facebookPixel Motorrijschool Rijswijk | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Rijswijk

Heb je altijd al motorrijlessen in Rijswijk willen volgen? Volg ze bij Rijschool Hero! Onze instructeurs stomen jou klaar op jouw eigen tempo, zodat jij op een veilige manier kennis kan maken met een motor. Vraag een gratis proefles aan en haal binnen de kortste keren jouw rijbewijs binnen bij onze motorrijschool.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Rijschool Hero is de beste motorrijschool Rijswijk en omgeving. Wij bieden namelijk motorrijlessen met een persoonlijke begeleiding en een vaste instructeur zodat je zo snel mogelijk en goed slaagt. Tijdens de proefles maken we een plan om gestructureerd het rijexamen te halen. We plannen samen je motortheorie- en praktijkexamen in en zorgen dat er voldoende ruimte over is om te oefenen. Tijdens onze motorrijlessen leren we jou om veilig en goed te anticiperen, zodat je een zo goed mogelijke bestuurder wordt. Jouw motorrijbewijs heb je dan ook zo snel mogelijk in je zak! Meer informatie over wat onze motorrijschool in Rijswijk te bieden heeft? Lees dan gerust verder of neem contact op met Rijschool Hero!

Naast motorrijlessen kunnen wij je ook helpen met autorijlessen in Rijswijk en zijn wij hiervoor ook actief in de omgeving van Delft en Voorburg.

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Rijswijk

Wil je altijd al motorrijden, maar durfde je nooit de stap te nemen? Neem dan gerust een gratis proefles bij onze motorrijschool in Den Haag. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van motorrijlessen in de omgeving Rijswijk. Met onze motorrijlessen leer je een vertrouwd gevoel te krijgen met je motor. Eerst gaan we op ons privé terrein alle ins en outs van de motor uitleggen. Vervolgens gaan we op het privéterrein verschillende voertuigbeheersing (AVB) oefeningen doen. Zo leer jij je motor helemaal onder de knie te krijgen. Wanneer je alle voertuigbeheersing oefeningen vlekkeloos kan uitvoeren, ga je examen hierin doen. Wanneer je dat hebt gehaald zal je verder gaan met oefenen op de weg en een verkeersdeelneming (AVD) examen afleggen.

Motorrijschool Hero biedt verschillende motorrijbewijs categorieën aan. Namelijk; A1, A2, A Code 80 en A. Deze categorieën bepalen welke motor je mag rijden en welke leeftijd je moet zijn voor het behalen van het motorrijbewijs.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

In één keer slagen voor jouw motorbewijs

Natuurlijk willen we allemaal in één keer slagen. Dat is uiteraard het streven. Met onze persoonlijke begeleiding en les evaluatie bieden wij een hoog slagingspercentage. Na elke motorrijles kijken we samen naar de laatste lessen en evalueren we wat er goed en slecht ging. Op die manier word je sneller bewust van wat je moet verbeteren en hoe je dit aan kunt pakken.

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Ons aanbod motorrijlessen in Rijswijk

Motorrijschool Hero biedt meerdere soorten motorrijles pakketten aan. Alle lessen worden op verschillende tijden aangeboden zowel doordeweeks, in de avonden als in het weekend. Zo is er altijd wel een moment beschikbaar waarin jij tijd hebt om de les te volgen. De lessen hebben een tijdsblok van 100 minuten. Het is namelijk gebleken dat je in deze tijd het meeste uit je rijlessen kunt halen. Onze motorrijscholen biedt zoals je ziet dus vele voordelen waar jij van profiteert. Zo haal je jouw motorrijbewijs in Rijswijk dus een stuk sneller en gemakkelijker!

Is Rijswijk net niet bij jou in de buurt? Kijk dan verder op onze website! We hebben namelijk meerdere locaties die misschien beter uitkomen voor jou. Wil je meer weten over ons aanbod of wil je een proefles inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag zo snel mogelijk verder, zodat jij zo snel mogelijk kan beginnen aan je eerste motorrijles in Rijswijk en binnen no time jouw motorrijbewijs in je zak hebt! In de omgeving zijn wij ook veel actief in Leidschenveen en Pijnacker!

Motorrijlessen Rijswijk

Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles