facebookPixel Motorrijschool Delft | #1 Beste Motorrijlessen Hero 💪

Motorrijschool Delft

Op zoek naar een voordelige motorrijschool in Delft? Bij Rijschool Hero haal je je motorrijbewijs nog vóór de zomerse dagen! Onze ervaren instructeurs staan om jou te begeleiden tot een goede en veilige motorrijder. Met onze flexibele lespakketten zorgen we ervoor dat elke leerling de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt. Plan nu je proefles voor het halen van je motorrijbewijs A1, A2 of A.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Motorrijlessen in Delft bij Rijschool Hero

Ben jij op zoek naar de beste motorrijschool in Delft die je maar kan vinden? Dan kun je stoppen met zoeken! Motorrijschool Hero is namelijk dé rijschool waar jij je motorrijlessen dan zal gaan volgen. Je profiteert bij ons van veel voordelen die je allemaal ergens anders niet snel zal krijgen. Wil je eerst even kennismaken met onze rijinstructeur en de motor? Vraag dan direct een gratis proefles in Delft aan! In deze proefles leer jij de motor kennen. Een motor besturen is voor de meeste toch weer iets heel nieuws namelijk. Daarnaast leer je de rijinstructeur beter kennen. Niet alleen als persoon, maar ook zijn manier van lesgeven. Als je al rijles in een auto hebt gehad, is de manier van motorrijles geven toch weer heel anders. Ook leert de rij instructeur jou kennen. In deze niet alleen als persoon, maar hij ziet ook hoeveel ervaring en talent je nou eigenlijk hebt. Op basis hiervan wordt besloten wat voor pakket het beste bij je past. Wil je nu meer weten over onze voordelen, ons als motorrijschool of zijn er andere vragen bij jou opgekomen? Lees dan snel verder voor meer informatie. Vraag anders gelijk een proefles aan zodat we direct aan de slag kunnen! Naast Delft zijn wij er als motorrijschool in Den Haag en de rest van de wijde omgeving.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijbewijs bij een motorrijschool Delft halen?

Begin jij met motorrijlessen bij onze rijschool in Delft? Dan doe je er goed aan om te beginnen met een proefles. Zoals hierboven uitgelegd zal je zo kennis maken met de motor en rijinstructeur. Na deze proefles kunnen jouw motorrijlessen dan echt beginnen! Één van de voordelen bij onze motorrijschool is dan ook dat je een vaste rijinstructeur toegewezen krijgt. Dit doen we omdat gebleken is dat de motorrijlessen op deze manier veel efficiënter gegeven kunnen worden. Jij hoeft zo namelijk niet telkens weer te wennen aan een nieuw persoon die toch net weer even anders motorrijles geeft. Maar daarnaast zullen de rijlessen ook sneller gaan. Jouw rijinstructeur weet namelijk precies wat je al heel goed kan en waar jouw verbeterpunten liggen. Elke motorrijles in Delft zal je zo beter worden. Dit zorgt er dus ook voor dat jij sneller jouw rijbewijs haalt dan ergens anders.

Allereerst zullen we ons focussen op de algemene voertuigbeheersing, ook wel AVB genoemd. Dit doen we ook voornamelijk op ons privé oefenterrein. Dit is een individueel examen wat je in eerste instantie moet halen. Wanneer je dit onder de knie hebt kunnen we ons focussen op de algemene verkeersdeelneming, ook wel AVD genoemd. Dit is ook een individueel examen die je moet behalen om je motorrijbewijs te kunnen bemachtigen. Een ander belangrijk detail zijn de categorieën. Er zijn vier verschillende van. Namelijk A1, A2, A80 of volledig A. De categorie waar jij je in zal bevinden is afhankelijk van je leeftijd. Als je op je 18e begint met lessen moet je namelijk eeste met A1 beginnen. Vervolgens kun je dan je weg omhoog werken naar volledig A.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Motorrijles in Delft voor iedereen op maat!

Hero heeft als motorrijschool in Delft overal aan gedacht. Zo dus ook aan de behoefte van ieder individu. De één heeft namelijk meer lessen nodig dan de ander. Hier hebben wij dus drie verschillende pakketten voor samengesteld. Het eerste pakket bevat 12 motorrijlessen, pakket twee heeft 22 rijlessen en in het derde en grootste pakket zitten 32 motorrijlessen. Iedere motorrijles in Delft duurt 100 minuten. Als je wil kan er een korte pauze tussendoor bijkomen. In tegenstelling tot het eerste pakket heb je in de tweede en derde ook een online theoriepakket ter waarde van 69 euro. Dit is erg handig om in je eigen tijd en op je eigen tempo de theorie te leren en onder de knie te krijgen. Heb je geen motorkleding? Geen probleem. Wat voor pakket je ook neemt, je kunt altijd gratis motorkleding van ons lenen! Daarnaast krijg je ook nog pakketkorting wanneer je voor één van deze drie opties kiest.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van motorrijschool Hero in Delft

Zoals eerder aangegeven kun je bij motorrijschool Hero van vele voordelen profiteren. Zo hoef je ten eerste niet over veel meer na te denken dan leren motorrijden. Maar daarnaast maakt dit de rijlessen nog makkelijker en leuker! Voordelen die al eerder zijn aangegeven zijn bijvoorbeeld een standaard rijinstructeur, korting met een motorrijles pakket, een privé oefenterrein, motorkleding die je gratis kunt lenen en een vaste rijinstructeur. Dit zijn al voordelen die jou zullen helpen je rijles makkelijker te halen. Maar er is meer! Zo hebben we motoren die verlaagd zijn. Ben jij dus wat minder lang dan een gemiddeld persoon, dan hebben wij motoren die 150 centimeter hoog zijn. Dit maakt het een stuk makkelijker om op te stappen. Om nog een stapje verder te gaan hebben we meer voordelen voor jou in petto. Veel leerlingen hebben het doordeweeks namelijk erg druk. Om deze leerlingen tegemoet te komen geven wij ook motorrijlessen in Delft in de avonden en weekenden! Zo heeft ieder ergens in de week wel een plekje om de lessen te volgen en zo in een korte tijd je motorrijbewijs te halen! In de omgeving kun je ook lessen bij ons volgen in VoorburgRijswijk en Nootdorp.

Motorrijlessen Delft

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Veelgestelde vragen over motorrijles in Delft

Om te beginnen is het belangrijk om je theorie examen te halen. Vervolgens kun je aan de slag met je AVB (Voertuigbeheersing). Hierbij leer je omgaan met een motor. Daarna moet je nog een AVD (Verkeersdeelname) examen afleggen. Dit is net als een examen voor je autorijbewijs. Nu word dus gekeken naar hoe je reageert op verschillende situaties in het verkeer in Delft.

Verder is het natuurlijk belangrijk om motorkleding te kopen als je gaat motorrijden. Denk aan een jas, broek, schoenen, helm en handschoenen.

Dat kan zeker! Bij Rijschool Hero in Delft hebben we veel motorkleding dat je gewoon van ons mag lenen voor de tijd dat je rijlessen bij ons volgt.

Je kunt al beginnen met motorrijlessen vanaf dat je 17 bent. Vanaf je 18e jaar mag je dan pas examen doen. Heb je dit examen gehaald, dan heb je motorrijbewijs A1. Vanaf je 20ste mag je vervolgens A2 halen en vanaf je 24ste mag je A halen. Met code 80 is er een uitzondering en mag je al A halen op je 21ste. Wel mag je dan alleen op motoren rijden die in categorie A1 en A2 vallen totdat je 24 bent.

Jazeker! Wij bieden extra lage motoren met een opstaphoogte van 150 centimeter. Zo kan in principe iedereen motorrijden.

Dat is niet nodig, mits je theorie certificaat nog geldig is. Wanneer je oud genoeg bent en van A1 naar A2 of van A2 naar A wilt gaan, dan hoef je alleen nog je AVD af te leggen voor de volgende categorie.

Hoeveel rijlessen je nodig hebt is geheel afhankelijk. Heb je al ervaring of talent, dan kan dit namelijk een stuk minder zijn en heb je waarschijnlijk niet zo veel lessen nodig. Daarom kijken we hier met de gratis proefles altijd goed naar, om jou daar vervolgens over te kunnen adviseren.

Wij zijn elke dag van de week open. Zelfs in de avonden kun je bij onze motorrijschool in Delft komen lessen. Onze openingstijden zijn iedere dag van 09:00 tot 21:00.

Bij onze motorrijschool krijg je ten alle tijden een vaste instructeur. Dit heeft namelijk alleen maar voordelen voor jou als leerling. Wanneer je van instructeur wisselt, dan moet je instructeur weer opnieuw zien hoe ver je bent en wat je nog moet oefenen. Niet alleen leer je dan net na het wisselen van motorrijinstructeur in het begin niks, maar ook kost dit je weer lessen!

Gratis proefles