Motorrijschool Pijnacker | Hero Motorrijbewijs Halen

Motorrijschool Pijnacker

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben jij zoekende naar een motorrijschool Pijnacker? Dan zit je bij rijschool Hero goed! Wil je graag op een motor rijden. Bij ons kun je terecht voor de beste en meest efficiënte motorrijlessen. Met de scherpste prijzen maak jij de juiste keuze met onze motorrijschool in Pijnacker. Je krijgt persoonlijke begeleiding en wordt geduldig naar het examen begeleid. Uiteraard beginnen we altijd met een proefles. Deze motorrijles vindt plaat op ons privé oefenterrein! Hier zal je dus niet gestoord worden door anderen en hoef je je alleen te focussen op de motor en de rijinstructeur. Voor het halen van jouw motorrijbewijs kom je bij rijschool Hero! Ben jij dus op zoek naar een goede motorrijschool Pijnacker? Neem dan nu contact met ons op of lees hieronder nog even verder.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Pijnacker

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Pijnacker

Als je begint met motorrijlessen bij ons dan begin je dus met een proefles. Hierin leer jij de rijinstructeur kennen, maar wij leren jou ook kennen. Zo weten we op wat voor manier we met jou om moeten gaan en wat jij fijn vindt. Daarnaast zien we zo ook hoeveel talent jij hebt en of je al een beetje ervaring hebt. Is dit het geval, dan heb je uiteraard minder motorrijlessen nodig. Hebben we beide een goed gevoel over de de lessen? Dan gaan we een mooi traject tegemoet. Wanneer jij je goed en zelfverzekerd voelt op de motor kunnen we een examen inplannen. Naast dat de rijinstructeur natuurlijk ook het idee heeft dat jij er klaar voor bent. Je bent dan nog maar enkele dagen verwijderd van het halen van jouw motorrijbewijs! Al onze instructeurs zijn dan ook gecertificeerd. Zij zullen jou dus alleen maar goede feedback geven weten precies hoe ze jou op moeten leiden. Onze instructeurs helpen jou dus geheid te slagen!

Een motorrijschool in Pijnacker voor iedereen!

Wij geven motorrijles in Pijnacker voor iedereen! Zo geven we ook speciale begeleiding aan leerlingen met bijvoorbeeld autisme, faalangst, ADHD, ADD en andere redenen voor speciale begeleiding. Ook als je motorrijlessen wilt als opfris lessen om het gevoel van de motor weer een beetje te krijgen, dan is dit ook geen probleem! Bij onze motorrijschool Pijnacker is iedereen welkom! Wij zorgen voor motorrijlessen op maat voor ieder individu!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Hero, dé motorrijschool van Pijnacker

Ben jij nu klaar voor een proefles bij motorrijschool Hero? Hier kun je gratis mee beginnen. We kunnen elkaar op deze manier goed leren kennen. Vervolgens heb je met de motorrijlessen een vaste rijinstructeur. Zo wordt optimaal resultaat behaald, maar daarnaast is het voor jou ook fijn. Mede om deze reden hebben wij een hoog slagingspercentage. Komt het jou niet uit om overdag en door de weeks motorrijlessen in Pijnacker te nemen? Geen probleem! Bij ons kun je de rijlessen in de avonden en in het weekend volgen! Zo is er altijd wel een plekje om motorrijlessen te kunnen volgen. Ben je nu geïnteresseerd in Hero? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Wij zorgen dat jij jouw motorrijbewijs in Pijnacker haalt!

Naast Pijnacker zijn wij ook actief in Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Schipluiden. Ook voor autorijlessen kun je bij Hero in Pijnacker terecht!

Motorrijlessen Pijnacker

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.