Motorrijschool Poeldijk | #1 Motorrijlessen Hero

Motorrijschool Poeldijk

2.700+

geslaagde motorleerlingen

13+

jaar ervaring

1500+

geslaagde autoleerlingen

€100

Studenten-
korting

Ben je net 18 geworden en ben je aan het overwegen om nu je motorrijbewijs te halen bij een motorrijschool Poeldijk? Of al wat ouder en wil je nu toch beginnen met je motorrijlessen omdat dit misschien makkelijker is voor je werk? Kom dan bij motorrijschool Hero! Motorrijden zorgt voor een nieuwe ervaring en het maakt veel dingen in je leven een stuk makkelijker. Wij helpen jou met jouw eerste motorrijlessen. Met een proefles krijg je het gevoel van de motor en leer jij de instructeur beter kennen. Dat allemaal op ons privé oefenterrein waar jij niet gestoord kan worden. Een proefles boek je dan ook helemaal gratis! Geen reden meer om niet te beginnen dus. Meer weten over Hero? Lees hieronder dan verder.

Lessen voor een vaste en lage prijs!

Tot wel

360,-

KORTING

Motorrijles

(Startpakket)

Autorijles

(Startpakket)

Bromfiets

(Startpakket)

Aanhanger

(Startpakket)

Motorrijschool Poeldijk

Motorrijlessen bij onze motorrijschool Poeldijk

Motorrijschool Hero is gespecialiseerd in motorrijlessen van de beste kwaliteit. Motorrijden vraagt een goede beheersing van de motor. Daarom ga je de eerste paar rijlessen samen met de instructeurs op het privéterrein verschillende voertuigbeheersing oefeningen uitvoeren. Deze oefeningen moet je ook uitvoeren tijdens je AVB examen. Wanneer je AVB examen is afgerond wordt er geoefend op de weg. Jij zal met de motor voorop rijden met een oortje in en de rij-instructeur rijdt achter je met een oortje in. Op deze manier kunnen jullie blijven communiceren. Wanneer de lessen op de weg goed gaan, zal je beginnen aan je AVD examen. Als je deze gehaald hebt, heb je jouw motorrijbewijs binnen en mag je zelfstandig de weg op! Wel is het goed om te onthouden dat het per leeftijd en soort motorrijbewijs verschilt welke motor je mag rijden. Er zijn namelijk diverse categorieën verbonden aan een leeftijdsgrens. Verder profiteer jij met rijlessen bij onze motorrijschool van diverse voordelen! Tijdens alle motorrijlessen heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om gratis motorkleding te lenen. Ook zijn er verlaagde motoren aanwezig die een opstap hoogte hebben van anderhalve meter hoog.

De beste rij-instructeurs tijdens jouw motorrijlessen in Poeldijk

Als motorrijschool weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goed rijinstructeur te hebben. Daarom worden al onze motorrijlessen door gediplomeerde rijinstructeurs gegeven voor de ideale beleving. Tijdens de rijlessen krijg je een vaste rij-instructeur die precies weet welke onderdelen je goed kan uitvoeren en op welke onderdelen meer geoefend mag worden. Op die manier krijg je de juiste begeleiding en zal je snel slagen!

Gratis proefles

Vraag direct je proefles aan!

Werkwijze van Rijschool Hero in Poeldijk

Na de eerste proefles kijken we samen naar welke aanpak voor jou het beste werkt en hoeveel motorrijlessen we denken dat je nodig zal hebben. Je wilt natuurlijk zo min mogelijk rijlessen hebben, maar wel je motorrijbewijs in een keer halen. Daarom maken we samen de overweging wat voor jou de beste aanpak is. De proefles wordt op ons privé oefenterrein gegeven. Hier kun je niet gestoord worden en zo kun je je volledig focussen op de motor en jouw rijinstructeur. Ook kunnen de eerste echte lessen gevolgd worden op ons privé oefenterrein. Als motorrijschool geven we jou de meest efficiënte rijlessen om jouw motorrijbewijs zo snel mogelijk te halen!

Is Poeldijk net te ver voor jou? Kijk dan verder op onze website, we zijn namelijk op meerdere plaatsen in Zuid-Holland actief als Den Haag, Naaldwijk, De Lier, Kwintsheul, en Wateringen. Wil je meer weten over motor- of zelfs autorijlessen in Poeldijk bij rijschool Hero? Stuur dan gerust een bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Motorrijlessen Poeldijk

Wat onze hero’s zeggen…

Gijs van Duren

Het is een fijne en professionele rijschool. Cav heeft goed persoonlijk contact met je, en begeleid je door het lessen op jouw tempo. Hierdoor dus ook in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs.

8,5

Frank van Meerten

Top rijsschool! Cav is een goede instructeur die geduldig is en juiste feedback geeft. Hij zorgt dat zijn lessen altijd persoonlijk zijn zodat leert waar je op dat moment behoefte aan hebt

9,0

Alain Raboen

Instructeurs zijn oprecht en geven een goede uitleg. Ze zijn ook erg flexibel met tijden wat ik persoonlijk erg fijn vond. Al met al een aanrader om hier je auto en motor rijbewijs te halen!

8,0

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.