facebookPixel Motorrijschool Ypenburg | Hero Motorrijlessen Ypenburg

Motorrijschool Ypenburg

Wil jij graag motorrijlessen volgen en ben je nog op zoek naar een betrouwbare motorrijschool in Ypenburg? Dan ben je bij erkend Rijschool Hero aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan dertien jaar motorrijlessen en onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen op hun eigen leertempo motor leert rijden en veilig de weg op kan.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Ben je opzoek naar een motorrijschool Ypenburg om je motorrijbewijs snel te halen? Zoek dan niet verder! Motorrijschool Hero is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende motorrijlessen. Door de één op één begeleiding helpen we je rustig door het traject en kunnen we de nodige aandacht en kwaliteit bieden tijdens jouw motorrijlessen. Ons doel is dan ook om je op een veilige manier te leren motorrijden en zo snel mogelijk je examen te halen. Zeker als het bijna zomer is wil je natuurlijk niet te lang wachten met het halen van je motorrijbewijs! We leren je alle praktische en theoretische onderdelen van de motor en maken je helemaal klaar voor op de weg. Ben je geïnteresseerd geworden in onze motorrijschool Ypenburg? Kijk dan gerust verder of stuur ons een berichtje voor een gratis proefles!

Voor autorijlessen kun je naar motorrijlessen in Rijswijk ook bij Hero terecht! Voor motorrijlessen zijn wij onder meer actief in Voorburg en de hele omgeving Den Haag!

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Je eerste motorrijles bij onze motorrijschool Ypenburg

We snappen dat de eerste motorrijles best spannend kan zijn. Maar geen paniek! Eerst zullen we rustig uitleggen hoe de motor in  elkaar zit. We beginnen dan ook op ons eigen terrein om de voertuigbeheersing, ook wel bekend als AVB, onder de knie te krijgen. Zo kan jij in alle rust kennis maken het motorrijden zonder afgeleid te worden door andere weggebruikers. Wanneer jij het AVB examen gehaald hebt zullen we dan eigenlijk ook alleen nog maar de weg op gaan. Zo kunnen we je volledig voorbereiden op het AVD examen en haal jij je motorrijbewijs!

Ook begrijpen we dat je geen volledig motorpak koopt voor je motorrijlessen. Je wilt namelijk eerst weten of motorrijden wat voor je is. Daarnaast is een kwalitatief goed outfit ook niet goedkoop. Om deze reden bieden we motorkleding aan die je kosteloos kunt lenen tijdens de motorrijlessen én het examen. Bij onze motorrijschool in Ypenburg kun je jouw motorrijbewijs dus al halen zonder kleding te moeten kopen.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Aanbod motorrijschool Ypenburg

Onze motorrijlessen worden zowel doordeweeks, in de weekenden als in de avonden gegeven. Dit is dus ideaal voor als je overdag druk bent met werk, studie of andere zaken. Je hebt zo dus altijd weel een gaatje in je agenda. De rijlessen duren gemiddeld 100 minuten omdat dit bewezen de beste tijdsduur is waarin mensen gefocust blijven en optimaal kunnen leren!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Zo gaan we te werk tijdens je motorrijlessen Ypenburg

Na de eerste motorrijles gaan we samen kijken hoe deze is bevallen en hoe het ging. Op basis daarvan maken we een plan van hoeveel motorrijlessen de instructeur denkt dat je nodig hebt en welk pakket dus het beste bij jou past. Het is belangrijk om te onthouden dat het praktijkexamen van een motor bestaat uit twee onderdelen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD) motorexamen. Bij de voertuigbeheersing moet je laten zien dat je controle hebt over de motor. Dit doe je door verschillende oefeningen uit te voeren waar je op wordt beoordeeld. De oefeningen kunnen zijn achteruit inparkeren, langzaam slalommen, uitwijkoefening of iets anders. Alle oefeningen die op het examen kunnen komen worden van te voren geoefend. Met verkeersdeelname wordt er vooral gekeken naar je rijgedrag op de weg. De examinator zal hierin kijken naar de plaats op de weg, toepassen van verkeersregels en beheersing van de motor in het verkeer. Ben jij enthousiast geworden? Neem dan snel contact op voor een proefles bij Rijschool Hero! Bij onze motorrijschool haal jij jouw motorrijbewijs snel!

Motorrijlessen Ypenburg

Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles