Motorrijschool De Lier | #1 Rijlessen Hero

Motorrijschool De Lier

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in De Lier of omgeving? Zoek dan niet verder! Rijschool Hero biedt hoge kwaliteit motorrijlessen aan tegen een lage prijs! Wij streven niet alleen naar een slagingspercentage van 100%. We zorgen er namelijk ook voor dat je met veel zelfvertrouwen goed zelfstandig leert rijden. Zo leren we je met verschillende lastige situaties omgaan en hoe je hier het beste op kan reageren.

Samen met jouw instructeur kijken we welke planning het beste bij je past. Ben je alleen in de avond beschikbaar door je werk of alleen in het weekend? Geen probleem! Samen met de instructeur kijken we ook in de avonden en het weekend naar een goede planning, zodat er minimaal één keer per week een motorrijles ingepland kan worden. Wil je meer weten over wat onze motorrijschool zo bijzonder maakt? Lees hier dan verder!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool De Lier

Wat onze motorrijschool De Lier zo bijzonder maakt

Wij als motorrijschool in De Lier willen niet alleen dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je examen, maar ook dat je beschikt over de juiste rijvaardigheden. Een examen is namelijk een momentopname. Het kan dus best zo zijn dat precies op dat moment zich geen lastige situaties voordoen. Zo zal jij in een keer slagen, maar kan het voorkomen dat je verder niet goed weet hoe je op bepaalde situaties moet reageren en zal je onzeker gaan rijden. In onze motorrijlessen streven we ernaar dat je precies weet hoe je moet reageren in bepaalde situaties. Deze kun je dan ook meteen toepassen tijdens je examen en daarna. Dit doen we aan de hand van lesevaluatie dashcam, als jij dit ook wil. Met deze dashcam kijken we hoe jij bepaalde situaties aangepakt hebt en hoe dit beter had gekund. Op die manier leer je snel van je fouten en leer je beter te reageren op situaties. Je zal zelfverzekerd zijn wanneer je het examen ingaat. Het is natuurlijk niet verplicht om de motorrijlessen te laten filmen!

Dé motorrijschool van De Lier

Hero is dé motorrijschool van De Lier. Wij hebben een eigen oefenterrein waar niemand jou kan storen. Motorrijden vraagt redelijk wat voertuigbeheersing. Het is namelijk een behoorlijk gewicht wat onder controle moet houden. Daarnaast ben je veel kwetsbaarder op de weg waardoor je alles nog beter in de gaten moet houden. Het is dus erg belangrijk dat je goed met een motor om weet te gaan. Gelukkig helpen we jou daarbij! In het begin doen we verschillende voertuigbeheersing oefeningen op ons privé oefenterrein. Zo leer jij de motor eerst veilig onder de knie te krijgen voordat we de weg op gaan. De rest van de motorrijlessen in De Lier worden zo een stuk simpeler!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Zo snel mogelijk jouw motorrijbewijs halen in De Lier

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool in De Lier? Hero heeft een hoog slagingspercentage en diverse ander voordelen waar jij van kunt profiteren met onze motorrijlessen. Ons hoge slagingspercentage wordt mogelijk gemaakt doordat wij iedere leerling een vaste rijinstructeur toewijzen. Zo houd je consistentie met de motorrijlessen en zal je elke les weer beter zijn. De rijinstructeur weet namelijk precies aan welke punten jij telkens nog moet werken. Tijdens de proefles wordt er gekeken naar een persoonlijk plan. Er wordt een inschatting gemaakt van hoeveel motorrijlessen nodig zullen zijn en welk pakket het beste bij jou past. Wacht dus niet langer en vraag direct een proefles aan! Jouw motorrijbewijs haal je binnen no time!

Wij zijn ook actief in Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk, Kwintsheul, en Wateringen. Daarnaast geven we ook autorijlessen in De Lier!

Motorrijlessen De Lier

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.