Rijschool Wateringen | Rijlessen bij Hero

Rijschool Wateringen

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Kun je niet meer wachten tot jij de vrijheid hebt van een autorijbewijs? Ben jij daarnaast oud genoeg om te beginnen met rijlessen in Wateringen? Start dan met een gratis proefles bij onze rijschool Wateringen! Jij kan zo kennismaken met hoe een rijles in elkaar zit voordat je echt begint. Ook kom je te weten hoe onze rijinstructeur rijles geeft. Hier zal je echter niet veel problemen mee hebben. In plaats van dat jij je aan moet passen doet onze rijinstructeur dat namelijk aan al zijn leerlingen. Daarnaast is het ook voor de rijinstructeur handig om samen met jou te beginnen met een proefles. Hij kan zo zien of jij het autorijden al een beetje in de vingers hebt. Is dit het geval? Dan heb je uiteraard minder autorijlessen nodig! Wacht dan ook niet langer en vraag direct een proefles aan! Voor meer informatie over het halen van je rijbewijs bij rijschool Hero in Wateringen lees je hieronder verder!

Ook motorrijlessen in Wateringen kun je bij Hero volgen. Verder kun je bij ons daarnaast terecht in onder andere de steden Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk, De Lier en Kwintsheul!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Rijschool Wateringen

Autorijbewijs bij onze rijschool in Wateringen halen?

Een proefles is dus eigenlijk de basis van het traject rijlessen dat je gaat volgen. Een voordeel van onze rijschool Wateringen is dat je bij ons een vaste rijinstructeur hebt. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw te wennen aan nieuwe instructeurs en zij aan jou. Met een vaste instructeur zal je jouw vaardigheden elke les dan ook verbeteren. Hij weet namelijk precies waar jouw verbeterpunten liggen en wat je al heel goed kan. Dingen die niet zoveel aandacht meer nodig hebben zal je dan ook niet echt meer op focussen. De instructeur zal zich met jou meer richten op verbeterpunten. Maar hij moet zich uiteraard ook bezighouden met jou vertellen waar je naartoe moet rijden en zelf opletten op het verkeer. Telkens jou in de gaten houden hoe je iets precies doet is dan ook bijna onmogelijk. Hier heeft onze rijschool Wateringen dan ook een dashcam voor! Iedere les kun je evalueren met beelden van jezelf. Zo kun je het beste zien wat je fout doet en wat je misschien onverwacht goed doet. Uiteraard is het niet verplicht deze cam te gebruiken!

Autorijles in Wateringen voor iedereen op maat!

Speciaal voor iedere leerling hebben wij diverse pakketten gemaakt met andere specificaties. Zo heeft onze rijschool Wateringen drie verschillende pakketten. Waar de pakketten van elkaar verschillen is voornamelijk de hoeveelheid rijlessen en de tussentijdse toets. Deze toets zit namelijk alleen in het tweede en derde pakket. Verder bevat elk pakket een praktijkexamen, online theoriepakket en een all risk verzekering voor alle rijlessen! Onze rijschool in Wateringen voorziet jou dus volledig met dit autorijles pakket.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Jouw rijbewijs haal je met autorijles van onze rijschool Wateringen!

Wil jij die vrijheid van een autorijbewijs dus liever vandaag dan morgen? Kom dan voor een proefles bij rijschool Hero in Wateringen! De instructeur ziet tijdens de proefles meteen hoeveel talent en ervaring jij hebt. Aan de hand hiervan zal hij jou adviseren hoeveel rijlessen jij moet nemen. Dit hoeft uiteraard niet opgevolgd te worden, maar dat raden wij wel aan. Onze rijinstructeurs zijn namelijk gecertificeerd en hebben veel ervaring met het advies geven. Mede door onze instructeurs hebben wij een hoog slagingspercentage. Daarnaast kun je van diverse voordelen profiteren die wij aanbieden met onze rijlessen. De meeste voordelen zijn hierboven al uitgewerkt. Denk aan de dashcam, een vaste rijinstructeur, rijles pakketten, etc. Er is nog één voordeel die we hier missen. Wij geven namelijk ook in de avond en in het weekend les. Veel van onze leerlingen zijn doordeweeks namelijk erg druk. Sta jij nu te popelen om te beginnen met rijlessen om je rijbewijs te halen bij onze rijschool Wateringen? Start dan direct met een gratis proefles! Heb je nog vragen? Neem dan meteen contact met ons op!

Rijlessen Wateringen

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.