Motorrijschool Kwintsheul | Beste Motorrijlessen

Motorrijschool Kwintsheul

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij je aan het oriënteren om jouw motorrijbewijs te halen in Kwintsheul? Zoek dan niet verder! Rijschool Hero is de beste motorrijschoolKwintsheul en omgeving. Wij bieden motorrijlessen met oog op persoonlijke begeleiding. Je krijgt een vaste rij-instructeur die na een proefles kan inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. De proefles en zo nodig ook één van de eerste motorrijlessen zullen op ons privé oefenterrein plaatsvinden. Zo leer jij zonder te veel afleiding hoe een motor in elkaar zit en hoe je deze dus moet beheersen. Samen gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je niet te veel motorrijlessen nodig hebt, maar wel in één keer slaagt! Wil je meer informatie met betrekking tot wat motorrijschool Hero in Kwintsheul jou kan bieden? Neem contact met ons op of lees gerust verder.

Daarnaast zijn wij actief in Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk, De Lier, en Wateringen, maar geven wij ook nog autorijlessen in Kwintsheul!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Kwintsheul

De beste motorrijlessen in bij onze motorrijschool Kwintsheul

Je kunt bij ons terecht voor de beste motorrijlessen van Kwintsheul. In het begin kunnen deze lessen worden gegeven op ons privé oefenterrein. Hierdoor kunnen we focussen op jouw rijvaardigheden en hoef je je geen zorgen te maken over andere weggebruikers. Wij beschikken ook over motoren met een lagere instap, altijd handig indien u wat kleiner bent.

Tijdens onze motorrijlessen door Kwintsheul zullen we routes rijden die tijdens het examen ook gereden kunnen worden. Jij raakt op deze manier bekend met de lastige stukjes op deze routes. Dit gaat je helpen om meer ontspannen het examen in te gaan wat weer de kans op slagen vergroot. We gaan het examen pas inplannen wanneer jij en de rijinstructeur hier een goed gevoel bij hebben. Als we er beiden zo goed als zeker van zijn dat jij zal slagen, gaan we het examen aanvragen. Motorrijles in Kwintsheul volgen? Bel ons, en we plannen gelijk jouw eerste proefles in.

Bij Hero haal jij jouw motorrijbewijs in één Keer

Motorrijschool Hero staat in Kwintsheul bekend om haar hoge slagingspercentage. Je krijgt een vaste rij-instructeur aangewezen die jou van het begin tot het einde persoonlijk begeleidt. Op deze manier kunnen jullie samen werken aan punten die nog aandacht nodig hebben en zie je elke motorrijles vooruitgang. Ook kunnen we beelden van voltooide lessen rustig terugkijken via de gemaakte dashcam beelden. Zo kunnen we jou precies laten zien wat er nog niet helemaal goed ging en hoe je dit de volgende keer beter kunt doen.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Het aanbod van motorrijschool Hero in Kwintsheul

Motorrijschool Hero biedt verschillende soorten motorrijles pakketten aan. Er zal altijd wel één pakket zijn die perfect past bij jouw behoefte en budget. Het pakket kan eventueel betaald worden in twee termijnen. De motorrijlessen duren altijd 100 minuten en kunnen eventueel ook plaatsvinden in de avonduren of in het weekend, op deze manier is er altijd wel een plekje voor jou!

Kom je niet uit Kwintsheul, maar wil je wel graag rijlessen bij motorrijschool Hero? Neem gerust contact met ons op, we zitten op meerdere locaties in de regio.

Proefles volgen of meer informatie over de pakketten en prijzen? Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. We helpen we je graag verder en kunnen gelijk jouw eerste motorrijles in Kwintsheul inplannen!

Motorrijlessen Kwintsheul

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.