Motorrijschool Leidschenveen | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Leidschenveen

Volg motorrijlessen bij de nummer één motorrijschool in Leidschenveen! Wij bereiden je volledig voor op je examen en stellen een gepersonaliseerd lesprogramma op samen met jou. Zo kan jij op je eigen tempo leren en op een ontspannen en veilige manier jouw rijbewijs binnenhalen.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Winterdeal

Claim direct je winter deal!

Wij als motorrijschool Leidschenveen snappen best dat het hebben van een goede rijinstructeur erg belangrijk is. Je wilt namelijk niet onnodig geld betalen aan een rijinstructeur die niet weet hoe hij moet lesgeven. Daarom biedt Hero rijinstructeurs die precies weten wat ze moeten doen. Ons doel is daarbij om jou op een veilige, rustige en betrouwbare manier met motorrijlessen te leren motorrijden. We willen namelijk dat jij zo snel mogelijk je motorrijbewijs hebt en zelfverzekerd op de motor of in de auto kan zitten. We maken daarbij gebruik van verschillende moderne technologie die het leerproces alleen maar versnellen. Geïnteresseerd geworden? Lees dan hier verder of neem contact met ons op voor meer informatie over onze motorrijschool en de motorrijlessen in Leidschenveen! In RijswijkLeidschendam en Delft zal je ons ook veel voorbij zien komen rijden.

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Winter motor actie 1

€705,-€450,-

badge

Winter motor actie 2

€1205,-€720,-

Winter motor actie 3

€1740,-€1040,-

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Leidschenveen

Bij motorrijschool Hero begin je met jouw motorrijles in Leidschenveen met een proefles. Deze proefles is helemaal gratis! Zo kunnen jij en de rijinstructeur elkaar beter leren kennen. De instructeur leert jou als persoon kennen en ziet in deze les of jij al talent of ervaring hebt. En jij maakt kennis met de manier van lesgeven en met de rijinstructeur als persoon. De instructeur zal bij onze motorrijschool dan ook niet veranderen. Het gehele traject zal je dus dezelfde persoon hebben. Zo weet diegene wat jouw zwakke punten nog zijn en wat je dus nog moet leren. Met de motorrijlessen in Leidschenveen blijf je zo dus consistent groeien. Ook hebben wij een eigen oefenterrein. Tijdens de proefles, en eventueel een van de eerste motorrijlessen, zal jij hier gaan rijden. Ander verkeer kan jou dus niet in de weg zitten of afleiden. Het enige waar jij je op hoeft te focussen is de instructeur en het voertuig!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Motorrijlessen in Leidschenveen voor iedereen!

Onze motorrijschool Leidschenveen is van alle markten thuis! Hero geeft namelijk aan iedereen les. Vanaf 16,5 mag je al beginnen met lessen. Daarna maakt het niet uit hoe oud je bent of als je speciale begeleiding nodig hebt. Wij geven namelijk les met speciale begeleiding voor mensen met bijvoorbeeld ADHD, ADD, faalangst, autisme of wat voor andere reden dan ook. Iedereen uit de hele omgeving van Den Haag is welkom en zal op de juiste manier naar het motorexamen begeleid worden.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Motorrijschool en meer in Leidschenveen!

Ben jij dus oud genoeg en wil je snel beginnen met het halen van jouw motorrijbewijs? Bij onze motorrijschool Leidschenveen krijg je een rijinstructeur aangewezen die je voor de rest van het traject zal houden. Zo zie je snel resultaat en kunnen wij een hoog slagingspercentage waarborgen. Het komt vaak voor dat onze leerlingen doordeweeks overdag de motorrijlessen niet kunnen volgen. Sommige hebben namelijk al een fulltime baan. Dit is geen probleem! Wij zijn namelijk ook beschikbaar in de avonden en in het weekend. Zo heb je altijd ergens wel tijd om te lessen. Vervolgens kunnen we jouw rijlessen ook evalueren. Als jij dat wil kunnen we de dashcam namelijk gebruiken. Dan zien we precies wat je nog niet zo goed doet en wat er dus beter kan. Neem dus direct contact op met onze motorrijschool in Leidschenveen voor jouw motorrijlessen, en start direct!

Motorrijlessen Leidschenveen

Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Gratis proefles