Motorrijschool Schipluiden | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Schipluiden

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Het is zomer en je ziet al die mooie motoren voorbij komen en je denkt; dat wil ik ook! Begin dan ook direct met motorrijlessen bij rijschool Hero! Onze motorrijschool Schipluiden is gespecialiseerd in motorrijlessen voor iedereen die hun motorrijbewijs wil halen. Wij hebben zelfs een privé oefenterrein waar jou eerste motorrijlessen plaats zullen vinden. Daarnaast krijg je een vaste instructeur om alles uit de motorrijlessen te halen. Jij zal het motorrijden dan ook snel onder de knie krijgen. Iedere les worden de voorgaande lessen weer geëvalueerd zodat je elke keer alleen maar beter wordt en je focust op de verbeterpunten. Jouw motorrijbewijs is dus maar een kwestie van tijd! Meer weten over het volgen van motorrijlessen bij motorrijschool Hero in Schipluiden? Lees hier dan verder!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Schipluiden

Motorrijlessen volgen bij onze motorrijschool in Schipluiden

Wij weten als geen ander dat een goede rijinstructeur een hele belangrijke factor is voor de motorrijlessen, en dus veel invloed heeft. Daarom werken wij met een geduldige, duidelijke en rustige aanpak. Tijdens de eerste motorrijlessen in Schipluiden werken we voornamelijk aan jouw voertuigbeheersing. We maken je vertrouwd met de motor door verschillende voertuigbeheersing(AVB) oefeningen te doen op ons eigen oefenterrein. Deze oefeningen komen ook voor op je AVB examen. Goed om te onthouden is dat een motor praktijkexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk AVB en AVD examen. Bij een AVB examen wordt er vooral gekeken naar je voertuigbeheersing en bij een AVB examen hoe je op de wegrijdt. Wanneer je jouw AVB examen hebt gehaald ga je verder met motorrijlessen op de weg waarna je het AVD examen aflegt.

Motorrijschool Hero biedt verschillende soorten motorkleding die gratis geleend kunnen worden tijdens de motorrijlessen en examens. Daarnaast is er voor de wat kleinere mensen onder ons een speciale motor met een verlaagde opstaphoogte van 1,50 meter. Wij komen jou dus van alle kanten tegemoet waardoor jij jouw motorrijbewijs in Schipluiden binnen no time haalt!

Efficiënt jouw motorrijbewijs halen in Schipluiden

Voor onze motorrijlessen is volledig nagedacht over een fijn en efficiënt traject. Je zal dus altijd een vaste rijinstructeur toegewezen krijgen. Het is namelijk bewezen dat je de motorrijlessen in Schipluiden zo optimaal kunt benutten. Om er volledig voor te zorgen dat jij niet in de knoop komt met de rest van jouw planning kun je de rijlessen bij motorrijschool Hero ook in de avonden en zelfs weekenden inplannen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Wat maakt motorrijschool Hero in Schipluiden bijzonder

Motorrijschool Hero in Schipluiden wil natuurlijk dat jij zo snel mogelijk en verantwoordelijk in een keer slaagt voor het examen. Zo kun jij zo snel mogelijk op je eigen motor rijden. Met een gratis proefles zal je kennismaken met de motor en onze rijinstructeur. Deze les wordt dan ook meteen gegeven op ons eigen oefenterrein! Vervolgens zal je iedere les evalueren. Zo kom je tot het beste resultaat, omdat je van je fouten leert en de verbeterpunten aanpakt. Wil jij dus zo snel mogelijk vrij op een motor kunnen rijden? Begin dan met motorrijlessen bij Hero! Binnen enkele weken heb jij jouw motorrijbewijs dan in je zak!

Naast Schipluiden zijn wij actief in Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Pijnacker. Maar ook als autorijschool in Schipluiden zijn wij actief!

Motorrijlessen Schipluiden

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.