facebookPixel Motorrijschool Leidschendam | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Leidschendam

Ben jij op zoek naar een motorrijschool waar in Leidschendam je en omgeving motorrijlessen kan volgen? Kies dan voor Rijschool Hero! Wij bieden auto, motor, bromfiets, en aanhanger opleidingen en leer op ons proefterrein in een gecontroleerde omgeving veilig motorrijden. Wacht niet langer en neem contact op voor jouw gratis proefles!

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met motorrijlessen? Dan ben je bij onze motorrijschool Leidschendam aan het enige juiste adres! Hero begeleidt je persoonlijk en zorgt ervoor dat jij het motorrijbewijs op een snelle en veilige manier behaalt. Onze scherpe prijzen en het hoge slagingspercentage zorgen er daarnaast voor dat jij misschien nog wel wat budget overhoudt. Je krijgt een vaste instructeur toegewezen die jou goed voorbereidt op het rijexamen. Zijn jullie er allebei zeker van dat je klaar bent voor het rijexamen in Leidschendam, en is de kans heel groot dat je gaat slagen? Dan vragen we direct een examenmoment voor je aan. Meld je dus meteen aan voor een proefles bij onze motorrijschool! Lees anders nog even verder voor meer informatie. Wij zijn beschikbaar voor heel Delft en Den Haag.

Naast motorrijlessen kun je ook bij ons terecht voor autorijlessen in Leidschendam!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijbewijs halen bij onze motorrijschool Leidschendam

Speel jij met het idee om motorrijlessen te gaan nemen in Leidschendam? Ben je er nog niet helemaal over uit? Meld je dan nu aan bij onze motorrijschool voor een gratis proefles! Na deze les kan onze bekwame instructeur inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig zal hebben. De motorrijlessen zullen in het begin voornamelijk plaatsvinden op ons privé oefenterrein. Zo word jij niet afgeleid door overig verkeer en kun je je volledig focussen op de voertuigbeheersing. Hierdoor zul je snel zelfverzekerder worden in het rijden en kunnen we de openbare weg op. Ben je iets kleiner dan gemiddeld, maar wil je toch graag op een motor gaan toeren? Rijschool Hero is in het bezit van motoren met een lagere instap (150cm).

Motorrijschool Hero biedt lessen aan voor elke categorie (A1, A2, A80 of A) rijbewijs. De categorie waar jij motorrijlessen voor zult nemen is afhankelijk van je leeftijd. Veilig maar toch snel jouw motorrijbewijs halen in Leidschendam? Boek een proefles bij ons! Dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn ook beschikbaar in NootdorpVoorburg en Ypenburg!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Motorrijschool Hero is er voor iedereen

Voor iedereen is er een plekje bij motorrijschool Hero uit Leidschendam. Ben je beginnend bestuurder of heb je heel lang niet gereden en kun je wel een opfriscursus gebruiken? Helemaal geen probleem. Dit is bij ons mogelijk en wij gaan je helpen!

Ben je zo druk met werken of studeren dat je doordeweekse planning helemaal vol zit? We got you! Je kunt bij ons ook gewoon motorrijlessen boeken in de avond of weekenduren. Dus ben je op zoek naar een goede motorrijschool voor motorrijlessen in Leidschendam? Bel ons dan direct!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De Beste motorrijschool van Leidschendam!

Ja, een motorrijles in Leidschendam is erg spannend. Helemaal als het jouw aller eerste motorrijles is! Maar eigenlijk is er niets om zenuwachtig voor te zijn. Onze rij-instructeurs zijn allemaal zo ervaren dat ze ervoor kunnen zorgen dat de lessen van onze motorrijschool ontspannen en op een leuke manier worden gegeven. Een motorrijles duurt 100 minuten en is privé. Samen met de instructeur ga je werken aan verschillende rijvaardigheden.

Ook wij hebben als doel jou in één keer te laten slagen, daarom rijden we tijdens de motorrijlessen in Leidschendam routes die ook tijdens het examen kunnen worden gereden. Zo weet je alvast een beetje de weg en de eventuele valkuilen en kunnen we je daarop voorbereiden. Op deze manier is het examen iets minder spannend en kun jij je makkelijker focussen op de weg. Klaar om jouw motorrijbewijs te halen? Neem telefonisch contact op met motorrijschool Hero in Leidschendam!

Motorrijlessen Leidschendam

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Gratis proefles