Motorrijschool Leidschenveen | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Leidschenveen

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Wij als motorrijschool Leidschenveen snappen best dat het hebben van een goede rijinstructeur erg belangrijk is. Je wilt namelijk niet onnodig geld betalen aan een rijinstructeur die niet weet hoe hij moet lesgeven. Daarom biedt Hero rijinstructeurs die precies weten wat ze moeten doen. Ons doel is daarbij om jou op een veilige, rustige en betrouwbare manier met motorrijlessen te leren motorrijden. We willen namelijk dat jij zo snel mogelijk je motorrijbewijs hebt en zelfverzekerd op de motor of in de auto kan zitten. We maken daarbij gebruik van verschillende moderne technologie die het leerproces alleen maar versnellen. Geïnteresseerd geworden? Lees dan hier verder of neem contact met ons op voor meer informatie over onze motorrijschool en de motorrijlessen in Leidschenveen!

Naast motorrijlessen kun je bij ons ook terecht voor autorijlessen in Leidschenveen en zijn wij verder actief in de steden Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Voorburg en Ypenburg!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Leidschenveen

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Leidschenveen

Bij motorrijschool Hero begin je met jouw motorrijles in Leidschenveen met een proefles. Deze proefles is helemaal gratis! Zo kunnen jij en de rijinstructeur elkaar beter leren kennen. De instructeur leert jou als persoon kennen en ziet in deze les of jij al talent of ervaring hebt. En jij maakt kennis met de manier van lesgeven en met de rijinstructeur als persoon. De instructeur zal bij onze motorrijschool dan ook niet veranderen. Het gehele traject zal je dus dezelfde persoon hebben. Zo weet diegene wat jouw zwakke punten nog zijn en wat je dus nog moet leren. Met de motorrijlessen in Leidschenveen blijf je zo dus consistent groeien. Ook hebben wij een eigen oefenterrein. Tijdens de proefles, en eventueel een van de eerste motorrijlessen, zal jij hier gaan rijden. Ander verkeer kan jou dus niet in de weg zitten of afleiden. Het enige waar jij je op hoeft te focussen is de instructeur en het voertuig!

Motorrijlessen in Leidschenveen voor iedereen!

Onze motorrijschool Leidschenveen is van alle markten thuis! Hero geeft namelijk aan iedereen les. Vanaf 16,5 mag je al beginnen met lessen. Daarna maakt het niet uit hoe oud je bent of als je speciale begeleiding nodig hebt. Wij geven namelijk les met speciale begeleiding voor mensen met bijvoorbeeld ADHD, ADD, faalangst, autisme of wat voor andere reden dan ook. Iedereen is welkom en zal op de juiste manier naar het motorexamen begeleid worden.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Motorrijschool en meer in Leidschenveen!

Ben jij dus oud genoeg en wil je snel beginnen met het halen van jouw motorrijbewijs? Bij onze motorrijschool Leidschenveen krijg je een rijinstructeur aangewezen die je voor de rest van het traject zal houden. Zo zie je snel resultaat en kunnen wij een hoog slagingspercentage waarborgen. Het komt vaak voor dat onze leerlingen doordeweeks overdag de motorrijlessen niet kunnen volgen. Sommige hebben namelijk al een fulltime baan. Dit is geen probleem! Wij zijn namelijk ook beschikbaar in de avonden en in het weekend. Zo heb je altijd ergens wel tijd om te lessen. Vervolgens kunnen we jouw rijlessen ook evalueren. Als jij dat wil kunnen we de dashcam namelijk gebruiken. Dan zien we precies wat je nog niet zo goed doet en wat er dus beter kan. Neem dus direct contact op met onze motorrijschool in Leidschenveen voor jouw motorrijlessen, en start direct!

Motorrijlessen Leidschenveen

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.