Motorrijschool Naaldwijk | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Naaldwijk

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij op zoek naar de beste motorrijschool Naaldwijk en omgeving? Dan ben je bij rijschool Hero aan het juiste adres. Wij helpen je op de meest efficiënte manier jouw motorrijbewijs te halen en bieden je tevens de scherpste prijzen! Daarnaast zorgen wij altijd voor de best mogelijke persoonlijke begeleiding met het meeste geduld zodat jij snel jouw rijbewijs haalt. Op deze manier ben je niet te veel geld kwijt aan het behalen van jouw motorrijbewijs en is er wellicht nog budget voor het aankopen van een motor. Ben je dus op zoek naar een goede en betaalbare motorrijschool in Naaldwijk? Zoek dan niet verder, maar neem direct contact met ons op. Wij gaan je helpen! Voor meer informatie over wat onze motorrijschool jou te bieden heeft lees je hieronder nog even verder.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Naaldwijk

Motorrijlessen in Naaldwijk

Bij motorrijschool Hero kun je een proefles aanvragen. Op deze manier kom je te weten wat je kunt verwachten. Na deze proefles weet je hoe wij motorrijles geven en kun je beslissen of je daarmee verder wilt gaan. Wij krijgen dan ook gelijk een beeld van jouw rijvaardigheden en kunnen een inschatting maken van het verdere verloop van jouw rijopleiding. Pas wanneer we beide een goed gevoel hebben en zeker zijn dat je het examen gaat halen plannen we die in.

Wij helpen je alvast in het zadel en rijden tijdens onze motorrijlessen routes die de examinator tijdens het rijexamen ook af kan leggen. Op deze manier raak jij bekend met deze routes en de lastige stukjes. Zo zal jij veel zelfverzekerder het rijexamen tegemoet gaan. Dat zal daarnaast helpen bij het snel slagen voor jouw motorrijbewijs. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze instructeurs hebben een goede opleiding gevolgd en zullen er alles aan doen om jou op een veilige, professionele maar efficiënte manier te laten slagen voor jouw motorrijbewijs in Naaldwijk!

Hero, dé motorrijschool in Naaldwijk voor iedereen!

Onze motorrijschool biedt rijlessen in Naaldwijk aan voor iedereen. Wij helpen niet alleen beginnende bestuurders, maar ook mensen die een aantal lessen willen als opfriscursus. Speciale begeleiding nodig in verband met faalangst, autisme, AD(H)D of een andere reden voor extra begeleiding tijdens jouw motorrijles? Geen probleem, bij ons wordt iedereen persoonlijk geholpen, wij passen de manier van lesgeven aan jou aan. Echt iedereen is welkom bij motorrijschool Hero!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Over motorrijschool Hero in Naaldwijk

Je hebt bij ons een vaste rij-instructeur tijdens het traject van motorrijlessen. Dat is wel zo fijn. Samen met jou zorgt de instructeur ervoor dat je perfect leert rijden in een zo kort mogelijke tijd. We zullen er alles aan doen om jou in één keer te laten slagen voor het examen.

Wil je meer informatie over het behalen van je rijbewijs in Naaldwijk of over onze tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Hero is jouw motorrijschool in de hele omgeving, ook als je alleen beschikbaar bent in de avonden of weekenden! Op deze manier heeft ieder wel een moment in de week om rijlessen te volgen.

Rijschool Hero is naast Naaldwijk ook actief in Den Haag, Poeldijk, De Lier, Kwintsheul, en Wateringen. Wil je op een veilige manier motorrijlessen of zelfs autorijlessen volgen in Naaldwijk? Neem dan contact op met één van onze instructeurs en plan gelijk een afspraak in!

Motorrijlessen Naaldwijk

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.