Motorrijschool Wateringen | Beste Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Wateringen

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Je eerste motorrijles is altijd spannend. Je wilt dan ook het liefst bij een motorrijschool Wateringen zitten die alles goed en duidelijk kan uitleggen waardoor je een vertrouwd gevoel krijgt. Rijschool Hero biedt dat, en meer! Tijdens onze motorrijlessen zorgen we voor optimale, goede begeleiding. Hierdoor zal je efficiënt leren en binnen de kortste keren je motorrijbewijs op kunnen halen. De eerste lessen zal je dan ook op ons privé oefenterrein volgen. Zo kun je niet gestoord worden en hoef je je alleen op de belangrijkste dingen te focussen. Tijdens de lessen leren we je alle trucjes van het motorrijden. We leren je om te gaan met bepaalde situaties in het verkeer en met de motor. Zo krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf en in het motorrijden. Alle lessen worden dus ook aangepast naar persoonlijke voorkeur. Pak je het bijvoorbeeld snel op dan heb je minder motorrijlessen nodig dan iemand die minder snel leert of minder lessen achter elkaar neemt. Wil jij dus liever vandaag dan morgen beginnen met motorrijlessen in Wateringen bij onze motorrijschool? Begin dan direct met een proefles. Lees hieronder anders nog even verder!

Naast Wateringen zijn wij als motorrijschool actief in Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk, De Lier en Kwintsheul. Ook geven we autorijles in Wateringen!

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Wateringen

Start je eerste motorrijles bij onze motorrijschool Wateringen

Je eerste motorrijles is natuurlijk altijd spannend. Maar met motorrijschool Hero in Wateringen hoef jij je geen zorgen te maken! In de eerste rijles focussen we ons op de basis. Eerst leer je namelijk de vaardigheden van het besturen van een motor zodat je het AVB meteen haalt en de helft van je motorrijbewijs eigenlijk al in je zak hebt. De rijlessen worden altijd gegeven door een vaste instructeur, je komt dus niet onverwacht voor een verrassingen te staan. Ook zorgt het ervoor dat de instructeur beter kan inschatten op welke onderdelen een leerling extra moet focussen. De instructeur kent jou namelijk van iedere motorrijles en weet al waar jouw verbeterpunten liggen. Iedere les focus jij dus voornamelijk op deze punten en zal je niet onnodig blijven oefenen met vaardigheden die je eigenlijk al bezit. Zo ga jij volledig voorbereid het examen in.

Begin ook bij motorrijschool Hero in Wateringen

Bij onze motorrijschool in Wateringen haal je efficiënt jouw motorrijbewijs. Je begint met een gratis proefles. Deze vindt plaats op ons eigen oefenterrein. Zo kun je je volledig focussen op de motor en de instructeur. Ook is dit ideaal voor het behalen van jouw AVB. Wanneer je dit examen gehaald hebt zullen we eigenlijk alleen nog mar de weg op om jouw AVD examen te halen en het volledige motorrijbewijs in Wateringen te behalen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Bij Hero haal jij je motorrijbewijs in Wateringen snel!

Onze leerlingen hebben over het algemeen veel vertrouwen over het motorrijden en rijden altijd op een verantwoordelijke manier. Dit komt voornamelijk door de goede opleiding van onze gecertificeerde, vaste rijinstructeurs. Dit is ook te zien in onze hoge slagingspercentage. Examinators zijn namelijk vaak te spreken over onze leerlingen. Daarnaast komen wij onze leerlingen ook graag tegemoet met diverse voordelen. Zo kun je bij onze motorrijschool ook in de avond of in het weekend motorrijlessen volgen. De lessen hebben een tijdsduur van 1,5 uur waardoor het makkelijk ergens tussendoor te plannen is! Heb jij nu nog vragen over rijlessen bij rijschool Hero in Wateringen? Neem dan gerust contact op. We helpen je dan graag verder. Ben je nu enthousiast geworden? Plan dan gelijk je eerste les in en haal jouw motorrijbewijs snel!

Motorrijlessen Wateringen

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.