Motorrijschool Nootdorp | Hero Motorrijlessen Nootdorp

Motorrijschool Nootdorp

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Wil jij jouw motorrijbewijs halen bij een goede motorrijschool Nootdorp? Hero begeleid jou naar het examen! Voor een zeer scherpe prijs bieden wij de motorrijlessen aan. Wij begeleiden je op een persoonlijke manier naar jouw examen waar je gegarandeerd je motorrijbewijs haalt. Dit doe je met de eerste paar lessen zelfs op ons eigen oefenterrein. Zo kan niemand jou storen en kun je je volledig focussen op de motor en jouw rijinstructeur. Wil jij dus snel beginnen met rijlessen in Nootdorp? Neem dan direct contact op met rijschool Hero! Als dé motorrijschool Nootdorp begeleiden we je naar succes! Lees nog even verder voor meer informatie over ons.

Naast motorrijlessen kunnen wij je ook van dienst zijn met autorijlessen in Nootdorp. Woon je toch iets verder uit de buurt en komt een van de steden Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Voorburg of Ypenburg jou beter uit? Bekijk deze pagina’s dan snel!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Nootdorp

Motorrijlessen bij onze motorrijschool en meer!

Bij onze motorrijschool kun je beginnen met een proefles. De kosten hiervan zijn helemaal gratis! In deze proefles leren jij en de instructeur elkaar beter kennen. Jij komt te weten wie jouw instructeur zal zijn en wat zijn manier van lesgeven is. Onze instructeur komt meer te weten over wie jij bent als persoon. Heb je talent en heb je al ervaring? Hieruit zal de instructeur beslissen hoeveel motorrijlessen je nodig zal hebben. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring. Zij zullen jou dus zeker goed begeleiden naar jouw rijexamen. Ook is deze rijinstructeur vanaf de proefles direct jouw vaste instructeur. Dit zorgt ervoor dat je consistentie hebt met jouw motorrijlessen.

Motorrijlessen in Nootdorp voor iedereen!

Onze motorrijschool Nootdorp biedt rijlessen in alle soorten en maten. Zo bieden wij dus ook motorrijlessen met speciale begeleiding. Dit zijn rijlessen voor bijvoorbeeld mensen met faalangst, ADHD, ADD, autisme en meer bijzonderheden. Zo zijn rijlessen bij rijschool Hero voor iedereen mogelijk. De lessen worden aangepast aan ieder persoon, zodat het makkelijker wordt gemaakt. Vervolgens kan iedere les zelfs geëvalueerd worden met onze dashcam. Op deze manier kan je leren van iedere motorrijles in Nootdorp!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Hero, dé motorrijschool van Nootdorp

Ben jij nu klaar om te beginnen met rijlessen bij motorrijschool Hero? Vraag dan direct een proefles aan! De kosten hiervoor zijn helemaal gratis. Zo leren jij en de instructeur elkaar beter kennen voordat jullie beginnen met het traject. Je hebt namelijk een vaste instructeur tijdens dit traject. Op deze manier hoef je niet iedere keer een andere instructeur te leren kennen. Met de proefles en zo nodig met meer motorrijlessen zal je beginnen met rijden op ons oefenterrein. Zo zal je niet afgeleid worden door ander verkeer en kun je je volledig focussen op de instructeur en het voertuig. Later in het verkeer kunnen we jouw lessen zelfs evalueren met de dashcam. Je leert dus ook nog eens van iedere keer! Komt het jou niet uit om midden op de dag motorrijles te nemen in Nootdorp? Geen probleem. We geven ook les in de avond en in het weekend. Meld je dus direct aan voor de rijlessen van onze motorrijschool!

Motorrijlessen Nootdorp

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.