facebookPixel Motorrijschool Voorburg | Rijschool Hero Voorburg

Motorrijschool Voorburg

Ontdek waarom Motorrijschool Hero de nummer 1 keuze is voor motorrijlessen in Voorburg. Bij ons vind je niet alleen een hoog slagingspercentage, maar ook een persoonlijke aanpak en flexibele lestijden op meerdere locaties. 

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Bij Rijschool Hero krijg jij de beste motorrijlessen in Voorburg die je je maar kunt wensen. Wij begrijpen dat jouw schema druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele lestijden die passen bij jouw levensstijl. Plan je lessen wanneer het jou uitkomt, zelfs in het weekend of ’s avonds! Onze motorrijschool in Voorburg is 7 dagen per week beschikbaar van 09:00 tot 21:00 uur, zodat er altijd een geschikt moment voor jou is.

Bij Rijschool Hero is elke leerling uniek, ook jij. Onze ervaren rij-instructeurs voor motor zijn toegewijd aan het bieden van een leerplan op maat, afgestemd op jouw vaardigheden en leertempo. Dit zorgt voor de meest efficiënte en aangename leerervaring. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding garanderen we niet alleen dat je één keer je motorrijbewijs haalt, maar ook dat je zelfverzekerd en veilig de weg op gaat.

Wacht niet langer, vraag een gratis proefles aan en ontdek zelf waarom wij de nummer 1 motorrijschool van Voorburg zijn. Jouw avontuur op de open weg begint hier!

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Voorburg

Motorrijschool Hero in Voorburg biedt dus de beste motorrijlessen van de omgeving. In onze motorrijlessen van 100 minuten leren we jou precies alles wat je moet weten om veilig zelfstandig op de weg te kunnen rijden. Dit doen we niet alleen tijdens het rijden, maar ook na het rijden. Aan het begin van iedere motorrijles zullen we terugkijken op de voorgaande rijlessen. Zo kijken we wat er niet helemaal soepel ging en pakken we deze verbeterpunten op. Dit zorgt ook voor een betere en verantwoordelijke rijstijl. Zo zal je iedere motorrijles weer vooruitgang zien!

Rijschool Hero is dus gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen in Voorburg. Door het privé oefenterrein en vertrouwde instructeurs is de drempel voor het volgen van motorrijlessen een stuk lager. Dit maakt de lessen namelijk een stuk simpeler. Met het privé oefenterrein kun je namelijk niet gestoord worden en hoef je je alleen te focussen op de instructeur en de motor. Je motorrijbewijs halen is dan maar een kwestie van tijd!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Slagingspercentage motorrijschool Voorburg

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk op de weg en in een keer slagen na de motorrijlessen. Na de eerste rijles kijken we samen hoeveel motorrijlessen er nodig zijn en wanneer we ongeveer een examen kunnen inplannen. Wil je bijvoorbeeld drie rijlessen per week? Dan moet je rijexamen uiteraard een stuk sneller ingepland worden om snel je motorrijbewijs te halen dan wanneer je tijd hebt voor één rijles per week.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Soorten motorrijles pakketten Voorburg

Onze motorrijschool Voorburg biedt verschillende motorrijles aanbiedingen aan. Zo is er altijd wel een passend pakket bij het aantal rijlessen dat je nodig denkt te hebben. Daarnaast worden alle motorrijlessen zowel in het weekend, avond als doordeweeks aangeboden. Zo heb je altijd wel een plekje vrij in je agenda. Wil jij dus direct beginnen bij de meest ideale motorrijschool Voorburg om je motorrijbewijs snel te halen? Boek dan nu je eerste proefles helemaal gratis! Tijdens de proefles wordt er een persoonlijk rijplan samengesteld, zodat jij zo snel mogelijk je examen haalt. Studenten krijgen nu zelfs 20% korting op hun motorrijlessen! Wil je toch meer informatie over onze motorrijschool, prijzen of motorrijlessen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Naast motorrijlessen kun je bij Hero ook terecht voor autorijlessen in Voorburg. Daarnaast zijn wij actief in omliggende steden als RijswijkNootdorp en Pijnacker!

Motorrijlessen Voorburg

Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles