Motorrijschool Ypenburg | Hero Motorrijlessen Ypenburg

Motorrijschool Ypenburg

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben je opzoek naar een motorrijschool Ypenburg om je motorrijbewijs snel te halen? Zoek dan niet verder! Motorrijschool Hero is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende motorrijlessen. Door de één op één begeleiding helpen we je rustig door het traject en kunnen we de nodige aandacht en kwaliteit bieden tijdens jouw motorrijlessen. Ons doel is dan ook om je op een veilige manier te leren motorrijden en zo snel mogelijk je examen te halen. Zeker als het bijna zomer is wil je natuurlijk niet te lang wachten met het halen van je motorrijbewijs! We leren je alle praktische en theoretische onderdelen van de motor en maken je helemaal klaar voor op de weg. Ben je geïnteresseerd geworden in onze motorrijschool Ypenburg? Kijk dan gerust verder of stuur ons een berichtje voor een gratis proefles!

Voor autorijlessen kun je naar motorrijlessen in Rijswijk ook bij Hero terecht! Voor motorrijlessen zijn wij onder meer actief in Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp en Voorburg!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Ypenburg

Je eerste motorrijles bij onze motorrijschool Ypenburg

We snappen dat de eerste motorrijles best spannend kan zijn. Maar geen paniek! Eerst zullen we rustig uitleggen hoe de motor in  elkaar zit. We beginnen dan ook op ons eigen terrein om de voertuigbeheersing, ook wel bekend als AVB, onder de knie te krijgen. Zo kan jij in alle rust kennis maken het motorrijden zonder afgeleid te worden door andere weggebruikers. Wanneer jij het AVB examen gehaald hebt zullen we dan eigenlijk ook alleen nog maar de weg op gaan. Zo kunnen we je volledig voorbereiden op het AVD examen en haal jij je motorrijbewijs!

Ook begrijpen we dat je geen volledig motorpak koopt voor je motorrijlessen. Je wilt namelijk eerst weten of motorrijden wat voor je is. Daarnaast is een kwalitatief goed outfit ook niet goedkoop. Om deze reden bieden we motorkleding aan die je kosteloos kunt lenen tijdens de motorrijlessen én het examen. Bij onze motorrijschool in Ypenburg kun je jouw motorrijbewijs dus al halen zonder kleding te moeten kopen.

Aanbod motorrijschool Ypenburg

Onze motorrijlessen worden zowel doordeweeks, in de weekenden als in de avonden gegeven. Dit is dus ideaal voor als je overdag druk bent met werk, studie of andere zaken. Je hebt zo dus altijd weel een gaatje in je agenda. De rijlessen duren gemiddeld 100 minuten omdat dit bewezen de beste tijdsduur is waarin mensen gefocust blijven en optimaal kunnen leren!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Zo gaan we te werk tijdens je motorrijlessen Ypenburg

Na de eerste motorrijles gaan we samen kijken hoe deze is bevallen en hoe het ging. Op basis daarvan maken we een plan van hoeveel motorrijlessen de instructeur denkt dat je nodig hebt en welk pakket dus het beste bij jou past. Het is belangrijk om te onthouden dat het praktijkexamen van een motor bestaat uit twee onderdelen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD) motorexamen. Bij de voertuigbeheersing moet je laten zien dat je controle hebt over de motor. Dit doe je door verschillende oefeningen uit te voeren waar je op wordt beoordeeld. De oefeningen kunnen zijn achteruit inparkeren, langzaam slalommen, uitwijkoefening of iets anders. Alle oefeningen die op het examen kunnen komen worden van te voren geoefend. Met verkeersdeelname wordt er vooral gekeken naar je rijgedrag op de weg. De examinator zal hierin kijken naar de plaats op de weg, toepassen van verkeersregels en beheersing van de motor in het verkeer. Ben jij enthousiast geworden? Neem dan snel contact op voor een proefles! Bij onze motorrijschool haal jij jouw motorrijbewijs snel!

Motorrijlessen Ypenburg

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.