facebookPixel Motorrijschool Wateringen | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Wateringen

Is het jouw droom om over de weg te cruisen op een motor, maar heb je nog nooit motorrijlessen gehad? Breng daar verandering in met onze motorrijschool in Wateringen. Vraag een gratis proefles aan en krijg van ons een op maat gemaakt advies om jou zo veilig en snel mogelijk je rijbewijs te laten verdienen.

Vanaf

€40,-

Per les

Klaar om de weg op te gaan?

Claim direct je summer deal!

Je eerste motorrijles is altijd spannend. Je wilt dan ook het liefst bij een motorrijschool Wateringen zitten die alles goed en duidelijk kan uitleggen waardoor je een vertrouwd gevoel krijgt. Rijschool Hero biedt dat, en meer! Tijdens onze motorrijlessen zorgen we voor optimale, goede begeleiding. Hierdoor zal je efficiënt leren en binnen de kortste keren je motorrijbewijs op kunnen halen. De eerste lessen zal je dan ook op ons privé oefenterrein volgen. Zo kun je niet gestoord worden en hoef je je alleen op de belangrijkste dingen te focussen. Tijdens de lessen leren we je alle trucjes van het motorrijden. We leren je om te gaan met bepaalde situaties in het verkeer en met de motor. Zo krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf en in het motorrijden. Alle lessen worden dus ook aangepast naar persoonlijke voorkeur. Pak je het bijvoorbeeld snel op dan heb je minder motorrijlessen nodig dan iemand die minder snel leert of minder lessen achter elkaar neemt. Wil jij dus liever vandaag dan morgen beginnen met motorrijlessen in Wateringen bij onze motorrijschool? Begin dan direct met een proefles. Lees hieronder anders nog even verder! Ook geven we autorijles in Wateringen!

Binnen 4 weken de weg op!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Budget

Voordelig je motorrijbewijs halen doe je met ons BUDGET pakket.

€705,-€440,-

badge

Actie (meest gekozen)

Extra veel rijlessen voor een tijdelijke ACTIE prijs.

€1105,-€800,-

Zeker!

Gegarandeerd geslaagd met het ZEKER! pakket.

€1585,-€1.200,-

Budget pakket

€720,-€500,-

badge

Actie pakket

€1210,-€850,-

Zeker pakket

€1750,-€1225,-

Start je eerste motorrijles bij onze motorrijschool Wateringen

Je eerste motorrijles is natuurlijk altijd spannend. Maar met motorrijschool Hero in Wateringen hoef jij je geen zorgen te maken! In de eerste rijles focussen we ons op de basis. Eerst leer je namelijk de vaardigheden van het besturen van een motor zodat je het AVB meteen haalt en de helft van je motorrijbewijs eigenlijk al in je zak hebt. De rijlessen worden altijd gegeven door een vaste instructeur, je komt dus niet onverwacht voor een verrassingen te staan. Ook zorgt het ervoor dat de instructeur beter kan inschatten op welke onderdelen een leerling extra moet focussen. De instructeur kent jou namelijk van iedere motorrijles en weet al waar jouw verbeterpunten liggen. Iedere les focus jij dus voornamelijk op deze punten en zal je niet onnodig blijven oefenen met vaardigheden die je eigenlijk al bezit. Zo ga jij volledig voorbereid het examen in. Daarnaast zijn wij actief in Den HaagDelft en Voorburg.

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

20%

Studenten-korting

Begin ook bij motorrijschool Hero in Wateringen

Bij onze motorrijschool in Wateringen haal je efficiënt jouw motorrijbewijs. Je begint met een gratis proefles. Deze vindt plaats op ons eigen oefenterrein. Zo kun je je volledig focussen op de motor en de instructeur. Ook is dit ideaal voor het behalen van jouw AVB. Wanneer je dit examen gehaald hebt zullen we eigenlijk alleen nog mar de weg op om jouw AVD examen te halen en het volledige motorrijbewijs in Wateringen te behalen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Bij Hero haal jij je motorrijbewijs in Wateringen snel!

Onze leerlingen hebben over het algemeen veel vertrouwen over het motorrijden en rijden altijd op een verantwoordelijke manier. Dit komt voornamelijk door de goede opleiding van onze gecertificeerde, vaste rijinstructeurs. Dit is ook te zien in onze hoge slagingspercentage. Examinators zijn namelijk vaak te spreken over onze leerlingen. Daarnaast komen wij onze leerlingen ook graag tegemoet met diverse voordelen. Zo kun je bij onze motorrijschool ook in de avond of in het weekend motorrijlessen volgen. De lessen hebben een tijdsduur van 1,5 uur waardoor het makkelijk ergens tussendoor te plannen is! Heb jij nu nog vragen over rijlessen bij rijschool Hero in Wateringen? Neem dan gerust contact op. We helpen je dan graag verder. Ben je nu enthousiast geworden? Plan dan gelijk je eerste les in en haal jouw motorrijbewijs snel!

Motorrijlessen Wateringen

Wat onze hero’s zeggen…

Nadat ik gezakt was elders ben ik overgestapt naar rijschool Hero. Ik was wat onzeker en angstig geworden na deze ervaring. Ik heb in korte tijd enorm veel bijgeleerd bij rijschool Hero, wat heeft geresulteerd in het behalen van mijn motorrijbewijs. Deze rijschool levert echt kwaliteit. Iedereen is altijd vriendelijk en geven het je het gevoel dat je ertoe doet! Dankjewel daarvoor!

Cynthia van Dalen

9,0

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik had rijlessen bij Cav, fijne rijinstructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit en hij neemt de tijd om je het uit te leggen. Nu kan ik met een vertrouwd gevoel de weg op. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb echt een aanrader!

Jeremy Strampraad

9,0

Top rijschool! Mijn motorrijbewijs gehaald via hun, AVB en AVD beide in 1x. Hele relaxte en aardige instructeurs en goede lessen voor een mooie prijs nog ook. Raad rijschool Hero zeker aan!

Jelle Bun

9,5

Gratis proefles