facebookPixel Motorrijschool Kwintsheul | Beste Motorrijlessen

Motorrijschool Kwintsheul

Ga veilig de weg op met de motorrijlessen van Rijschool Hero. Ben jij oud genoeg om te leren lessen dan zit je bij ons als dé motorrijschool van Kwintsheul en omgeving goed. Wij stomen je klaar met een gepersonaliseerd en op maat gemaakt lesprogramma en zorgen dat jij binnen de kortste tijd jouw rijbewijs binnen hebt.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Ben jij je aan het oriënteren om jouw motorrijbewijs te halen in Kwintsheul? Zoek dan niet verder! Rijschool Hero is de beste motorrijschoolKwintsheul en omgeving. Wij bieden motorrijlessen met oog op persoonlijke begeleiding. Je krijgt een vaste rij-instructeur die na een proefles kan inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. De proefles en zo nodig ook één van de eerste motorrijlessen zullen op ons privé oefenterrein plaatsvinden. Zo leer jij zonder te veel afleiding hoe een motor in elkaar zit en hoe je deze dus moet beheersen. Samen gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je niet te veel motorrijlessen nodig hebt, maar wel in één keer slaagt! Wil je meer informatie met betrekking tot wat motorrijschool Hero in Kwintsheul jou kan bieden? Neem contact met ons op of lees gerust verder. Daarnaast zijn wij actief in Naaldwijk, maar ook aan de andere kant van Den Haag in Leidschendam en Leidschenveen.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

De beste motorrijlessen in bij onze motorrijschool Kwintsheul

Je kunt bij ons terecht voor de beste motorrijlessen van Kwintsheul. In het begin kunnen deze lessen worden gegeven op ons privé oefenterrein. Hierdoor kunnen we focussen op jouw rijvaardigheden en hoef je je geen zorgen te maken over andere weggebruikers. Wij beschikken ook over motoren met een lagere instap, altijd handig indien u wat kleiner bent.

Tijdens onze motorrijlessen door Kwintsheul zullen we routes rijden die tijdens het examen ook gereden kunnen worden. Jij raakt op deze manier bekend met de lastige stukjes op deze routes. Dit gaat je helpen om meer ontspannen het examen in te gaan wat weer de kans op slagen vergroot. We gaan het examen pas inplannen wanneer jij en de rijinstructeur hier een goed gevoel bij hebben. Als we er beiden zo goed als zeker van zijn dat jij zal slagen, gaan we het examen aanvragen. Motorrijles in Kwintsheul volgen? Bel ons, en we plannen gelijk jouw eerste proefles in.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Bij Hero haal jij jouw motorrijbewijs in één Keer

Motorrijschool Hero staat in Kwintsheul bekend om haar hoge slagingspercentage. Je krijgt een vaste rij-instructeur aangewezen die jou van het begin tot het einde persoonlijk begeleidt. Op deze manier kunnen jullie samen werken aan punten die nog aandacht nodig hebben en zie je elke motorrijles vooruitgang. Ook kunnen we beelden van voltooide lessen rustig terugkijken via de gemaakte dashcam beelden. Zo kunnen we jou precies laten zien wat er nog niet helemaal goed ging en hoe je dit de volgende keer beter kunt doen.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Het aanbod van motorrijschool Hero in Kwintsheul

Motorrijschool Hero biedt verschillende soorten motorrijles pakketten aan in de hele omgeving van Den Haag en Delft. Er zal altijd wel één pakket zijn die perfect past bij jouw behoefte en budget. Het pakket kan eventueel betaald worden in twee termijnen. De motorrijlessen duren altijd 100 minuten en kunnen eventueel ook plaatsvinden in de avonduren of in het weekend, op deze manier is er altijd wel een plekje voor jou!

Kom je niet uit Kwintsheul, maar wil je wel graag rijlessen bij motorrijschool Hero? Neem gerust contact met ons op, we zitten op meerdere locaties in de regio.

Proefles volgen of meer informatie over de pakketten en prijzen? Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. We helpen we je graag verder en kunnen gelijk jouw eerste motorrijles in Kwintsheul inplannen!

Motorrijlessen Kwintsheul

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Gratis proefles