facebookPixel Motorrijschool Nootdorp | Hero Motorrijlessen Nootdorp

Motorrijschool Nootdorp

Leer op een ontspannen en veilige manier motorrijden met onze motorrijlessen in Nootdorp. Onze instructeurs gaan vakkundig te werk en stellen een persoonlijk lesprogramma op om jou klaar te stomen voor je examen. Haal jouw rijbewijs met Rijschool Hero en ga verantwoord de wegen van Nootdorp en omgeving op.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Wil jij jouw motorrijbewijs halen bij een goede motorrijschool Nootdorp? Hero begeleid jou naar het examen! Voor een zeer scherpe prijs bieden wij de motorrijlessen aan. Wij begeleiden je op een persoonlijke manier naar jouw examen waar je gegarandeerd je motorrijbewijs in 1 keer haalt. Dit doe je met de eerste paar lessen zelfs op ons eigen oefenterrein. Zo kan niemand jou storen en kun je je volledig focussen op je rijles. Wil jij dus snel beginnen met rijlessen in Nootdorp? Neem dan direct contact op met rijschool Hero! Als dé motorrijschool Nootdorp begeleiden we je naar succes! Lees nog even verder voor meer informatie over ons.

Woon je toch iets verder uit de buurt en komt een van de steden RijswijkLeidschendam of Voorburg jou beter uit? Bekijk één van deze pagina’s dan snel! Wij zijn namelijk actief in de hele regio van Den Haag.

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijlessen bij onze motorrijschool en meer!

Bij onze motorrijschool kun je beginnen met een proefles voor zowel onze motor- als autorijlessen. De kosten hiervan zijn helemaal gratis! In deze proefles leren jij en de instructeur elkaar beter kennen. Jij komt te weten wie jouw instructeur zal zijn en wat zijn manier van lesgeven is. Onze instructeur komt meer te weten over wie jij bent als persoon. Heb je talent en heb je al ervaring? Hieruit zal de instructeur beslissen hoeveel motorrijlessen je nodig zal hebben. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring. Zij zullen jou dus zeker goed begeleiden naar jouw rijexamen. Ook is deze rijinstructeur vanaf de proefles direct jouw vaste instructeur. Dit zorgt ervoor dat je consistentie hebt met jouw motorrijlessen.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Motorrijlessen in Nootdorp en omgeving

Onze motorrijschool Nootdorp biedt rijlessen in alle soorten en maten. Zo bieden wij dus ook motorrijlessen met speciale begeleiding. Dit zijn rijlessen voor bijvoorbeeld mensen met faalangst, ADHD, ADD, autisme en meer bijzonderheden. Zo zijn rijlessen bij rijschool Hero voor iedereen mogelijk. De lessen worden aangepast aan ieder persoon, zodat het makkelijker wordt gemaakt. Vervolgens kan iedere les zelfs geëvalueerd worden met onze dashcam. Op deze manier kan je leren van iedere motorrijles in Nootdorp!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Hero, dé motorrijschool van Nootdorp

Ben jij nu klaar om te beginnen met rijlessen bij motorrijschool Hero? Vraag dan direct een proefles aan! De kosten hiervoor zijn helemaal gratis. Zo leren jij en de instructeur elkaar beter kennen voordat jullie beginnen met het traject. Je hebt namelijk een vaste instructeur tijdens dit traject. Op deze manier hoef je niet iedere keer een andere instructeur te leren kennen. Met de proefles en zo nodig met meer motorrijlessen zal je beginnen met rijden op ons oefenterrein. Zo zal je niet afgeleid worden door ander verkeer en kun je je volledig focussen op de instructeur en het voertuig. Later in het verkeer kunnen we jouw lessen zelfs evalueren met de dashcam. Je leert dus ook nog eens van iedere keer! Komt het jou niet uit om midden op de dag motorrijles te nemen in Nootdorp? Geen probleem. We geven ook les in de avond en in het weekend, en in de hele omgeving van Delft. Meld je dus direct aan voor de rijlessen van onze motorrijschool!

Motorrijlessen Nootdorp
Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles