facebookPixel Motorrijschool De Lier | #1 Rijlessen Hero

Motorrijschool De Lier

Woon jij in de Lier en ben je op zoek naar een rijschool voor motorrijlessen? Maak dan kennis met de instructeurs van Rijschool Hero. Meld je aan voor een gratis proefles, zodat onze instructeurs je niveau kunnen inschatten en een op maat gemaakt plan opstellen waarmee je zo snel en veilig mogelijk de weg op kan.

Claim direct je summer deal!

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in De Lier of omgeving? Zoek dan niet verder! Rijschool Hero biedt hoge kwaliteit motorrijlessen aan tegen een lage prijs! Wij streven niet alleen naar een slagingspercentage van 100%. We zorgen er namelijk ook voor dat je met veel zelfvertrouwen goed zelfstandig leert rijden. Zo leren we je met verschillende lastige situaties omgaan en hoe je hier het beste op kan reageren.

Samen met jouw instructeur kijken we welke planning het beste bij je past. Ben je alleen in de avond beschikbaar door je werk of alleen in het weekend? Geen probleem! Samen met de instructeur kijken we ook in de avonden en het weekend naar een goede planning, zodat er minimaal één keer per week een motorrijles ingepland kan worden. Woon je in De Lier, maar studeer je in Delft? Motorrijschool Hero rijdt ook in Delft! 

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Wat onze motorrijschool De Lier zo bijzonder maakt

Wij als motorrijschool in De Lier willen niet alleen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je examen, maar ook dat je beschikt over de juiste rijvaardigheden. Een examen is namelijk een momentopname. Het kan dus best zo zijn dat precies op dat moment zich geen lastige situaties voordoen. Zo zal jij in een keer slagen, maar kan het voorkomen dat je verder niet goed weet hoe je op bepaalde situaties moet reageren en zal je onzeker gaan rijden. In onze motorrijlessen streven we ernaar dat je precies weet hoe je moet reageren in bepaalde situaties. Deze kun je dan ook meteen toepassen tijdens je examen en daarna. Dit doen we aan de hand van lesevaluatie dashcam, als jij dit ook wil. Met deze dashcam kijken we hoe jij bepaalde situaties aangepakt hebt en hoe dit beter had gekund. Op die manier leer je snel van je fouten en leer je beter te reageren op situaties. Je zal zelfverzekerd zijn wanneer je het examen ingaat. Het is natuurlijk niet verplicht om de motorrijlessen te laten filmen!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Dé motorrijschool van De Lier

Hero is dé motorrijschool van De Lier. Wij hebben een eigen oefenterrein waar niemand jou kan storen. Motorrijden vraagt redelijk wat voertuigbeheersing. Het is namelijk een behoorlijk gewicht wat onder controle moet houden. Daarnaast ben je veel kwetsbaarder op de weg waardoor je alles nog beter in de gaten moet houden. Het is dus erg belangrijk dat je goed met een motor om weet te gaan. Gelukkig helpen we jou daarbij! In het begin doen we verschillende voertuigbeheersing oefeningen op ons privé oefenterrein. Zo leer jij de motor eerst veilig onder de knie te krijgen voordat we de weg op gaan. De rest van de motorrijlessen in De Lier worden zo een stuk simpeler!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs halen in De Lier

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in De Lier? Hero heeft een hoog slagingspercentage en diverse ander voordelen waar jij van kunt profiteren met onze rijlessen. Ons hoge slagingspercentage wordt mogelijk gemaakt doordat wij iedere leerling een vaste rijinstructeur toewijzen. Zo houd je consistentie met de motorrijlessen en zal je elke les weer beter zijn. De rijinstructeur weet namelijk precies aan welke punten jij telkens nog moet werken. Tijdens de proefles wordt er gekeken naar een persoonlijk plan. Er wordt een inschatting gemaakt van hoeveel motorrijlessen nodig zullen zijn en welk pakket het beste bij jou past. Wacht dus niet langer en vraag direct een proefles aan! Jouw motorrijbewijs haal je binnen no time! Wij zijn ook actief Schipluiden, Naaldwijk en Wateringen.

Motorrijlessen De Lier

Wat onze hero’s zeggen…

Hele goede rijschool. In 1x mijn AVB en AVD gehaald! De rij instructeurs zijn ook erg ervaren en behulpzaam. Zeker aan te raden om bij Hero je motorrijbewijs te halen!

Soeran Needazar

9,5

Top rij instructeur. Na eerst rijlessen bij een mindere rijschool ben ik bij cav gekomen. Super top!! Rijschool Hero geeft goede duidelijke instructies en heeft verschillende manieren van lesgeven. Ronduit top! Aanrader!!! In 1x geslaagd

Koen Jongelen

9,0

Binnen 2 maanden mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Hero. Zowel voor mijn AVB als AVD examen in één keer geslaagd. Dank aan alle instructeurs voor de fijne lessen!

Manouk de Rover

9,0

Gratis proefles