facebookPixel Motorrijlessen Bij Dé #1 Motorrijschool Van Den Haag 🏍️

Motorrijschool Den Haag

Bij onze motorrijschool ben je aan het juiste adres voor betaalbare en kwalitatieve motorrijlessen in Den Haag. Met onze unieke en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat je binnen no-time je motorrijbewijs A1, A2 of A haalt. Onze gecertificeerde rijinstructeur staan 7 dagen per week van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds klaar om jou te laten lessen waar en wanneer jij dat wilt. Wacht niet langer. Meld je nu aan en ontvang een gratis proefles.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Motorrijles in Den Haag

Ben jij op zoek naar de ideale motorrijschool in Den Haag? Stop dan direct met zoeken en lees snel meer over motorrijschool Hero op deze pagina! Wij zijn namelijk uniek en onderscheiden ons met diverse voordelen van vele andere motorrijscholen. Zo kun je bij ons al beginnen met een gratis proefles. Bij motorrijschool Hero begint haast iedereen eigenlijk met een proefles. Zo leg je een goede basis voor de motorrijlessen in Den Haag en haal jij jouw motorrijbewijs snel! Een proefles is dus ideaal voor de kennismaking. Voor de rest van de lessen leer je namelijk de auto, instructeur en manier van lesgeven kennen. De meeste leerlingen hebben vaak al een rijbewijs voor het autorijden. Uiteraard zijn de motorrijlessen weer heel anders. De instructeur zit niet naast je en je ziet niet in een voertuig, maar erop. Daarnaast weet je na de proefles ook hoe het is om op een motor te rijden en leert de rijinstructeur jou kennen. Dit is namelijk ook erg belangrijk voor de rest van de motorrijlessen. Hij ziet na de proefles namelijk meteen of jij getalenteerd bent of misschien zelfs als ervaring hebt. Aan de hand hiervan beslist hij hoeveel lessen je nodig hebt. Meer weten over onze rijinstructeur en motorrijschool in Den Haag? Lees hieronder dan snel verder! Ook rijden wij in de hele omgeving van Delft en Voorburg.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijbewijs bij onze motorrijschool Den Haag halen?

Proeflessen maken een traject dus een stuk simpeler. Zo wordt voor zowel de leerling als de instructeur duidelijk hoe de rest van het traject eruit komt te zien. Bij Rijschool Hero in Den Haag krijg je namelijk een vaste rijinstructeur toegewezen. Voor leerlingen is dit namelijk de beste manier om lessen te volgen. Je zal het traject efficiënt en snel doorlopen. De instructeur van onze motorrijschool leert jou namelijk steeds beter kennen. Zo weet hij steeds beter hij hij met je om moet gaan, maar weet hij ook waar jouw verbeterpunten liggen. Hier zal de nadruk iedere motorrijles dan ook op liggen, in plaats van dat je te veel blijft oefenen op vaardigheden die je eigenlijk al bezit. Zo wordt je iedere rijles dus beter en haal jij je motorrijbewijs in Den Haag snel!

Motorrijschool Hero heeft een privé oefenterrein waar je ongestoord motorrijlessen kunt volgen. De proefles zal hier plaatsvinden, maar ook alle lessen voor het halen van je AVB. Je algemene voertuigbeheersing zijn namelijk allemaal oefeningen op een terrein waar je moet kunnen laten zien dat je de motor volledig onder controle hebt. Vervolgens gaan we meer de weg op en stomen we je helemaal klaar voor je Algemene Verkeersdeelneming. Wanneer jij je AVB en AVD hebt gehaald, dan heb jij je motorrijbewijs in je zak. Maar er komt meer bij kijken! Als je namelijk nog niet oud genoeg bent heb je een tijdelijk motorrijbewijs voordat je ‘volledig A’ mag halen. Oplopend zijn er dus vier verschillende motorrijbewijzen. Dit betreft A1, A2, A80 en volledig A. Heb je één van de eerste drie rijbewijzen? Dan moet je later nog een keer examen doen om bij volledig A te komen.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Motorrijlessen Den Haag voor iedereen op maat!

Ieder persoon is uniek. Om die reden heeft onze motorrijschool Den Haag diverse motorrijles pakketten op maat gemaakt. Zo is er altijd wel een pakket die bij jou persoonlijk past. Er zijn namelijk drie verschillende pakketten die voornamelijk van elkaar verschillen in hoeveelheid rijlessen. Het eerste pakket bevat 12 motorrijlessen, rijles pakket twee bevat er 22 en pakket drie bevat er zelfs 32! Ben jij dus een snelle leerling, dan heb je aan pakket één waarschijnlijk genoeg. Iedere rijles duurt 100 minuten. Dit is zo besloten, omdat is gebleken dat in deze tijd het meest efficiënt geleerd kan worden. Vanaf daarna neemt de concentratie af.

Naast de hoeveelheid motorrijlessen in Den Haag, verschillen de pakketten ook van diverse andere voordelen. Zo hebben alleen pakket twee en drie ook een online theoriepakket waarmee je jouw theorie makkelijk overal kunt leren. Verder bevat ieder motorrijles pakket een CBR AVB examen, CBR AVD examen, heb je les op de nieuwste motoren, kun je kosteloos gebruik maken van alle benodigde motorkleding kosteloos en kun je veilig oefenen op het privé terrein van onze motorrijschool. Kortom, met een motorrijles pakket profiteer je van vele voordelen en zit er zeker een pakket voor jou tussen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

De voordelen van motorrijschool Hero in Den Haag

Eerder zijn er al enkele voordelen van onze motorrijschool Den Haag aan bod gekomen. Denk aan de vaste rijinstructeur, het privé terrein waar je ongestoord kunt oefenen en de op maat gemaakte pakketten waarmee je alleen maar voordeliger motorrijlessen kunt volgen. Zoals je misschien al is opgevallen zitten er alleen maar meer voordelen aan zo een pakket verbonden. Hier zitten namelijk dingen aan verbonden als de motorkleding die je mag gebruiken en de examens wat voor je is geregeld. Zo hebben we nog enkele voordelen waar jij van profiteert met motorrijlessen in Den Haag. Ben jij net wat korter dan gemiddeld, dan hebben wij speciaal voor jou motoren die verlaagd zijn met een opstaphoogte van 150 centimeter. Daarnaast hebben we natuurlijk ook gedacht aan de leerlingen die het doordeweeks druk hebben met werk, school of een studie. We geven namelijk ook motorrijles in de avond of zelfs in het weekend! Zo is er altijd tijd om motorrijles te volgen en is het mogelijk om jouw motorrijbewijs in Den Haag snel te halen!

Motorrijlessen Den Haag

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Veelgestelde vragen over motorrijles in Den Haag

Er zijn verschillende leeftijden verbonden aan het halen van je motorrijbewijs. Vanaf je 17e mag je al beginnen met het halen van je theorie examen en met de motorrijlessen in Den Haag. Om je praktijkexamen te doen, moet je wel wachten tot je 18 jaar oud bent. Echter heb je dan niet je volledige motorrijbewijs in je zak. Er zijn namelijk verschillende leeftijden verbonden aan bepaalde vermogens van de motoren:

  • A1: Minimumleeftijd is 17 jaar en je mag een motor tot 125 cc en maximaal 11 kW (15 pk) rijden.
  • A2: Minimumleeftijd is 20 jaar en je mag een motor tot 35 kW (47 pk) rijden zonder beperking van de cilinderinhoud.
  • A: Minimumleeftijd is 24 jaar (of 22 jaar als je al 2 jaar een A2-rijbewijs hebt) en er zijn verder geen beperkingen meer voor het aantal pk’s of de cilinderinhoud van de motor.
  • Code 80: Met deze code wordt het mogelijk om op jongere leeftijd al je categorie A rijbewijs te halen. Vanaf dat je 21 bent is het namelijk mogelijk om dan dus in principe voor je A-rijbewijs te gaan. Met deze code mag je rijden op alle motoren die vallen binnen categorie A1 en A2. Ook mag je rijden op motoren met drie wielen en een maximaal vermogen hebben van 15 kW (20 pk). Wanneer je 24 wordt, vervalt code 80 en is het net alsof je motorrijbewijs A hebt.

Wij zijn iedere dag van de week beschikbaar om jou te leren motorrijden. We zijn dus in de weekenden en zelfs in de avonden beschikbaar! Onze lestijden zijn iedere dag in Den Haag van 09:00 tot 21:00.

Allereerst heb je uiteraard je theoriecertificaat nodig. Vervolgens ga je aan de slag met het halen van je AVB (voertuigbeheersing). Hier leer je goed omgaan met de motor en hoe je het moet gebruiken. Je moet bijvoorbeeld een noodstop maken en tussen een reeks pionnetjes manoeuvreren.

Heb je jouw AVB eenmaal gehaald, dan ga je aan de slag met je AVD (Verkeersdeelname). Dit is net als het autorijexamen. Je wordt getoetst op hoe je in het verkeer omgaat met verschillende situaties. Als je hiervoor slaagt heb je je rijbewijs gehaald!

Het AVB examen is bedoeld om te zien of jij de motor goed onder controle hebt. Hierbij worden de volgende onderdelen getoetst:

  • Lopen met de motor en het gebruik van de standaard
  • Beheersing van de motor bij een lage snelheid. Denk aan het slalommen om de pionnen.
  • Beheersing van de motor bij een hoge snelheid. Denk hierbij aan een noodstop, waarbij je met een harde snelheid aan komt rijden en ineens op de rem moet.
  • Bochten maken.

Als je oud genoeg bent om examen te doen voor de volgende categorie, dan hoef je in principe alleen het verkeersdeelname examen te doen (AVD). We hebben het dat over de overstap van A1 naar A2 of de overstap van A2 naar A. Wel moet je theorie dan nog geldig zijn.

Geen probleem! Bij Rijschool Hero uit Den Haag kun je onze motorkleding ten alle tijden lenen voor de rijlessen. Dit is volledig gratis!

Jazeker! Bij onze motorrijschool in Den Haag krijg je altijd een vaste instructeur, omdat dit bevorderlijk is voor jouw leertraject. Als je telkens wisselt van instructeur, dan moet diegene jou opnieuw leren kennen en kan je zo weer een of twee rijlessen kwijt zijn. Het meest efficiënt is dus om een te leren motorrijden van een vaste rij-instructeur.

Hoeveel motorrijlessen je nodig hebt is volledig afhankelijk van je ervaring en talent. Om die reden kijkt de rij-instructeur in de gratis proefles hier altijd goed naar. Aan de hand hiervan zal hij jou een pakket aanraden. Volg dit advies ook zeker op, want de kans dat je slaagt is dan aanzienlijk veel groter! Je krijgt namelijk professioneel advies van iemand die al jaren in het vak zit en gecertificeerd is. Mocht je het anders willen doen, ga dan in gesprek met jou motorrijinstructeur om te kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Gratis proefles