Motorrijschool Delfgauw | Motorrijlessen bij Hero

Motorrijschool Delfgauw

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Op zoek naar een goede motorrijschool in de regio Delfgauw? Gevonden! Wij van motorrijschool Hero helpen jou aan jouw motorrijbewijs met een persoonlijke benadering. Je krijgt een vaste instructeur toegewezen die tijdens je eerste motorrijles gelijk een inschatting maakt van jouw kennis en rijvaardigheid. Zo kan er een voorlopig verloop worden uitgestippeld van jouw rijopleiding en een aanbeveling worden gedaan voor het lespakket. Ons doel is altijd om jou voor te bereiden voor het moment dat je zelfstandig de weg op gaat. Er is geen vaste methode om dit te bereiken, iedereen is uniek. Ben je doordeweeks niet beschikbaar? Geen probleem bij motorrijschool Hero kun je ook in het weekend motorrijlessen volgen in Delfgauw!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Delfgauw

Motorrijbewijs in Delfgauw halen?

Volg motorrijlessen in Delfgauw en haal jouw rijbewijs bij rijschool Hero. Wij hebben als één van de weinigen een privé oefenterrein in de buurt. Zo kun jij je in het begin compleet focussen op de motorrijlessen van voertuigbeheersing zonder dat er overig verkeer in de buurt is. Wel zo ontspannen toch? Tevens hebben wij motoren in ons bezit met een lagere instap (150cm). Super handig voor wanneer je iets kleiner bent dan gemiddeld en toch graag op de motor wilt stappen. Je kunt bij ons terecht voor elke categorie motorrijbewijs (A1, A2, A80 of A). De categorie is afhankelijk van jouw leeftijd.

Snel en veilig uw motorrijbewijs halen in Delfgauw? Boek dan nu jouw eerste gratis proefles bij. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken we of er een klik is. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we ervoor en plannen we gelijk jouw volgende les in!

Verschillende motorrijles pakketten in Delfgauw

Motorrijschool Hero biedt verschillende motorrijles pakketten aan. Zo is er voor ieder een passend pakket. De kosten hiervoor zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal lessen die in het pakket inbegrepen zijn. Wel is het zo dat hoe groter pakket je nodig hebt, hoe lager de kosten per les zijn. Standaard inbegrepen is het online theoriepakket ter waarde van €69,- Een motorrijles duurt altijd 100 minuten met indien gewenst een korte pauze tussendoor. Kortom ben je bij onze motorrijschool met een pakket op maat volledig voorzien. Binnen de kortste keren heb jij jouw motorrijbewijs in Delfgauw!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Motorrijlessen in Delfgauw voor iedereen!

Motorrijschool Hero biedt motorrijlessen aan voor iedereen! Wil je net beginnen met een motorrijles of heb je een opfriscursus nodig? Bij ons kan het allemaal en tegen de scherpste prijzen uit de regio. Persoonlijke begeleiding en geduld is wat wij jou bieden om snel en veilig jouw motorrijbewijs te halen. Zo ben je hier niet te veel geld aan kwijt en kun je verder sparen voor een motor. Wil je motorrijlessen bij ons volgen maar kom je niet uit Delfgauw? Geen probleem! Wij zijn actief in de regio. Denk aan Delft, Den Hoorn, Schipluiden en Pijnacker. Neem in dit geval contact met ons op om te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen, of bekijk deze pagina’s meteen als één van deze steden beter voor jou uitkomt. Misschien plannen we wel gelijk jouw eerste motorrijles in Delfgauw in! Wil je autorijlessen in Delfgauw volgen? Bekijk deze pagina dan snel of neem contact met ons op!

Motorrijlessen Delfgauw

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.