Motorrijschool Delft | #1 Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Delft

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij op zoek naar de beste motorrijschool Delft die je maar kan vinden? Dan kun je stoppen met zoeken! Motorrijschool Hero is namelijk dé rijschool waar jij je motorrijlessen dan zal gaan volgen. Je profiteert bij ons van veel voordelen die je allemaal ergens anders niet snel zal krijgen. Wil je eerst even kennismaken met onze rijinstructeur en de motor? Vraag dan direct een gratis proefles in Delft aan! In deze proefles leer jij de motor kennen. Een motor besturen is voor de meeste toch weer iets heel nieuws namelijk. Daarnaast leer je de rijinstructeur beter kennen. Niet alleen als persoon, maar ook zijn manier van lesgeven. Als je al rijles in een auto hebt gehad, is de manier van motorrijles geven toch weer heel anders. Ook leert de rij instructeur jou kennen. In deze niet alleen als persoon, maar hij ziet ook hoeveel ervaring en talent je nou eigenlijk hebt. Op basis hiervan wordt besloten wat voor pakket het beste bij je past. Wil je nu meer weten over onze voordelen, ons als motorrijschool of zijn er andere vragen bij jou opgekomen? Lees dan snel verder voor meer informatie. Vraag anders gelijk een proefles aan zodat we direct aan de slag kunnen!

Naast Delft zijn wij als motorrijschool actief in Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of Pijnacker, en kun je autorijlessen volgen!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Delft

Motorrijbewijs bij een motorrijschool Delft halen?

Begin jij met motorrijlessen bij onze rijschool in Delft? Dan doe je er goed aan om te beginnen met een proefles. Zoals hierboven uitgelegd zal je zo kennis maken met de motor en rijinstructeur. Na deze proefles kunnen jouw motorrijlessen dan echt beginnen! Één van de voordelen bij onze motorrijschool is dan ook dat je een vaste rijinstructeur toegewezen krijgt. Dit doen we omdat gebleken is dat de motorrijlessen op deze manier veel efficiënter gegeven kunnen worden. Jij hoeft zo namelijk niet telkens weer te wennen aan een nieuw persoon die toch net weer even anders motorrijles geeft. Maar daarnaast zullen de rijlessen ook sneller gaan. Jouw rijinstructeur weet namelijk precies wat je al heel goed kan en waar jouw verbeterpunten liggen. Elke motorrijles in Delft zal je zo beter worden. Dit zorgt er dus ook voor dat jij sneller jouw rijbewijs haalt dan ergens anders.

Allereerst zullen we ons focussen op de algemene voertuigbeheersing, ook wel AVB genoemd. Dit doen we ook voornamelijk op ons privé oefenterrein. Dit is een individueel examen wat je in eerste instantie moet halen. Wanneer je dit onder de knie hebt kunnen we ons focussen op de algemene verkeersdeelneming, ook wel AVD genoemd. Dit is ook een individueel examen die je moet behalen om je motorrijbewijs te kunnen bemachtigen. Een ander belangrijk detail zijn de categorieën. Er zijn vier verschillende van. Namelijk A1, A2, A80 of volledig A. De categorie waar jij je in zal bevinden is afhankelijk van je leeftijd. Als je op je 18e begint met lessen moet je namelijk eeste met A1 beginnen. Vervolgens kun je dan je weg omhoog werken naar volledig A.

Motorrijles in Delft voor iedereen op maat!

Hero heeft als motorrijschool in Delft overal aan gedacht. Zo dus ook aan de behoefte van ieder individu. De één heeft namelijk meer lessen nodig dan de ander. Hier hebben wij dus drie verschillende pakketten voor samengesteld. Het eerste pakket bevat 12 motorrijlessen, pakket twee heeft 22 rijlessen en in het derde en grootste pakket zitten 32 motorrijlessen. Iedere motorrijles in Delft duurt 100 minuten. Als je wil kan er een korte pauze tussendoor bijkomen. In tegenstelling tot het eerste pakket heb je in de tweede en derde ook een online theoriepakket ter waarde van 69 euro. Dit is erg handig om in je eigen tijd en op je eigen tempo de theorie te leren en onder de knie te krijgen. Heb je geen motorkleding? Geen probleem. Wat voor pakket je ook neemt, je kunt altijd gratis motorkleding van ons lenen! Daarnaast krijg je ook nog pakketkorting wanneer je voor één van deze drie opties kiest.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van motorrijschool Hero in Delft

Zoals eerder aangegeven kun je bij motorrijschool Hero van vele voordelen profiteren. Zo hoef je ten eerste niet over veel meer na te denken dan leren motorrijden. Maar daarnaast maakt dit de rijlessen nog makkelijker en leuker! Voordelen die al eerder zijn aangegeven zijn bijvoorbeeld een standaard rijinstructeur, korting met een motorrijles pakket, een privé oefenterrein, motorkleding die je gratis kunt lenen en een vaste rijinstructeur. Dit zijn al voordelen die jou zullen helpen je rijles makkelijker te halen. Maar er is meer! Zo hebben we motoren die verlaagd zijn. Ben jij dus wat minder lang dan een gemiddeld persoon, dan hebben wij motoren die 150 centimeter hoog zijn. Dit maakt het een stuk makkelijker om op te stappen. Om nog een stapje verder te gaan hebben we meer voordelen voor jou in petto. Veel leerlingen hebben het doordeweeks namelijk erg druk. Om deze leerlingen tegemoet te komen geven wij ook motorrijlessen in Delft in de avonden en weekenden! Zo heeft ieder ergens in de week wel een plekje om de lessen te volgen en zo in een korte tijd je motorrijbewijs te halen!

Motorrijlessen Delft

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.