facebookPixel Motorrijschool Pijnacker | Hero Motorrijbewijs Halen

Motorrijschool Pijnacker

Zoek jij nog naar een rijschool om motorrijlessen in Pijnacker te volgen en omgeving? Maak kennis met Rijschool Hero! Wij verzorgen al meer dan dertien jaar rijlessen met een uitermate hoog slagingspercentage. Haal je het examen niet in één keer? Dan betalen wij de herkansing! Dat is hoeveel vertrouwen wij in onze lessen hebben! Boek jouw gratis proefles vandaag nog.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Ben jij op zoek naar dé motorrijschool in Pijnacker waar kwaliteit en efficiëntie hand in hand gaan? Ontdek Rijschool Hero! Bij ons krijg je niet alleen de beste motorrijlessen, maar ook de meest waardevolle rijervaring tegen scherpe prijzen.

Kies voor persoonlijke begeleiding en geduldige instructeurs die jou stap voor stap voorbereiden op het examen. Wij onderscheiden ons door onze unieke aanpak: elke cursist begint met een proefles op ons privé oefenterrein. Dit exclusieve terrein biedt jou de rust en ruimte om te focussen, ideaal voor een optimale leerervaring.

Bij Rijschool Hero geloven we in een aanpak op maat. Of je nu een beginner bent of jouw vaardigheden wilt verfijnen, wij passen de lessen aan jouw tempo en behoeften aan. En het beste? Onze locatie in Pijnacker is perfect bereikbaar voor iedereen in de regio, inclusief Den Haag en Delft.

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Pijnacker

Als je begint met motorrijlessen bij ons dan begin je dus met een proefles. Hierin leer jij de rijinstructeur kennen, maar wij leren jou ook kennen. Zo weten we op wat voor manier we met jou om moeten gaan en wat jij fijn vindt. Daarnaast zien we zo ook hoeveel talent jij hebt en of je al een beetje ervaring hebt. Is dit het geval, dan heb je uiteraard minder motorrijlessen nodig. Hebben we beide een goed gevoel over de de lessen? Dan gaan we een mooi traject tegemoet. Wanneer jij je goed en zelfverzekerd voelt op de motor kunnen we een examen inplannen. Naast dat de rijinstructeur natuurlijk ook het idee heeft dat jij er klaar voor bent. Je bent dan nog maar enkele dagen verwijderd van het halen van jouw motorrijbewijs! Al onze instructeurs zijn dan ook gecertificeerd. Zij zullen jou dus alleen maar goede feedback geven weten precies hoe ze jou op moeten leiden. Onze instructeurs helpen jou dus geheid te slagen!

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Een motorrijschool in Pijnacker voor iedereen!

Wij geven motorrijles in Pijnacker voor iedereen! Zo geven we ook speciale begeleiding aan leerlingen met bijvoorbeeld autisme, faalangst, ADHD, ADD en andere redenen voor speciale begeleiding. Ook als je motorrijlessen wilt als opfris lessen om het gevoel van de motor weer een beetje te krijgen, dan is dit ook geen probleem! Bij onze motorrijschool Pijnacker is iedereen welkom! Wij zorgen voor motorrijlessen op maat voor ieder individu!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Hero, dé motorrijschool van Pijnacker

Ben jij nu klaar voor een proefles bij motorrijschool Hero? Hier kun je gratis mee beginnen. We kunnen elkaar op deze manier goed leren kennen. Vervolgens heb je met de motorrijlessen een vaste rijinstructeur. Zo wordt optimaal resultaat behaald, maar daarnaast is het voor jou ook fijn. Mede om deze reden hebben wij een hoog slagingspercentage. Komt het jou niet uit om overdag en door de weeks motorrijlessen in Pijnacker te nemen? Geen probleem! Bij ons kun je de rijlessen in de avonden en in het weekend volgen! Zo is er altijd wel een plekje om motorrijlessen te kunnen volgen. Ben je nu geïnteresseerd in Hero? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Wij zorgen dat jij jouw motorrijbewijs in Pijnacker haalt!

Naast Pijnacker zijn wij ook actief in NootdorpRijswijkVoorburg en de rest van de omgeving. Ook voor autorijlessen kun je bij Hero in Pijnacker terecht!

Motorrijlessen Pijnacker

Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles