Motorrijschool Voorburg | Hero Motorrijlessen Voorburg

De ideale motorrijschool Voorburg

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij op zoek naar de ideale motorrijschool Voorburg om motorrijlessen te volgen? Dit is niet altijd even makkelijk. Er is een heel breed aanbod van verschillende rijscholen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar als je bij motorrijschool Hero bent beland, kun je stoppen met zoeken! Hero wordt door meerdere mensen gezien als een fijne rijschool waar je efficiënt en snel je motorrijbewijs in Voorburg kunt halen! Wij streven namelijk naar het geven van duidelijke, heldere en goede kwaliteit motorrijlessen tegen een scherpe prijs! Als motorrijschool Voorburg zorgen wij er dan ook niet alleen voor dat je in een keer slaagt voor je rijexamen, maar we zorgen er ook voor dat je de juiste kennis en ervaringen opdoet om zelfstandig de weg op te gaan. Zo ga je dus zelfverzekerd de weg op en weet je precies hoe je moet reageren in bepaalde verkeerssituaties. Wil je meer weten over de motorrijlessen bij rijschool Hero in Voorburg om snel jouw motorrijbewijs te halen? Lees hieronder dan verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Voorburg

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Voorburg

Motorrijschool Hero in Voorburg biedt dus de beste motorrijlessen van de omgeving. In onze motorrijlessen van 100 minuten leren we jou precies alles wat je moet weten om veilig zelfstandig op de weg te kunnen rijden. Dit doen we niet alleen tijdens het rijden, maar ook na het rijden. Aan het begin van iedere motorrijles zullen we terugkijken op de voorgaande rijlessen. Zo kijken we wat er niet helemaal soepel ging en pakken we deze verbeterpunten op. Dit zorgt ook voor een betere en verantwoordelijke rijstijl. Zo zal je iedere motorrijles weer vooruitgang zien!

Rijschool Hero is dus gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen in Voorburg. Door het privé oefenterrein en vertrouwde instructeurs is de drempel voor het volgen van motorrijlessen een stuk lager. Dit maakt de lessen namelijk een stuk simpeler. Met het privé oefenterrein kun je namelijk niet gestoord worden en hoef je je alleen te focussen op de instructeur en de motor. Je motorrijbewijs halen is dan maar een kwestie van tijd!

Slagingspercentage motorrijschool Voorburg

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk op de weg en in een keer slagen na de motorrijlessen. Na de eerste rijles kijken we samen hoeveel motorrijlessen er nodig zijn en wanneer we ongeveer een examen kunnen inplannen. Wil je bijvoorbeeld drie rijlessen per week? Dan moet je rijexamen uiteraard een stuk sneller ingepland worden om snel je motorrijbewijs te halen dan wanneer je tijd hebt voor één rijles per week.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Soorten motorrijles pakketten Voorburg

Onze motorrijschool Voorburg biedt verschillende motorrijles aanbiedingen aan. Zo is er altijd wel een passend pakket bij het aantal rijlessen dat je nodig denkt te hebben. Daarnaast worden alle motorrijlessen zowel in het weekend, avond als doordeweeks aangeboden. Zo heb je altijd wel een plekje vrij in je agenda. Wil jij dus direct beginnen bij de meest ideale motorrijschool Voorburg om je motorrijbewijs snel te halen? Boek dan nu je eerste proefles helemaal gratis! Tijdens de proefles wordt er een persoonlijk rijplan samengesteld, zodat jij zo snel mogelijk je examen haalt. Studenten krijgen nu zelfs 20% korting op hun motorrijlessen! Wil je toch meer informatie over onze motorrijschool, prijzen of motorrijlessen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Naast motorrijlessen kun je bij Hero ook terecht voor autorijlessen in Voorburg. Daarnaast zijn wij actief in omliggende steden als Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg!

Motorrijlessen Voorburg

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.