facebookPixel Motorrijschool Schipluiden | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Schipluiden

Wil je graag motorrijlessen volgen in Schipluiden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Rijschool Hero Schipluiden verzorgt al meer dan dertien jaar lessen met een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs bieden altijd een op maat gemaakt lesprogramma. Haal je je rijbewijs niet? Dan betalen wij de herkansing!

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Onze motorrijschool in Schipluiden is gespecialiseerd in motorrij-lessen voor iedereen die zijn of haar motorrijbewijs wil halen. Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht van 09:00 tot 21:00. Daarnaast krijg je een vaste instructeur om het maximale uit de motorrijlessen te halen. Jij zult het motorrijden dan ook snel onder de knie krijgen. In iedere les evalueren we de voorgaande lessen, zodat je continu verbetert en focust op de verbeterpunten. Jouw motorrijbewijs is dus slechts een kwestie van tijd!

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijlessen volgen bij onze motorrijschool in Schipluiden

Wij weten als geen ander dat een goede rijinstructeur een hele belangrijke factor is voor de motorrijlessen, en dus veel invloed heeft. Daarom werken wij met een geduldige, duidelijke en rustige aanpak. Tijdens de eerste motorrijlessen in Schipluiden werken we voornamelijk aan jouw voertuigbeheersing. We maken je vertrouwd met de motor door verschillende voertuigbeheersing(AVB) oefeningen te doen op ons eigen oefenterrein. Deze oefeningen komen ook voor op je AVB examen. Goed om te onthouden is dat een motor praktijkexamen bestaat uit twee onderdelen, namelijk AVB en AVD examen. Bij een AVB examen wordt er vooral gekeken naar je voertuigbeheersing en bij een AVB examen hoe je op de wegrijdt. Wanneer je jouw AVB examen hebt gehaald ga je verder met motorrijlessen op de weg waarna je het AVD examen aflegt.

Motorrijschool Hero biedt verschillende soorten motorkleding die gratis geleend kunnen worden tijdens de motorrijlessen en examens. Daarnaast is er voor de wat kleinere mensen onder ons een speciale motor met een verlaagde opstaphoogte van 1,50 meter. Wij komen jou dus van alle kanten tegemoet waardoor jij jouw motorrijbewijs in Schipluiden binnen no time haalt!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Efficiënt jouw motorrijbewijs halen in Schipluiden

Voor onze motorrijlessen is volledig nagedacht over een fijn en efficiënt traject. Je zal dus altijd een vaste rijinstructeur toegewezen krijgen. Het is namelijk bewezen dat je de motorrijlessen in Schipluiden zo optimaal kunt benutten. Om er volledig voor te zorgen dat jij niet in de knoop komt met de rest van jouw planning kun je de rijlessen bij motorrijschool Hero ook in de avonden en zelfs weekenden inplannen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Wat maakt motorrijschool Hero in Schipluiden bijzonder

Motorrijschool Hero in Schipluiden wil natuurlijk dat jij zo snel mogelijk en verantwoordelijk in een keer slaagt voor het examen. Zo kun jij zo snel mogelijk op je eigen motor rijden. Met een gratis proefles zal je kennismaken met de motor en onze rijinstructeur. Deze les wordt dan ook meteen gegeven op ons eigen oefenterrein! Vervolgens zal je iedere les evalueren. Zo kom je tot het beste resultaat, omdat je van je fouten leert en de verbeterpunten aanpakt. Wil jij dus zo snel mogelijk vrij op een motor kunnen rijden? Begin dan met motorrijlessen bij Hero! Binnen enkele weken heb jij jouw motorrijbewijs dan in je zak!

Naast Schipluiden zijn wij actief in De LierWateringen en de hele omgeving van Den Haag. Maar ook als autorijschool in Schipluiden zijn wij worden wij veel ingeschakeld!

Motorrijlessen Schipluiden
Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles