facebookPixel Motorrijschool Delfgauw | Motorrijlessen Bij Hero

Motorrijschool Delfgauw

Heb jij altijd al op een motor willen rijden, maar ben je er nooit aan toegekomen om motorrijlessen te volgen? Wacht dan niet langer, boek een gratis proefles bij onze rijschool in Delfgauw en laat onze instructeurs jou klaarstomen op ons eigen proefterrein. Zo maak je op een gecontroleerde manier kennis met een motor en kun je zo de kunst van motorrijden onder de knie krijgen.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Motorrijles volgen bij Rijschool Hero in Delfgauw

Op zoek naar een goede motorrijschool in de regio Delfgauw? Gevonden! Wij van motorrijschool Hero helpen jou aan jouw motorrijbewijs met een persoonlijke benadering. Je krijgt een vaste instructeur toegewezen die tijdens je eerste motorrijles gelijk een inschatting maakt van jouw kennis en rijvaardigheid. Zo kan er een voorlopig verloop worden uitgestippeld van jouw rijopleiding en een aanbeveling worden gedaan voor het lespakket. Ons doel is altijd om jou voor te bereiden voor het moment dat je zelfstandig de weg op gaat. Er is geen vaste methode om dit te bereiken, iedereen is uniek. Ben je doordeweeks niet beschikbaar? Geen probleem bij Rijschool Hero kun je ook in het weekend motorrijlessen volgen in Delfgauw! Wij zijn er voor de hele regio met motorrijlessen in Den Haag.

Onze pakketten

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijbewijs in Delfgauw halen?

Motorrijschool Delfgauw

Volg motorrijlessen in Delfgauw en haal jouw rijbewijs bij Rijschool Hero. Wij hebben als één van de weinigen een privé oefenterrein in de buurt. Zo kun jij je in het begin compleet focussen op de motorrijlessen van voertuigbeheersing zonder dat er overig verkeer in de buurt is. Wel zo ontspannen toch? Tevens hebben wij motoren in ons bezit met een lagere instap (150cm). Super handig voor wanneer je iets kleiner bent dan gemiddeld en toch graag op de motor wilt stappen. Je kunt bij ons terecht voor elke categorie motorrijbewijs (A1, A2, A80 of A). De categorie is afhankelijk van jouw leeftijd.

Snel en veilig uw motorrijbewijs halen in Delfgauw? Boek dan nu jouw eerste gratis proefles bij. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken we of er een klik is. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we ervoor en plannen we gelijk jouw volgende les in!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Verschillende motorrijles pakketten in Delfgauw

Rijschool Hero biedt verschillende auto- en motorrijles pakketten aan. Zo is er voor ieder een passend pakket. De kosten hiervoor zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal lessen die in het pakket inbegrepen zijn. Wel is het zo dat hoe groter pakket je nodig hebt, hoe lager de kosten per les zijn. Standaard inbegrepen is het online theoriepakket ter waarde van €69,- Een motorrijles duurt altijd 100 minuten met indien gewenst een korte pauze tussendoor. Kortom ben je bij onze motorrijschool met een pakket op maat volledig voorzien. Binnen de kortste keren heb jij jouw motorrijbewijs in Delfgauw!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Motorrijlessen in Delfgauw voor iedereen!

Motorrijschool Hero biedt motorrijlessen aan voor iedereen! Wil je net beginnen met een motorrijles of heb je een opfriscursus nodig? Bij ons kan het allemaal en tegen de scherpste prijzen uit de regio. Persoonlijke begeleiding en geduld is wat wij jou bieden om snel en veilig jouw motorrijbewijs te halen. Zo ben je hier niet te veel geld aan kwijt en kun je verder sparen voor een motor. Wil je motorrijlessen bij ons volgen maar kom je niet uit Delfgauw? Geen probleem! Wij zijn actief in de regio. Denk aan Delft, Den Hoorn, Nootdorp en Pijnacker. Neem in dit geval contact met ons op om te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen, of bekijk deze pagina’s meteen als één van deze steden beter voor jou uitkomt. Misschien plannen we wel gelijk jouw eerste motorrijles in Delfgauw in! Wil je autorijlessen in Delfgauw volgen? Bekijk deze pagina dan snel of neem contact met ons op!

Motorrijlessen Delfgauw

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Veel gestelde vragen

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 09:00 – 21:00

Bij Rijschool Hero zijn de volgende rijopleidingen beschikbaar: Autorijbewijs (B), Motorrijbewijs (A),  Scooterrijbewijs (AM) en Aanhangwagenrijbewijs (BE). Bij Rijschool kun je ook kiezen om te rijden in een automaat. 

Je kunt je inschrijven bij Rijschool Hero door het online inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

Bij Rijschool Hero kunnen alle pakketten in twee termijnen betaald worden. Betalingen via iDeal, in termijnen of bankoverschrijvingen zijn allemaal kosteloos. 

Bij Rijschool Hero mag je vanaf 16,5 jaar autorijlessen nemen. Vanaf je 17e jaar mag je afrijden voor je rijbewijs. 

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wij bieden diverse pakketten aan. Neem contact met ons op voor de prijzen en speciale aanbiedingen!

Gratis proefles