Motorrijschool Leidschendam | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Leidschendam

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met motorrijlessen? Dan ben je bij onze motorrijschool Leidschendam aan het enige juiste adres! Hero begeleidt je persoonlijk en zorgt ervoor dat jij het motorrijbewijs op een snelle en veilige manier behaalt. Onze scherpe prijzen en het hoge slagingspercentage zorgen er daarnaast voor dat jij misschien nog wel wat budget overhoudt. Je krijgt een vaste instructeur toegewezen die jou goed voorbereidt op het rijexamen. Zijn jullie er allebei zeker van dat je klaar bent voor het rijexamen in Leidschendam, en is de kans heel groot dat je gaat slagen? Dan vragen we direct een examenmoment voor je aan. Meld je dus meteen aan voor een proefles bij onze motorrijschool! Lees anders nog even verder voor meer informatie.

Naast motorrijlessen kunnen wij ook autorijlessen in Leidschendam en zijn wij ook actief in de steden Rijswijk, Leidschenveen, Nootdorp, Voorburg en Ypenburg!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Leidschendam

Motorrijbewijs halen bij onze motorrijschool Leidschendam

Speel jij met het idee om motorrijlessen te gaan nemen in Leidschendam? Ben je er nog niet helemaal over uit? Meld je dan nu aan bij onze motorrijschool voor een gratis proefles! Na deze les kan onze bekwame instructeur inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig zal hebben. De motorrijlessen zullen in het begin voornamelijk plaatsvinden op ons privé oefenterrein. Zo word jij niet afgeleid door overig verkeer en kun je je volledig focussen op de voertuigbeheersing. Hierdoor zul je snel zelfverzekerder worden in het rijden en kunnen we de openbare weg op. Ben je iets kleiner dan gemiddeld, maar wil je toch graag op een motor gaan toeren? Rijschool Hero is in het bezit van motoren met een lagere instap (150cm).

Motorrijschool Hero biedt lessen aan voor elke categorie (A1, A2, A80 of A) rijbewijs. De categorie waar jij motorrijlessen voor zult nemen is afhankelijk van je leeftijd. Veilig maar toch snel jouw motorrijbewijs halen in Leidschendam? Boek een proefles bij ons! Dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Motorrijschool Hero is er voor iedereen

Voor iedereen is er een plekje bij motorrijschool Hero uit Leidschendam. Ben je beginnend bestuurder of heb je heel lang niet gereden en kun je wel een opfriscursus gebruiken? Helemaal geen probleem. Dit is bij ons mogelijk en wij gaan je helpen!

Ben je zo druk met werken of studeren dat je doordeweekse planning helemaal vol zit? We got you! Je kunt bij ons ook gewoon motorrijlessen boeken in de avond of weekenduren. Dus ben je op zoek naar een goede motorrijschool voor motorrijlessen in Leidschendam? Bel ons dan direct!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De Beste motorrijschool van Leidschendam!

Ja, een motorrijles in Leidschendam is erg spannend. Helemaal als het jouw aller eerste motorrijles is! Maar eigenlijk is er niets om zenuwachtig voor te zijn. Onze rij-instructeurs zijn allemaal zo ervaren dat ze ervoor kunnen zorgen dat de lessen van onze motorrijschool ontspannen en op een leuke manier worden gegeven. Een motorrijles duurt 100 minuten en is privé. Samen met de instructeur ga je werken aan verschillende rijvaardigheden.

Ook wij hebben als doel jou in één keer te laten slagen, daarom rijden we tijdens de motorrijlessen in Leidschendam routes die ook tijdens het examen kunnen worden gereden. Zo weet je alvast een beetje de weg en de eventuele valkuilen en kunnen we je daarop voorbereiden. Op deze manier is het examen iets minder spannend en kun jij je makkelijker focussen op de weg. Klaar om jouw motorrijbewijs te halen? Neem telefonisch contact op met motorrijschool Hero in Leidschendam!

Motorrijlessen Leidschendam

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.