Motorrijschool Rijswijk | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Rijswijk

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Rijschool Hero is de beste motorrijschool Rijswijk en omgeving. Wij bieden namelijk motorrijlessen met een persoonlijke begeleiding en een vaste instructeur zodat je zo snel mogelijk en goed slaagt. Tijdens de proefles maken we een plan om gestructureerd het rijexamen te halen. We plannen samen je motortheorie- en praktijkexamen in en zorgen dat er voldoende ruimte over is om te oefenen. Tijdens onze motorrijlessen leren we jou om veilig en goed te anticiperen, zodat je een zo goed mogelijke bestuurder wordt. Jouw motorrijbewijs heb je dan ook zo snel mogelijk in je zak! Meer informatie over wat onze motorrijschool in Rijswijk te bieden heeft? Lees dan gerust verder of neem contact op met Rijschool Hero!

Naast motorrijlessen kunnen wij je ook helpen met autorijlessen in Rijswijk en zijn wij ook actief in de steden Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Voorburg en Ypenburg!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Rijswijk

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Rijswijk

Wil je altijd al motorrijden, maar durfde je nooit de stap te nemen? Neem dan gerust een gratis proefles bij onze motorrijschool. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van motorrijlessen in de omgeving Rijswijk. Met onze motorrijlessen leer je een vertrouwd gevoel te krijgen met je motor. Eerst gaan we op ons privé terrein alle ins en outs van de motor uitleggen. Vervolgens gaan we op het privéterrein verschillende voertuigbeheersing (AVB) oefeningen doen. Zo leer jij je motor helemaal onder de knie te krijgen. Wanneer je alle voertuigbeheersing oefeningen vlekkeloos kan uitvoeren, ga je examen hierin doen. Wanneer je dat hebt gehaald zal je verder gaan met oefenen op de weg en een verkeersdeelneming (AVD) examen afleggen.

Motorrijschool Hero biedt verschillende motorrijbewijs categorieën aan. Namelijk; A1, A2, A Code 80 en A. Deze categorieën bepalen welke motor je mag rijden en welke leeftijd je moet zijn voor het behalen van het motorrijbewijs.

In één keer slagen voor jouw motorbewijs

Natuurlijk willen we allemaal in één keer slagen. Dat is uiteraard het streven. Met onze persoonlijke begeleiding en les evaluatie bieden wij een hoog slagingspercentage. Na elke motorrijles kijken we samen naar de laatste lessen en evalueren we wat er goed en slecht ging. Op die manier word je sneller bewust van wat je moet verbeteren en hoe je dit aan kunt pakken.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Ons aanbod motorrijlessen in Rijswijk

Motorrijschool Hero biedt meerdere soorten motorrijles pakketten aan. Alle lessen worden op verschillende tijden aangeboden zowel doordeweeks, in de avonden als in het weekend. Zo is er altijd wel een moment beschikbaar waarin jij tijd hebt om de les te volgen. De lessen hebben een tijdsblok van 100 minuten. Het is namelijk gebleken dat je in deze tijd het meeste uit je rijlessen kunt halen. Onze motorrijscholen biedt zoals je ziet dus vele voordelen waar jij van profiteert. Zo haal je jouw motorrijbewijs in Rijswijk dus een stuk sneller en gemakkelijker!

Is Rijswijk net niet bij jou in de buurt? Kijk dan verder op onze website! We hebben namelijk meerdere locaties die misschien beter uitkomen voor jou. Wil je meer weten over ons aanbod of wil je een proefles inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag zo snel mogelijk verder, zodat jij zo snel mogelijk kan beginnen aan je eerste motorrijles in Rijswijk en binnen no time jouw motorrijbewijs in je zak hebt!

Motorrijlessen Rijswijk

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.