.

Rijlespakketten

Budget

Voordelig je autorijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€1065,-€999,-
badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1830,-€1500,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€2465,-€2100,-

Autorijbewijs bij onze rijschool Wateringen halen?

Rijschool Wateringen

Een proefles is dus eigenlijk de basis van het traject rijlessen dat je gaat volgen. Een voordeel van Rijschool Hero uit Den Haag is dat je bij ons een vaste rijinstructeur hebt. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw te wennen aan nieuwe instructeurs en zij aan jou. Met een vaste instructeur zal je jouw vaardigheden elke les dan ook verbeteren. Hij weet namelijk precies waar jouw verbeterpunten liggen en wat je al heel goed kan. Dingen die niet zoveel aandacht meer nodig hebben zal je dan ook niet echt meer op focussen. De instructeur zal zich met jou meer richten op verbeterpunten. Maar hij moet zich uiteraard ook bezighouden met jou vertellen waar je naartoe moet rijden en zelf opletten op het verkeer. Telkens jou in de gaten houden hoe je iets precies doet is dan ook bijna onmogelijk. Hier heeft onze rijschool in Wateringen dan ook een dashcam voor! Iedere les kun je evalueren met beelden van jezelf. Zo kun je het beste zien wat je fout doet en wat je misschien onverwacht goed doet. Uiteraard is het niet verplicht deze cam te gebruiken!

1.500+

geslaagde autoleerlingen

13+

jaar ervaring

2.700+

geslaagde motorleerlingen

20%

Studenten-korting

Waarom autorijlessen volgen bij Rijschool Hero? 

Speciaal voor iedere leerling hebben wij diverse pakketten gemaakt met andere specificaties. Zo heeft onze rijschool in Wateringen drie verschillende pakketten. Waar de pakketten van elkaar verschillen is voornamelijk de hoeveelheid rijlessen en de tussentijdse toets. Deze toets zit namelijk alleen in het tweede en derde pakket. Verder bevat elk pakket een praktijkexamen, online theoriepakket en een all risk verzekering voor alle rijlessen! Onze autorijschool voorziet jou dus volledig met dit rijles pakket.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van onze rijschool Wateringen!

Wil jij die vrijheid van een autorijbewijs of misschien zelfs motorrijbewijs liever vandaag dan morgen hebben? Kom dan voor een proefles bij Rijschool Hero! De instructeur ziet tijdens de proefles meteen hoeveel talent en ervaring jij hebt. Aan de hand hiervan zal hij jou adviseren hoeveel rijlessen jij moet nemen. Dit hoeft uiteraard niet opgevolgd te worden, maar dat raden wij wel aan. Onze rijinstructeurs zijn namelijk gecertificeerd en hebben veel ervaring met het advies geven. Mede door onze instructeurs hebben wij een hoog slagingspercentage. Daarnaast kun je van diverse voordelen profiteren die wij aanbieden met onze rijlessen. De meeste voordelen zijn hierboven al uitgewerkt. Denk aan de dashcam, een vaste rijinstructeur, rijles pakketten, etc. Er is nog één voordeel die we hier missen. Wij geven namelijk ook in de avond en in het weekend les. Veel van onze leerlingen zijn doordeweeks namelijk erg druk. Sta jij nu te popelen om te beginnen met rijlessen om je rijbewijs te halen bij onze autorijschool? Start dan direct met een gratis proefles! Heb je nog vragen? Neem dan meteen contact met ons op!

Rijlessen Wateringen

Wat onze hero’s zeggen…

Goeie rijschool met goeie rij instructeurs krijgt een goeie uitleg en hulp met punten waar je dit nodig heb

Sander Spa

9,0

Bij HERO werken alleen maar HERO’S ze hebben super veel geduld met ons en nemen echt de tijd om alles goed uit teleggen en voor tedoen. Inplannen doen ze alles er aan om iedereen blij temaken. En je voelt je echt thuis op de rijschool. Ik raad iedereen aan bij HERO te gaan lessen

Star van der Werf

10

Enorm veel geleerd, alles in 1x gehaald! 3 van de 3 instructeurs zijn top!

Omegasound R

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Bij Rijschool Hero zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE). Bij Rijschool kun je ook kiezen om te rijden in een automaat. 

Onze standaard rijlessen duren gemiddeld 60 minuten.

Je kunt je inschrijven bij Rijschool Hero door het online inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. Betalingen via iDeal, in termijnen of bankoverschrijvingen zijn allemaal kosteloos. 

Je wordt thuis (of op een door jou gewenste locatie) opgehaald in Wateringen, of je volgt je lessen op ons eigen privéterrein. Zodra je er klaar voor bent, zullen we oefenen op de openbare weg. Op een gegeven moment ga je, samen met onze ervaren instructeurs, de snelweg op! Aangezien we rekening moeten houden met de tijd, zullen we in de omgeving van Wateringen rijden. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden diverse pakketten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen en speciale aanbiedingen!

Gratis proefles